Η «ψυχή» της loud & clear entertainment, ο Mάρκος Φωτιάδης, μας μυεί στον κόσμο της Loud & Clear, της κορυφαίας εταιρείας που ειδικεύεται στην ενοικίαση και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη διοργάνωση wedding –και όχι μόνο– δεξιώσεων και θα καλύψει μουσικά, ηχητικά αλλά και σε επίπεδο φωτισμού το παραμυθένιο Yes I Do Catwalk by System Professional.

Κύριε Φωτιάδη, θα έλεγε κανείς πως οι υπηρεσίες που παρέχετε δεν είναι top-ofmind όταν κάποιος σχεδιάζει έναν γάμο ή ένα event, όμως, τελικά, είναι οι πιο ουσιαστικές για να πετύχει ή όχι ένα wedding party. Πόσο ρόλο παίζουν η ηχητική κάλυψη ενός χώρου, η μουσική και ο φωτισμός;

Ο φωτισμός σε έναν γάμο αποτελεί βασικό κομμάτι που συμβάλλει και στην επιτυχία της διακόσμησης. Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα σημαντική, όταν λοιπόν οι καλεσμένοι μπαίνουν στον χώρο του venue, εντυπωσιάζονται από το αποτέλεσμα του φωτισμού. Επιπλέον, το κατάλληλο ηχητικό σύστημα και ο κρυστάλλινος ήχος που αναδίνει συνιστούν τα κλειδιά για ένα επιτυχημένο wedding party. Ωστόσο, το πλέον σημαντικό είναι η παρουσία ενός καλού DJ ή band που θα ξεσηκώσει τους καλεσμένους.

Ως ο απόλυτος wedding expert, ποια συμβουλή δίνετε πάντα στα μελλόνυμφα ζευγάρια;

Να εμπιστεύονται τους επαγγελματίες του γάμου τους, τον καθένα στον τομέα του, και να νιώθουν άνετα τη μεγάλη αυτή ημέρα. Όταν υπάρχει άγχος, δεν περνάει καλά το ζευγάρι, κι αυτό με τη σειρά του μεταδίδεται και στους καλεσμένους. Αν όμως το ζευγάρι είναι ήρεμο, η οποιαδήποτε αναποδιά συμβεί μπορεί να μετατραπεί σε αφορμή για κάτι υπέροχο!

Πώς επηρέασε η πανδημία τα wedding parties;

Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε μεγάλη κρίση στα wedding parties καθώς και στους destinations weddings, αφού πολλά ζευγάρια δεν μπορούσαν –και για πρακτικούς λόγους– να έρθουν από το εξωτερικό. Το 2021 πραγματοποιήθηκαν αρκετοί γάμοι που προγενέστερα είχαν ακυρωθεί, όμως το 2022 βλέπουμε ένα limit up! Ας ελπίσουμε να μην έχουμε άλλα δυσάρεστα γεγονότα που θα επηρεάσουν τις εκδηλώσεις, καθότι ζούμε σε μια χώρα που βασίζεται σε αυτό το κομμάτι.

Πιστεύετε ότι οι αλλαγές που προέκυψαν στους γάμους ήρθαν για να μείνουν ή σύντομα θα επιστρέψουμε στον παλιό, αγαπημένο τρόπο διασκέδασης;

Πιστεύω ότι σταδιακά θα επανέλθουμε, αν και κάποιες αλλαγές μπορεί να ήρθαν για να μείνουν, καθώς είναι και πιο ωραίες.

Τι ετοιμάζετε για το φετινό Yes I Do Catwalk by System Professional;

Στο φετινό Yes I Do Catwalk by System Professional θα προμηθεύσουμε τους αγαπημένους μας συνεργάτες με ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, οθόνες και κατασκευές. Όλα τα απαραίτητα δηλαδή για να απογειωθεί το show.

Ποια είναι η σχέση σας με το Anassa City Events;

Το Anassa City Events είναι ένας νέος, μοντέρνος χώρος εκδηλώσεων με υπέροχο κήπο σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Είναι τιμή μας που έχουμε αναλάβει σε μόνιμη βάση τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό του χώρου, σε συνεργασία με το Golden Catering. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ο μόνος χώρος, τόσο κοντά στο κέντρο, με τέτοιες δυνατότητες στη φιλοξενία γάμων και εταιρικών εκδηλώσεων και πως στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί έναν από τους top χώρους.

Περιγράψτε μας την εταιρεία σας με 3 λέξεις.

Magical events happen!

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα φώτα και τη μουσική θα λέγαμε ότι είναι καλλιτεχνικές φύσεις. Τι αποτελεί έμπνευση για εσάς ώστε να δημιουργήσετε τα παραμυθένια σκηνικά που στήνετε πάντα;

Αρχικά, επειδή προέρχομαι από οικογένεια αρχιτεκτόνων, είχα από μικρός το ≪μικρόβιο≫ να κοιτάζω τις λεπτομέρειες στον σχεδιασμό. Από το 1993 που ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά, έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους decorators και planners. Έχουμε δημιουργήσει, από άποψη κατασκευής αλλά και φωτισμού, τεράστιες παραγωγές, που, μόλις ολοκληρώνονται, πραγματικά στενοχωριόμαστε που πρέπει να τις ≪χαλάσουμε≫. Τo design όλων αυτών των ανθρώπων, που πλέον θεωρώ και φίλους μου, και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μας, προκειμένου να βγάλουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, με κάνουν, έπειτα από τόσα χρόνια, να μη βαριέμαι ποτέ και πάντα να ανυπομονώ για το επόμενο project.

Υπάρχουν άραγε trends στον ήχο και τον φωτισμό;

Φυσικά και υπάρχουν τάσεις και νιώθω περήφανος που κάθε χρόνο τις δημιουργούμε εμείς. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργούμε νέες εμπνεύσεις για κατασκευές με φωτισμό και προσπαθούμε πάντα να έχουμε μοναδικές ιδέες, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό κάθε φορά.

Σε τι λέτε πάντα ≪yes, I do≫;

Σε ό,τι θέλει η νύφη!

Loud & Clear Entertainment

Διεύθυνση: Κριεζή 6, Πικέρμι

Τηλέφωνο: 2106044772

Email: info@loudandclear.gr

Website: www.loudandclear.gr

Facebook: @loudandclear.gr

Instagram: @loudandcleargr

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS