Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι φωτογραφίες ενός γάμου. Σε αυτές αποτυπώνονται οι καλύτερες στιγμές, όλες οι αναμνήσεις, όλα όσα χρειάζονται για να κρατήσει ένα ζευγάρι τις μνήμες του ζωντανές.Φυσικά όλα τα ζευγάρια και ειδικά οι νύφες, θέλουν να είναι όμορφες, λαμπερές και αψεγάδιαστες την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. Επειδή όμως, όπως λένε, οι πιο όμορφες νύφες είναι οι χαμογελαστές, αποκαλύπτουμε με την βοήθεια της ΥΟΤUEL τα βήματα για ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

laughing-bride-1

Καταρχάς οφείλουμε να επισημάνουμε, πως το χρώμα του σμάλτου μας, άρα και των δοντιών μας εξαρτάται από δύο παράγοντες, την κληρονομικότητα και την απορρόφηση χρωστικών. Δυστυχώς για τον πρώτο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο δεύτερος όμως εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς.

Γι’ αυτό, από αύριο κιόλας λέμε No I don’t:

Στους πολλούς καφέδες. Γιατί είναι γνωστό πως δεν ωφελούν πουθενά και επηρεάζουν το φυσικό χρώμα των δοντιών μας. Αφού δεν μπορούμε να κόψουμε τελείως τον καφέ, ας τον ελαττώσουμε. Το ίδιο ισχύει και για το τσάι.

Στις τροφές που περιέχουν χρωστικές. Όπως καρότα, παντζάρια ή ξύδι μεταξύ άλλων. Επειδή συμβάλλουν στη διάβρωση της αδαμαντίνης, καλό είναι να καταναλώνονται με μέτρο.

Στο κάπνισμα. Το κάπνισμα εκτός από την υγεία, βλάπτει και το χαμόγελό μας, αφού η νικοτίνη αφήνει σκούρες χρωστικές ουσίες οι οποίες απορροφούνται σιγά – σιγά στην δομή του δοντιού και προκαλούν δυσχρωμίες. Ίσως ο γάμος σας είναι μια καλή αφορμή να προσπαθήσετε να το κόψετε.

laughing-bride-2

Λέμε Yes i do:

-Στα γαλακτοκομικά. Και γενικά στις τροφές που περιέχουν ασβέστιο, που είναι απαραίτητο για γερά δόντια.

-Σε φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες. Γενικά σωστή και ισορροπημένη διατροφή, γιατί για να έχουμε υγιή δόντια, πρέπει να έχουμε υγιή οργανισμό.

-Στο σύστημα Λεύκανσης ΥΟΤUEL. Το YOTUEL whitening kit,  είναι σχεδιασμένο από οδοντιάτρους, απόλυτα ασφαλές για τα ούλα και τα δόντια, μπορείτε να εφαρμόσετε μόνη στο σπίτι και σας χαρίζει ένα τέλειο λαμπερό χαμόγελο!

yotuel_02Χάρη στον επαγγελματικό λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide, συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στα μασελάκια λεύκανσης, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, αφού προσφέρει έως 8 τόνους πιο λευκά δόντια σε 7 μόνο εφαρμογές, πόλύ εύκολο στη χρήση και με αποτελέσματα που διαρκούν περίπου για 3 μήνες, για να βγάλετε τέλειες φωτογραφίες και κατά τη διάρκεια του honeymoon!

yotuel-s-w-s-t-o_7hoursnewcolor

Αν ξεκινήσετε από σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε μόνη σας, εύκολα και γρήγορα τέλειο χαμόγελο, και να είστε έτοιμη για τη μεγάλη μέρα!

yotuel-periexomeno7hourskit

 

 

Yes I Do Extra Info

Το YOTUEL 7 hours Whitening kit περιέχει 2 σωληνάρια YOTUEL 7 hours Gel 6ml, 1 σωληνάριο λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL classic mint 25ml και 2 εύκαμπτα μασελάκια. Μπορείτε να επαναλάβετε τις εφαρμογές του ΥΟΤUEL 7 hours όσες φορές θέλετε αλλά καλό είναι να μην χρησιμοποιείται για διάστημα μεγαλύτερο των 3 μηνών. Η σειρά προϊόντων YOTUEL διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER και στα supermarket Θανόπουλος.

Website: www.yotuel.gr

Facebook: YOTUEL-Greece

Instagram: @Yotuel_Greece

Περισσότερες πληροφορίες για την Yotuel all in one θα βρείτε εδώ & για την Yotuel whitening kit εδώ

yotuel-logo

Aπό την Εύα Ανυφαντή