Ο διαγωνισμός MasazStoSpiti έληξε. Νικήτρια είναι η Κατερίνα Ίλτσιου. Μετά το πέρας δυο ημερών και εφόσον δεν επικοινωνήσετε μαζί μας το δώρο θα δίνεται στον επόμενο επιλαχόντα!

______________________________________________________________________

Ο γάμος έχει τρέξιμο κακά τα ψέμματα και το τρέξιμο φέρνει κάποιες φορές ένταση και άγχος! Αυτά όμως είναι στοιχεία που δεν τα θέλει καμία νύφη λίγες μέρες πριν τη μεγάλη μέρα και ειδικά την παραμονή και ανήμερα. Εκείνες τις μέρες πρέπει να είστε χαλαρές και κυρίως ξεκούραστες για να απολαύσετε τη μέρα σας! Εμείς ψάξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε από το Γιώργο Ζαχαριάδη του MasazStoSpiti.gr  για όλα όσα μπορούν να σας χαλαρώσουν εκείνες τις μέρες και γιατί όχι να μην οργανώσετε το bachelorette σας με τις φίλες σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ;

Yes I do massage sto spiti 7

Γιώργο τι είναι ακριβώς το MasazStoSpiti.gr και τι υπηρεσίες προσφέρει; Πηγαίνετε παντού;

Με το MasazStoSpiti.gr παρέχουμε επαγγελματικές συνεδρίες μασάζ στο χώρο του πελάτη, είτε αυτός είναι το σπίτι είτε το γραφείο του. Επισκεπτόμαστε το μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας, από τον Διόνυσο μέχρι το Πέραμα και την Βάρκιζα με ένα μόνο τηλεφώνημα!  Αφού ο πελάτης καταλήξει στο πρόγραμμα και την χρονική διάρκεια που επιθυμεί, ερχόμαστε στο χώρο του με το ειδικό κρεβάτι του μασάζ, τις πετσέτες που θα χρειαστούν, τα ειδικά λάδια για την συνεδρία, ακόμα και την μουσική!
Στην ουσία, το μοναδικό που χρειάζεται να έχει ο πελάτης είναι έναν ελεύθερο χώρο για να χωρέσει το ειδικό κρεβάτι που θα μεταφέρουμε, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς! Σε περίπτωση που η συνεδρία λαμβάνει χώρα στο γραφείο του πελάτη τότε έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε το μασάζ στην ειδική καρέκλα.

Πώς και αποφάσισες να το ξεκινήσεις;

Το εγχείρημα ξεκίνησε το 2010 με σκοπό να καλύψει την ανάγκη όλων των ανθρώπων που ήθελαν μία συνεδρία μασάζ αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν κατάφερναν να την πραγματοποιήσουν.  Με την υπηρεσία που προσφέρουμε δεν χρειάζεται να μετακινηθεί ο πελάτης πριν και μετά τη συνεδρία του για να επιστρέψει στο σπίτι ή στην δουλειά του άρα ελαχιστοποιούμε τον απαιτούμενο χρόνο που θα «κλέψει» από το πρόγραμμα του.

Yes I do massage sto spiti 2

Ποια είναι τα οφέλη του μασάζ και γιατί πιστεύεις ότι πρέπει κανείς να το τολμήσει;

Θεωρώ ότι θα πρέπει να το τολμήσουν όλοι, ανεξάρτητα από το αν διακατέχονται από το άγχος της καθημερινότητας, αν έχουν κάποιον μυικό πόνο ή αν απλά επιθυμούν έναν νέο τρόπο για να χαλαρώσουν.
Το μασάζ θα ανακουφίσει και θα χαλαρώσει εκείνους που πιέζονται από το στρες, θα ελαττώσει σε μεγάλο βαθμό τους μυϊκούς πόνους ενώ ανάλογα τον οργανισμό και την περίπτωση, μπορεί να διώξει τελείως τον σωματικό πόνο. Με το μασάζ βελτιώνεται  η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Συνοπτικά, το σημαντικότερο ίσως όφελος της μάλαξης είναι ότι αναζωογονεί το σώμα και γαληνεύει το νου.

