Μία αγέλη ανδρών έτοιμη να γιορτάσει την τελευταία νύχτα της ελευθερίας του ενός. Τι μπορεί να πάει στραβά; Πολλά! Γι’ αυτό, υπάρχουν κάποιοι βασικοί -άγραφοι- κανόνες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε παρεξηγήσεις εντός της αγέλης και εικόνες αποκάλυψης πίσω στη συζυγική στέγη. Συγκεντρώσαμε όλα πρέπει να γνωρίζει ο groom-to-be και το team του για τη διοργάνωση, το budget και το savoir-vivre του bachelor party

Rule #1 Αν είστε ο κουμπάρος, είστε και ο διοργανωτής του πάρτι!

Όλοι το ξέρουν αυτό! Προσπαθήστε να οργανώσετε το bachelor που θα ήθελε ο γαμπρός και όχι εκείνο που θα θέλατε εσείς. 

Rule #2 H guest-list πρέπει να είναι groom approved! 

Κάποιοι θέλουν δίπλα τους την οικογένεια και τους συναδέλφους τους, ενώ άλλοι μέλλοντες γαμπροί θέλουν μια βραδιά μόνο με τους καλύτερους φίλους τους. Είναι σημαντικό οι καλεσμένοι να είναι άτομα με τα οποία νιώθει άνετα ο γαμπρός και σε περίπτωση που η κατάσταση εκτροχιαστεί, θα κρατήσουν το στόμα τους κλειστό (what happens in the bachelor party, stays in the bachelor party).

Rule #3 Να είστε διαλλακτικοί 

Οι strippers δεν είναι η μοναδική επιλογή για το bachelor party. Λάβετε υπόψη την επιθυμία του γαμπρού. Αν αυτό που θέλει είναι ένα περιπετειώδες σαββατοκύριακο, τότε τα extreme sports είναι στις top επιλογές, αν πάλι προτιμά ένα ξέφρενο beach party, τότε ένα διήμερο σε νησί είναι μια καλή σκέψη. 

Rule #4  Stay safe 

Βεβαιωθείτε ότι όλοι θα φτάσουν και θα αποχωρήσουν από το πάρτι με ασφάλεια.

Yes I Do Tip: Μην βασιστείτε στο ότι κάποιος θα παραμείνει νηφάλιος. Better be safe, than sorry και καλέστε ταξί για όλους. 

yes-i-do-bachelor.jpg

Rule #5  Το πάρτι δεν τελειώνει αν δεν θέλει ο γαμπρός να τελειώσει

Άλλωστε γίνεται προς τιμή του! 

Rule #6  Budget it out! 

Το έθιμο θέλει τον γαμπρό να μην πληρώνει για τίποτα. Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει -και ειδικά αν πρόκειται για ένα δαπανηρό concept- όλοι θα πρέπει να συνεισφέρουν. Απλώς, ενημερώστε τους έγκαιρα. 

Rule #7 Limits

Αν έχετε κανονίσει μια βραδιά στο καζίνο, φροντίστε να μην ξοδέψει όλο το γαμήλιο budget. Ο συνδυασμός της ημέρας και του αλκοόλ θα αναστείλουν τους ενδοιασμούς του. 

Rule #8 Είναι okay να κάνεις σεξ στο bachelor; 

Αν δεν είσαι ο γαμπρός, τότε ναι! Οι προσδοκίες ενός bachelor συχνά περιγράφονται ως ένας ημιλιπόθυμος γαμπρός στις 3 τα ξημερώματα με ένα σημάδι από κραγιόν στο μάγουλο και ένα γυναικείο εσώρουχο στην τσέπη. Ναι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Το bachelor δεν δίνει άφεση αμαρτιών και το σεξ εκείνη το βράδυ δεν παύει να είναι σεξ με μια γυναίκα (που surprise-surprise δεν είναι η μέλλουσα σύζυγός σας)! 

Yes I Do Plus Info: Αν και πιστεύεται ότι το bachelor party είναι «αμερικάνικο» έθιμο στην πραγματικότητα έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Σπάρτη, όπου οι φίλοι του γαμπρού δειπνούσαν και του έδιναν ευχές τη νύχτα πριν τον γάμο.

Διαβάστε επίσης…

La vita è bella: Ένα pre-wedding party στη Βενετία, γεμάτο νιάτα!

Bachelorette Party στις Σπέτσες! Πήγαμε, είδαμε, γράφουμε!

Τα 9 Dos & Don’ts για το bachelorette κάθε νύφης