Είναι πολύ απλό και εύκολο! Αρκεί να είστε αποφασισμένη να απολαύσετε τη στιγμή, να χαλαρώσετε, να το διασκεδάσετε, να λάβετε υπόψιν τις συμβουλές που ακολουθούν και να συνεργαστείτε καλά με τον φωτογράφο. Τότε θα έχετε συγκεντρώσει υλικό κατάλληλο ακόμα και για έκθεση φωτογραφίας.

Φωτισμός: Η βασική προϋπόθεση για μια καλή φωτογραφία. Και επειδή το σπίτι σας ή το ξενοδοχείο δεν είναι στούντιο, συμβουλευτείτε τον φωτογράφο για να προετοιμάσετε τον χώρο σωστά και να δημιουργήσετε τις συνθήκες ώστε ο φωτισμός να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος.

tips-wedding-photos-7

Παίξτε με αξεσουάρ: Φροντίστε να προμηθευτείτε δαντελένιες βεντάλιες, ρομαντικές υφασμάτινες ή χάρτινες ομπρέλες, μποά, πέπλα vintage ατομικό καθρέφτη, οτιδήποτε θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο προκειμένου να «σκηνοθετήσετε» ρομαντικά, ρετρό ίσως κι αστεία πορτρέτα.

tips-wedding-photos-6

Λουλούδια: Καλό είναι να έχετε παραγγείλει ένα λουλουδένιο στεφάνι για τα μαλλιά, είτε το φορέσετε τελικά είτε όχι. Βγάλτε αμέτρητες φωτογραφίες φορώντας το, ή αφήστε τον φωτογράφο να εμπνευστεί και να δημιουργήσει καλλιτεχνικές φωτογραφίες με το στεφάνι, το πέπλο, το νυφικό.

pips-wedding-photos-1

Ρόμπα: Μπορείτε να έχετε και παραπάνω από μία ρόμπες και να βγάλετε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Εκεί βγαίνουν πάντα οι πιο χαλαρές, αυθόρμητες και πετυχημένες πόζες.

tips-wedding-photos-4

Προσκλητήρια, μπομπονιέρες: Μπορεί εσείς να έχετε βαρεθεί να τα βλέπετε και νομίζετε πως δεν θα τα ξεχάσετε ποτέ. Και όμως πρέπει να απαθανατιστούν. Γι’ αυτό βάλτε ανάμεσα σε λουλούδια, ή πάνω σε μια στολισμένη τραπεζαρία, δίπλα σε έναν δίσκο με ποτήρια που θα έχετε σερβίρει σαμπάνια ή σπιτικό λικέρ, και αφήστε τον φωτογράφο να δημιουργήσει.

tips-wedding-photos-2

tips-wedding-photos-3

Λεπτομέρειες: Αφού το ξέρετε, πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, μην τις αφήσετε να περάσουν απαρατήρητες! Επειδή ο φωτογράφος δεν είναι υποχρεωμένος να τις γνωρίζει, πρέπει εσείς να του τις επισημάνετε. Ένα κουμπί, μια λεπτομέρεια στο παπούτσι, η καλτσοδέτα, το οτιδήποτε μπορεί να είναι σημαντικό.

tips-wedding-photos-5

tips-wedding-photos-8

Πηγή: www.stylemepretty.com

Από την Εύα Ανυφαντή