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία σου το εγχείρημα αυτό έχει ανταπόκριση δεδομένου του ότι πηγαίνετε εσείς στο χώρο του εκάστοτε ενδιαφερόμενου;

Η υπηρεσία που προσφέρουμε αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο από τον κόσμο και αυτό συμβαίνει γιατί είναι μία προσιτή πολυτέλεια που μπορεί να την απολαύσει ο οποιοσδήποτε, χωρίς να χρειαστεί να βγει από την ζεστασιά του σπιτιού του.
Βεβαίως, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η αναγνώριση των ευεργετικών αποτελεσμάτων που προσφέρει το μασάζ από τον κόσμο.

Yes I do massage sto spiti 4

Υπάρχουν διαφορετικά είδη μασάζ που προσφέρετε; Μπορείς να μας περιγράψεις τη διαδικασία;

Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το σώμα κάθε πελάτη επιλέγουμε κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος το καταλληλότερο πρόγραμμα για εκείνον.
Συγκεκριμένα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω προγραμμάτων:

– Μυοχαλαρωτικού μασάζ ,

– Αnti-stress massage,

– Τhai oil massage,

– Βack & Legs

– Sports massage

 – Chair massage

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 60’ ή 90’

Κατά την επίσκεψη μας στο χώρο του πελάτη το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε ένα σύντομο ιατρικό ιστορικό, έτσι ώστε να γνωρίζουμε τυχόν χρόνιες παθήσεις ή μυοσκελετικά προβλήματα. Έπειτα, ο πελάτης θα πάρει θέση στο ειδικό κρεβάτι, έτσι ώστε να ξεκινήσει η συνεδρία του. Σημαντικό είναι πως καθ’όλη τη διάρκεια της συνεδρίας το σώμα του πελάτη παραμένει καλυμμένο, εκτός από το σημείο που κάνουμε την μάλαξη εκείνη τη στιγμή, έτσι ώστε να μην αισθανθεί ποτέ άβολα.
Ο δεχόμενος πρέπει να είναι τελείως χαλαρός, αφήνοντας τα μέλη του σώματός του ελεύθερα στα χέρια του θεραπευτή.
Κατά τη διάρκεια του μασάζ ο θεραπευτής θα ρωτάει εάν η πίεση που ασκεί στο σώμα σας είναι ικανοποιητική καθώς κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές αντοχές στην πίεση. Απαραίτητη λοιπόν είναι η συνεργασία και η απόλυτη ειλικρίνεια.

Yes I do massage sto spiti 5

Ας πάμε σε πιο Υes i do θέματα: Θεωρείς πως είναι καλό να κάνει μια νύφη κάποιες συνεδρίες μασάζ πριν το γάμο και αν ναι τι θα της πρότεινες;

Πιστεύω πως η ιδανική στιγμή για μία συνεδρία μασάζ είναι το πρωινό της ημέρας του γάμου. Η συσσωρευμένη ένταση της προετοιμασίας του γάμου σε συνδυασμό με το άγχος για την μεγάλη μέρα δημιουργεί κόπωση η οποία δεν επιτρέπει τελικά στη νύφη να απολαύσει μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της.
Για καλύτερα αποτελέσματα βεβαίως θα πρότεινα συνεδρίες μασάζ ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να δώσουμε στο σώμα μας αυτό που πραγματικά του αξίζει.

Μπορεί μια υποψήφια νύφη να συμπεριλάβει στο bachelorette της ένα MasazStoSpiti μαζί με τις φίλες της;

Βεβαίως και μπορεί! Στις πιο μεγάλες στιγμές της ζωής του ανθρώπου οι φίλοι είναι πάντοτε δίπλα μας, έτσι λίγο πριν το γάμο είναι άλλη μία δραστηριότητα που θα μπορούσαν να κάνουν μαζί.

