Αν αυτό που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το νυφικό των ονείρων σας είναι το τοπικά επίμονο συσσωρευμένο λίπος, τότε πρέπει να μάθετε τα πάντα για την πρωτοποριακή τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας Vaser, που θα το αντιμετωπίσει δραστικά, πιο εύκολα και πιο άμεσα από ποτέ.

Photo: Δανάη Ίσαρη

Κάθε γυναίκα έχει φανταστεί τον εαυτό της να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα σε ένα νυφικό το οποίο θα αναδεικνύει τέλεια τη λεπτή και αρμονική σιλουέτα της. Και κάθε γυναίκα αξίζει να φορέσει το νυφικό που ονειρεύεται και όχι εκείνο που επιμελώς θα αποκρύπτει το τοπικά συσσωρευμένο λίπος, που συγκεντρώνεται στους μηρούς, την κοιλιά, τους γλουτούς, τη μέση, τα γόνατα, τα μπράτσα, την πλάτη ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος και επιμένει παρά τις στερητικές δίαιτες και την εξαντλητική γυμναστική. Η καινοτόμος και ιδιαίτερα πρωτοποριακή τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser, με όπλο τη σύγχρονη τεχνολογία και εγγύηση την εμπειρία και την εξειδίκευση του πλαστικού χειρουργού Χρήστου Μεγαπάνου, βάζει τέλος στην «τυραννία» του τοπικού πάχους και επιτρέπει στην bride-to-be να αποκτήσει τις ιδανικές για το σώμα της αναλογίες, προσφέροντάς της τη χαρά να επιλέξει το τέλειο νυφικό για τη μεγάλη μέρα, χωρίς στρες, στενοχώρια και περιορισμούς.

Τι είναι το Vaser και σε τι διαφέρει από τις μέχρι τώρα θεραπείες λιποαναρρόφησης;

Το Vaser είναι η εξέλιξη της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης. Η διαδικασία γίνεται πιο απλή, άμεση και ατραυματική, χάρη στη δύναμη των υπερήχων και τις εξαιρετικά λεπτές και εύκαμπτες μικροκάνουλες που διαθέτει. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα εξελιγμένο σύστημα λιποαναρρόφησης που χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία για να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία. Το σύστημα αυτό λειτουργεί με υπερήχους και, μέσω μιας οπτικής ίνας που βρίσκεται μέσα στις ειδικά σχεδιασμένες μικροκάνουλες, η ενέργεια των υπερήχων διοχετεύεται απευθείας στο προς αφαίρεση λίπος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη ρευστοποίησή του και, άρα, την εξαιρετικά πιο εύκολη και ατραυματική απομάκρυνσή του από το σώμα μας. Οι Vaser μικροκάνουλες είναι έτσι σχεδιασμένες, ώστε αφενός να χρειάζονται μόλις δύο απειροελάχιστες οπές, της τάξεως των 2mm, για την εισαγωγή τους στην υπό θεραπεία περιοχή, και αφετέρου να μπορούν να λειτουργήσουν ως εργαλείο σμίλευσης του σώματος στα χέ – ρια του εξειδικευμένου στην τεχνική αυτή πλαστικού χειρουργού. Οι πολύ μικρού μεγέθους οπές και η ρευστοποίηση του λίπους πριν από την αφαίρεσή του έχουν ως αποτέλεσμα τον ελάχιστο τραυματισμό του σώματος, κι έτσι η τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «ελαχίστως επεμβατική».

Πόσο διαρκεί και ποια είναι η διαδικασία αποθεραπείας;

Για μια μικρή περιοχή, όπως τα γόνατα ή το προγούλι, η διαδικασία δε διαρκεί πάνω από μία ώρα, ανάγοντας τη λιποαναρρόφηση σε ένα «lunch break treatment». Επίσης, η αποθεραπεία είναι σαφέστατα πιο απλή, πιο σύντομη και πιο εύκολη από ό,τι στο παρελθόν. Το μόνο που νιώθουμε είναι μια ήπια ενόχληση, σαν να έχουμε γυμναστεί εντατικά στην περιοχή εφαρμογής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής;

Η τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας Vaser έχει ήδη γνωρίσει τεράστια επιτυχία και αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς pre-wedding θεραπείες στο εξωτερικό. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε συνδυασμό με τον μικρό χρόνο αποθεραπείας, την έλλειψη πόνου και τομών αλλά και τον αυξημένο βαθμό ασφάλειας που εγγυάται την καθιστούν μοναδική. Το εντυπωσιακό είναι ότι, παράλληλα με την απομάκρυνση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους, προσφέρει και σύσφιξη στην υπό θεραπεία περιοχή. Συγκεκριμένα, η ενέργεια που εκλύεται από τους υπερήχους μετατρέπεται σε θερμότητα κάτω από το δέρμα, κάτι που κινητοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή εφαρμογής. Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει ήπια σύσφιξη, αποτρέποντας τον κίνδυνο χαλάρωσης μετά την απομάκρυνση του λίπους. Τέλος, οι εύκαμπτες μικροκάνουλες δίνουν τη δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να προχωρήσει σε πολύ λεπτούς χειρισμούς και να σμιλεύσει την περιοχή λιποαναρρόφησης, δημιουργώντας γράμμωση εκεί που πριν δεν υπήρχε, όπως στην κοιλιά, τα χέρια και τα μπράτσα.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-jpegs_48.jpg

Διαβάστε επίσης… 

Αυξητική & Ανόρθωση Μαστού: Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μάς λύνει όλες τις απορίες

Ο Χρήστος Μεγαπάνος M.D. μάς συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο που εξαφανίζει το τοπικό πάχος πιο εύκολα από ποτέ

Οι 3 ιδανικές beauty θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD