Στην λίστα με τις υποχρεώσεις του κουμπάρου, υπάρχει κάπου υπογραμμισμένο, κυκλωμένο και με μεγάλα κεφαλαία γράμματα το «Bachelor Party» , το δυσκολότερο ίσως έργο κάθε κουμπάρου.

Τα τελευταία χρόνια , το κατά κόσμον «αμερικάνικο» Bachelor Party απενοχοποιείται και προτιμάται από ολοένα και περισσότερους grooms-to-be . Στην πραγματικότητα, έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Σπάρτη όπου οι φίλοι του γαμπρού δειπνούσαν και έδιναν ευχές στον μέλλοντα γαμπρό, τη νύχτα πριν τον γάμο . Σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής και το ξεκίνημα μίας νέας . Αποστολή του κουμπάρου είναι να παραμείνει το πάρτι αξέχαστο για τον γαμπρό, όχι όμως και για τη νύφη.

Των φρονίμων τα παιδιά .. 

Σε αντίθεση με τα άλλα πάρτι , στο Bachelor ο χρυσός κανόνας είναι ένας και απαράβατος: «Λίγοι και καλοί». Φροντίστε να περιβάλλετε το γαμπρό με άτομα που πραγματικά θα χαρεί να έχει δίπλα του και θα περάσει καλά. Εξάλλου, εάν η κατάσταση παρεκτραπεί, όσο λιγότεροι, τόσο το καλύτερο!

To Yes I Do συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει 6 εναλλακτικές και strippers free ιδέες για το Bachelor Party :

1. Make war…not love 

yes-i-do-bachelor-for-him-1.jpg

Ετοιμαστείτε για Paintball ή αλλιώς το ουράνιο τόξο των ανδρών. Ένας μοναδικός και διασκεδαστικός τρόπος να αποβάλλετε το άγχος του γάμου και να περάσετε αξέχαστα. Γίνετε και πάλι παιδιά, κυλιστείτε στο χώμα, εκτονώστε την ενέργεια που συσσωρεύετε μέσα σας αλλά μην ξεχάσετε να αφήσετε την ομάδα του γαμπρού να νικήσει! Yes I do bonus: Είναι low cost  και θα μείνετε νηφάλιοι (εκτός κι αν επιλέξετε αργότερα να πιείτε μπύρες και να θυμηθείτε ιστορίες από τον στρατό).

2. Είχα το όνειρό μου, το ποδήλατό μου…

yes-i-do-bachelor-for-him2.jpg

Γίνετε αυθόρμητοι! Ετοιμάστε ένα σακίδιο και ξεκινήστε μία ποδηλατάδα ή ένα road trip με αυτοκίνητο αν ο γαμπρός δεν είναι ιδιαίτερα fit. Η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και έλλειψης προγραμματισμού είναι κάτι που σίγουρα θα του λείψει από την εργένικη ζωή του.

3. Κρουαζιέρα θα σε πάω…

yes-i-do-bachelor-for-him3.jpg

Εάν το επιτρέπει το budget, νοικιάστε ένα σκάφος και κάνετε κρουαζιέρα σε δύο τρία νησιά. Το φουσκωτό ενδείκνυται για μονοήμερες κρουαζιέρες και περιορίζει τις δαπάνες σημαντικά. Έτσι, θα αλλάξετε παραστάσεις, θα χαλαρώσετε και θα γυρίσετε πίσω έτοιμοι και μαυρισμένοι για το μυστήριο!

4. Extreme Sports 

yes-i-do-bachelor-for-him4.jpg

Επιλέξτε κάτι απροσδόκητο και έξω από τα συνηθισμένα. Τολμήστε να κάνετε Skydiving, για την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας ή πηγαίνετε για rafting για να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Το βέβαιο είναι, ότι θα ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία.

5. Bachelor Spa

yes-do-bachelor-for-him5.jpg

Το Spa είναι μία υπηρεσία που δεν επιλέγουν συχνά οι άνδρες. Για εμάς, πολύ κακώς αφού είναι η επιτομή της χαλάρωσης και της ανανέωσης. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, απολαύστε διαφορετικά είδη μασάζ και θεραπειών και θα διαπιστώσετε τη διαφορά όχι μόνο στο δέρμα αλλά και στην ψυχολογία σας.

6. All time classic 

yes-i-d-bachelor-for-him-6.png

Τέλος, για εσάς που έχετε περιορισμένο χρόνο ή budget, υπάρχει πάντα η επιλογή να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας μπαρ-στέκι, να πιείτε μέχρι τελικής πτώσεως, να χορέψετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Παράλληλα , η συγκεκριμένη επιλογή είναι paspartoo αφού συνδυάζεται ιδανικά με όλες τις παραπάνω επιλογές.

Διαβάστε επίσης…

Τα 9 Dos & Don’ts για το bachelorette κάθε νύφης

Τα 15 κομμάτια του γαμήλιου παζλ

Ρύζι 3Α: Για να “ριζώσει”…το ζευγάρι.

Από την  Ελισάβετ Παπαντωνίου