Yes I do massage sto spiti 3

Σας έχει τύχει μέχρι τώρα κάτι τέτοιο και αν ναι μοιράσου μαζί μας ένα αστείο ή περίεργο περιστατικό;

Ξεχωρίζω πάντα τις συνεδρίες που πραγματοποιούνται σε ανθρώπους που έχουν κατοικίδια. Οι μικροί μας φίλοι είναι πάντοτε κοντά μας και πολλές φορές κοιτάζουν με μία μικρή δόση ζήλιας, αφού περιμένουν πότε θα έρθει η σειρά τους!
Επίσης υπήρξε ένα περιστατικό που ήταν προγραμματισμένο ένα μόνο ραντεβού και τελικά έφυγα μετά από 4 ώρες μασάζ αφού όλη η οικογένεια ήθελε να κάνει μασάζ μόλις είδε πόσο το απόλαυσε ο πατέρας της οικογένειας.

Μπορεί κάποιος πχ. καλεσμένος σε γάμο ή οι φίλοι του γαμπρού να τους κάνουν δώρο κάποιες συνεδρίες;

Φυσικά και μπορούν και να ξέρετε θα είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα γάμου γιατί το ζευγάρι θα το έχει πολύ ανάγκη αυτές τις συνεδρίες είτε πριν το γάμο, είτε ακόμη περισσότερο και μετά! Mε τις δωροκάρτες από το MasazStoSpiti.gr μπορείτε να κάνετε το πιο πρωτότυπο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιλέξτε μεταξύ 1, 2 ή 4 συνεδριών και χαρίστε χαλάρωση και ευεξία στους δικούς σας ανθρώπους! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6939.303484 .

Yes I do massage sto spiti 6

Γιώργο δώσε μας μερικά tips στο τι να προσέξουμε όταν πάμε να κάνουμε πρώτη φορά μασάζ!

Θα πρέπει να είμαστε όσο περισσότερο χαλαροί και δεκτικοί  για να έχουμε τα μέγιστα οφέλη από την συνεδρία μας. Μη φοβηθείτε να ρωτήσετε όποια απορία και αν έχετε, αφού κατά τη διάρκεια του μασάζ το ζητούμενο είναι να είστε χαλαροί και να μη σκέφτεστε. Τέλος, σημαντικό είναι να συμπληρώσετε με ειλικρίνεια το μίνι ιατρικό ιστορικό καθώς υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις κατά τις οποίες δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η μάλαξη.

Και τέλος σε τι λες yes I do και σε τι no I don’t;

Λέω Yes I do σε οτιδήποτε θα προσφέρει στο νου και στο σώμα μας την ηρεμία και τη χαλάρωση που μας αξίζει. Στα no I don’t θα κατατάξω όλους τους ανθρώπους που μας δίνουν αρνητική ενέργεια και επηρεάζουν με κακό τρόπο την ζωή μας!

Για περισσότερες πληροφορίες για το MasazStoSpiti.gr μπείτε εδώ και εδώ   αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το Γιώργο Ζαχαριάδη στο τηλέφωνο: 6939 303 484

Yes I do massage sto spiti 1

Διαγωνισμός

Αν πειστήκατε και εσείς ότι πρέπει να χαλαρώσετε λίγες μέρες πριν ή λίγες μέρες μετά το γάμο σας ή επιθυμείτε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας τότε εμείς σε συνεργασία με το MasazStoSpiti.gr σας εξασφαλίσαμε μια συνεδρία δώρο, διάρκειας 60 λεπτών στο δικό σας χώρο φυσικά!!!!! Για να συμμετέχετε κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ, share το άρθρο και αφήστε το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το άρθρο για να συμμετέχετε! Ο διαγωνισμός ισχύει από 03/02/2015 έως και 17/02/2015. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 19/02/2015. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι εκτός Αθηνών, μπορεί να χαρίσει με τη μορφή δωροκάρτας τη συνεδρία του. Μετά την ανακοίνωση του νικητή, και εφόσον έπειτα από δυο μέρες δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας, το δώρο θα δίνεται στον επόμενο/η επιλαχόντα/ούσα.

Από την Αργυρώ Γιακούμα