Τις 2Gens Specialists τις γνώρισες στο πρώτο τεύχος του #yesidogr_freepress με την υπηρεσία που προσφέρουν το planning της μιας εβδομάδας ή της μιας βραδιάς! Εκτός όμως από wedding planners, η εμπειρία τους τις έχει κάνει να συγκεντρώνουν με κάθε γάμο και πολλά dos και donts tips. Η Ειρήνη και η Όλγα, κάθε μήνα θα μοιράζονται μαζί μας βασικά wedding tips για να είσαι απολύτως προετοιμασμένη την μεγάλη εκείνη ημέρα και να την απολαύσεις ανενόχλητη!  Ας δούμε 2 βασικά tips by 2Gens Specialists!

Όταν έρθει η στιγμή να επιλέξετε τα λουλούδια που θα χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση, προτιμήστε να είναι της εποχής. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα, αλλά κυρίως θα είστε σίγουρες ότι θα έχουν την αντοχή που πρέπει. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος σας γίνεται καλοκαίρι και επιλέξετε λουλούδια που δεν αντέχουν στην πολλή ζέστη, είναι βέβαιο ότι γρήγορα θα χάσουν τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια τους, με αποτέλεσμα να σας χαλάσουν την ονειρική ατμόσφαιρα που θέλετε να έχετε!

 

yes i do - 2gens tips - september 02

yes i do - 2gens tips - september 01

 

Ακόμα και αν δεν έχετε σκοπό να βγάλετε κάποιο λόγο, αλλά να πείτε απλώς λίγα λόγια για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας για την παρουσία τους, γράψτε τα! Δυο τρεις μέρες πριν, βρείτε λίγο χρόνο και αποτυπώστε τα σε ένα χαρτί, γιατί είναι βέβαιο ότι εκείνη τη μέρα, η ένταση, η έξαψη, το άγχος μπορεί να σας μπλοκάρουν ακόμα και στα «δυο λόγια» που θέλετε να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας.

 

yes i do - 2gens tips - september 04

yes i do - 2gens tips - september 03

 

Stay tuned γιατί τα επόμενα tips έρχονται τον Οκτώβριο μέχρι τότε διαβάστε την συνέντευξη των 2Gens Specialists εδώ  ενώ αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τις 2Gens Specialists μπείτε στο site τους http://www.2gens.gr/ ή εδώ  καθώς και στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/2GensSpecialists ή  εδώ .