Don’t panic before your big day!

Οι ημέρες της οργάνωσης του γάμου σας θα έχουν αρκετή ένταση και άγχος. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε μικρά λαθάκια που θα μπορούσαν να γίνουν τις ημέρες αυτές.

Be positive!

Το βασικότερο όλων είναι το να μη «χαθείτε» μέσα στην όλη προετοιμασία. Να είστε θετικοί και να κρατάτε το μεγαλύτερο χαμόγελό σας για τον άνθρωπο με τον οποίο επιλέξατε να είστε μαζί. Όποιες δυσκολίες προκύψουν είναι σίγουρα περιστασιακές και το επόμενο πρωί θα σας φαίνονται απλά αστείες!
5a3319ea094a36976f1bc6e65747ee92

Three is a crowd!

Κάποια θέματα αφορούν μόνο εσάς και το μέλλοντα σύζυγο και κατά αυτό τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και να λυθούν. Το «μαζί» είναι σημαντικό πάντα και δίνει τη λίγη παραπάνω δύναμη που χρειάζεστε και οι δύο στις δύσκολες στιγμές.

True friends!

«Οι αληθινοί φίλοι στην ανάγκη φαίνονται» όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι. Κρατείστε γύρω σας τους αληθινούς σας φίλους και -γιατί όχι- στηριχθείτε σε αυτούς στα δύσκολα για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε οτιδήποτε αυτοί μπορούν να βοηθήσουν.

Planning is everything!

Ανεξάρτητα με το πώς βλέπετε τη ζωή και τα πράγματα, στο γάμο σας χρειάζεται οργάνωση. Σε όλα! Πιστέψτε μας, καλύτερα να ξοδέψετε λίγο χρόνο παραπάνω στο σχεδιασμό αλλά να γλιτώσετε από προβλήματα που τελευταία στιγμή δε θα λύνονται!

3df21b33dc9927e2f2c99d67bdf1afbd

Get Help!

Αν έχετε τη δυνατότητα και αν πιστεύετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει, απευθυνθείτε σε κάποιον wedding planner για να διευκολύνετε τη διαδικασία και να απολαύσετε περισσότερο το «πριν» και οι δύο! Το να ζητάμε βοήθεια όταν τη χρειαζόμαστε δεν είναι ποτέ κακό!

Agree to disagree!

Συμφωνείτε μάλλον ότι για το χρώμα του προσκλητηρίου, το αν θα είναι μονός η ζυγός ο αριθμός στα κουφέτα της μπομπονιέρας, αν θα ακουστούν οι όχι οι παραδοσιακοί χοροί που θέλει η οικογένεια και άλλα τέτοια, δεν είναι ανάγκη να διαλύσετε το γάμο πριν καν συμβεί! J Δεχθείτε απλά ότι διαφωνείτε και βρείτε μια κοινή λύση συμβιβασμού. Κάπου στη μέση όλα θα λυθούν, να είστε σίγουροι!

972912b1fb99125aa8b8104d675b701b

Take a break!

Αν αισθανθείτε ότι φτάνετε στο σημείο που δεν αντέχετε άλλο…κάντε ένα διάλειμμα! Βγείτε έξω μαζί με τον αγαπημένο σας για μια χαλαρή βόλτα και αφήστε ότι σας πιέζει πίσω. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ηρεμία και καθαρό μυαλό μόλις νιώσετε έτοιμοι!

This is a new beginning!

Ο γάμος σας είναι η αρχή σε κάτι νέο, όμορφο και ζωντανό. Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσετε! Άνθρωποι που δε σας κάνουν χαρούμενους, μπορούν να μείνουν έξω από αυτόν. Δεν θα πιεστείτε για κανένα λόγο, για καμία «υποχρέωση», για κανένα «πρέπει». Εσείς ορίζετε τη κοινή σας ζωή και από σήμερα αυτή πλαισιώνεται από όσους σας κάνουν να χαμογελάτε και μόνο! J

Something old, something new!

Τις ημέρες πριν το γάμο σας θα ακούσετε τόσα πολλά! Συλλέξτε συμβουλές από τη μαμά και το μπαμπά, την πεθερά και τον πεθερό, τους γηραιότερους συγγενείς. Η «σοφία» τους ίσως και να βοηθήσει σε κάτι το οποίο δεν έχετε αντιμετωπίσει ως τώρα.  Οι εμπειρίες των άλλων ίσως να είναι το δικό σας κέρδος στη νέα σας ζωή!

 

Love conquers all !

Ίσως ότι σημαντικότερο πρέπει να θυμάστε! Τον άνθρωπο που θα παντρευτείτε τον επιλέξατε γιατί τον αγαπάτε, γιατί θέλετε να είναι το «για πάντα» σας και να είστε το δικό του. Αυτή η αγάπη μπορεί πραγματικά να νικήσει τα πάντα. Πείτε Yes I do και αφήστε τη να σας οδηγήσει!

 

Από την Χριστίνα Αντωνακάκη