Σαν καλή οικοδέσποινα θα ξέρεις ότι σε κάθε πάρτι ή event που διοργανώνεις στο σπίτι σου, πρέπει να προβλέπεις τα πάντα! Πρέπει να φροντίσεις όχι μόνο να περάσουν οι καλεσμένοι σου καλά αλλά και να έχουν στη διάθεσή τους ό,τι χρειαστούν. Το ίδιο… και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα συμβαίνει και στο γαμήλιο πάρτι σου, όπου και αν αυτό διοργανωθεί! Τη βραδιά του γάμου σου είσαι όχι μόνο η λαμπερή πρωταγωνίστρια αλλά και η οικοδέσποινα, φρόντισε λοιπόν να τα προβλέψεις όλα… και όταν λέμε όλα το εννοούμε.

01

Κυριότερο παράδειγμα που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι πρέπει να έχεις στο νου σου όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες αλλά και αυτές των φίλων σου… είπαμε εσύ είσαι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς αλλά και αυτές αξίζουν λίγη περιποίηση. Η ζέστη του καλοκαιριού είναι μερικές φορές επιβαρυντική στην εμφάνιση και τη φρεσκάδα των γυναικών για αυτό πρέπει να φροντίσεις στον χώρο της τουαλέτας να έχεις ένα καλαθάκι με ό,τι μπορούν να χρειαστούν οι φίλες σου για να φρεσκαριστούν και να ανανεώσουν την εμφάνιση και το μακιγιάζ τους!

Ετοίμασε εσύ η ίδια το καλαθάκι, βάλε μέσα μία χτένα, μία βούρτσα μαλλιών και μερικές φουρκέτες για τις φίλες σου που μπορεί να θέλουν να φρεσκάρουν το χτένισμά τους, οδοντικό νήμα και στοματικό διάλυμα για να προνοήσεις και για την στοματική τους υγιεινή και φυσικά μερικά προϊόντα γυναικείας υγιεινής  όπως ένα, ή δύο πακέτα σερβιέτες Everyday και ένα πακέτο σερβιετάκια Everyday… ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα φανούν χρήσιμα στις φίλες σου. Και φυσικά, μην ξεχάσεις να βάλεις και ένα πακέτο υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ PomPon, η ζέστη όπως αναφέραμε μπορεί να χαλάσει το μακιγιάζ των καλεσμένων σου και ένα μαντηλάκι PomPon θα είναι σωτήριο για να διορθώσουν όλες τις ατέλειες!

02

Για να καταλάβεις πόσο σημαντικό θεωρούμε ότι είναι να φροντίσεις για τις ανάγκες που μπορεί να έχουν οι φίλες σου κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι σου… ένα πράγμα θα σου πούμε, στο δικό μας Yes I Do||Πριγκιπώ πάρτι που διοργανώσαμε μόλις την περασμένη Τρίτη, στον κήπο του Black Duck, φροντίσαμε να έχουμε έτοιμο όχι ένα αλλά δύο καλαθάκια με όλα τα Everyday και PomPon προϊόντα που μπορούν να φανούν απαραίτητα σε μία γυναίκα!

Yes I do wedding necessities by Everyday 2

Yes I do wedding necessities by Everyday 3