Με αυτοκίνητο (vintage κατά προτίμηση!)

Αγαπάμε απίστευτα το vintage εδώ στο YesIDo, αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν αυτά τα παλιά αυτοκίνητα τύπου σκαραβαίος ή ένα παλιό convertible! Υπέρτατο στυλ, φανταστηκές φωτογραφίες και γλυκές αναμνήσεις. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά καλύτερα αφήστε τον γαμπρό να το αναλάβει αυτό, μιας και έγκειται στα ενδιαφέροντα του.

yes-i-do-just-married4

Μοτοσυκλέτα (Εννοείται YesIdo!)

Προφανώς δε φεύγεις με 50ράκι από την εκκλησία, αλλά γιατί όχι με μια μηχανή όπως αυτή της φωτογραφίας; Αν ο αγαπημένος σας, κι εσείς αγαπάτε τις μηχανές και είστε ένα απ’ αυτά τα ζευγάρια που θερίζει την πόλη του με μια ωραία μηχανή, έτσι μπορείτε να το σκάσετε κι απ την εκκλησία, με περίσσιο στυλ! Καλύτερα να ετοιμάσετε και ένα γαμήλιο κράνος για την περίσταση για να τα ‘χετε καλά και με τον νόμο..

yes-i-do-just-married3

Τρακτέρ(;;;;) ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ!

Είσαι από χωριό, έχει ο πατέρας σου τρακτέρ. Είσαι λοιπόν ένα κορίτσι αγροτικής οικογένειας και αποφασίζεις να κάνεις τον γάμο σου στο χωριό σου! Κάνε και τη διαφορά! Καβαλήστε το τρακτέρ! Θα κάνετε τη διαφορά! Και βρείτε μετά άλλο ζευγάρι που έφυγε έτσι απ την εκκλησία…

yes-i-do-just-married

ΠΟΔΗΛΑΤΑΡΑ!

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν το ποδήλατο ως μέσον μετακίνησης, και πολλοί έχουν γίνει φανατικοί! Αν είστε κι εσείς απ’ αυτούς, νοικιάστε δύο όμορφα vintage ποδήλατα για την μέρα, στολίστε τα με άνθη και τα λοιπά, και φύγατε! Επίσης, εν καιρώ κρίσης, ορίστε μια πολύ οικονομική ιδέα για εσάς, που δεν έχετε μία αλλά αγαπιέστε και θέλετε να πατρευτείτε.

yes-i-do-just-married2

Βάρκα/Σκάφος/Πλεούμενο
Το Καλοκαίρι ήρθε. Σε νησιά οδεύετε οι περισσότεροι για να πείτε το μεγάλο Yes I Do, οπότε, εκμεταλλευτείτε το. Αν παντρεύεστε σε παραθαλάσσιο ξωκλήσι, αντί για αυτοκίνητο, νοικιάστε μια βαρκούλα (δε χρειάζεται να είναι σκάφος πολυτελείας όπως στην φώτο, εννοείται, μπορεί να είναι και η τράτα του μπάρμπα Μήτσου) στολίστε την, βάλτε το απαραίτητο ταμπελάκι Just Married, και αποδράστε από την εκκλησία πάνω στο νερό! Θα εντυπωσιάσετε… Και με το παραπάνω!

yes-i-do-just-married-5

By Irene Theodosi