You are here

Ο Χρήστος Μεγαπάνος M.D. μάς συστήνει τη νέα επαναστατική μέθοδο που εξαφανίζει το τοπικό πάχος πιο εύκολα από ποτέ

Long pencil ή mermaid, mini ή strapless, ό,τι νυφικό κι αν ονειρεύεστε να φορέσετε την ημέρα του γάμου σας, δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να το στερηθείτε.

Long pencil ή mermaid, mini ή strapless, ό,τι νυφικό κι αν ονειρεύεστε να φορέσετε την ημέρα του γάμου σας, δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να το στερηθείτε. Ούτε βέβαια να συμβιβαστείτε με ένα νυφικό φόρεμα που θα έχετε επιλέξει με κριτήριο το αν σας κολακεύει. Αν δηλαδή κρύβει τις ατέλειες στους μηρούς, την κοιλιά, τους γλουτούς, τη μέση, τα μπράτσα, ή όπου αλλού έχετε τοπικά συσσωρευμένο λίπος, που επιμένει και δεν υποχωρεί ακόμα και μετά από την πιο σθεναρή δίαιτα και το πιο σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής. Γιατί η αλήθεια είναι πως, ανεξάρτητα από το πόσο καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο είναι ένα σώμα, υπάρχει ένας ύπουλος «εχθρός» που παραμονεύει και απασχολεί κάθε γυναίκα, ειδικά όταν πρόκειται να ντυθεί νύφη… Κι όμως, το τοπικό πάχος μπορεί να εξαφανιστεί μια για πάντα και πιο εύκολα από ποτέ, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας Vaser.

Photo: Δανάη Ίσαρη 

Πώς λειτουργεί

Το Vaser ουσιαστικά φέρνει το «αύριο» της λιποαναρρόφησης στο «σήμερα», κάνοντας την όλη διαδικασία σαφώς πιο απλή και εύκολη, χάρη σε δύο μεγάλα μυστικά: Το πρώτο είναι η δύναμη των υπερήχων και το δεύτερο οι εξαιρετικά λεπτές και εύκαμπτες μικροκάνουλες που διαθέτει. Πιο συγκεκριμένα, το Vaser αποτελεί ένα σύστημα λιποαναρρόφησης που λειτουργεί με υπερήχους. Μέσω μιας οπτικής ίνας, που βρίσκεται μέσα στις ειδικά σχεδιασμένες μικροκάνουλες, η ενέργεια των υπερήχων διοχετεύεται απευθείας μέσα στο λίπος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη ρευστοποίησή του, άρα και την εξαιρετικά πιο εύκολη και μη τραυματική απομάκρυνσή του από το σώμα μας.

Η καινοτομία

Οι Vaser μικροκάνουλες είναι έτσι σχεδιασμένες, ώστε αφενός να χρειάζονται μόλις δύο απειροελάχιστες οπές, της τάξεως των 2mm, για την εισαγωγή τους στην υπό θεραπεία περιοχή, και αφετέρου να μπορούν να λειτουργήσουν ως εργαλείο σμίλευσης του σώματος στα χέρια του εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού. Οι πολύ μικρού μεγέθους οπές και η ρευστοποίηση του λίπους πριν από την αφαίρεσή του έχουν ως αποτέλεσμα τον ελάχιστο τραυματισμό του σώματος, και έτσι η τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «ελάχιστα επεμβατική».

Focus στις λεπτομέρειες…

Έτσι, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να προχωρήσει σε λιποαναρρόφηση μιας μικρής περιοχής, όπως το προγούλι ή τα γόνατα, ακόμα και με τοπική αναισθησία στο περιβάλλον του ιατρείου, και να αφαιρέσει το ανεπιθύμητο λίπος χωρίς νοσοκομείο, νάρκωση, και ουσιαστικά χωρίς χειρουργείο.

Διάρκεια

Η διαδικασία δε διαρκεί πάνω από μία ώρα, ανάγοντας έτσι τη λιποαναρρόφηση σε μία «lunchbreak therapy», ενώ, αφού σηκωθούμε από την καρέκλα, μπορούμε να επιστρέψουμε κανονικά στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, χωρίς κανέναν περιορισμό ή πόνο, καθώς το μόνο που νιώθουμε είναι μια ήπια ενόχληση, σαν να έχουμε γυμναστεί εντατικά στην περιοχή εφαρμογής.

5 λόγοι plus 1 που καθιστούν τη Vaser μια από τις πιο δημοφιλείς pre-wedding μεθόδους

Η καινοτόμος και πρωτοποριακή μέθοδος Vaser συγκεντρώνει πληθώρα πλεονεκτημάτων και αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς pre-wedding μεθόδους στο εξωτερικό, καθώς τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό ασφάλειας που εγγυάται την καθιστούν μοναδική στο είδος της. Ο ελάχιστος χρόνος θεραπείας, το μηδενικό ουσιαστικά downtime και η απλότητα της ίδιας της εφαρμογής είναι μερικά ακόμα από τα σημαντικά ατού της ελάχιστα επεμβατικής αυτής τεχνικής λιποαναρρόφησης, ενώ ένα ακόμα εξαιρετικά ενδιαφέρον γεγονός είναι πως, ταυτόχρονα με την αντιμετώπιση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους, προσφέρει και σύσφιξη. Αυτό οφείλεται στην ενέργεια που εκλύεται από τους υπερήχους, η οποία μετατρέπεται σε θερμότητα και κινητοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή εφαρμογής. Τέλος, οι εύκαμπτες μικροκάνουλες δίνουν τη δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να προχωρήσει σε πολύ λεπτούς χειρισμούς και να σμιλεύσει την περιοχή όπου έγινε η λιποαναρρόφηση, δημιουργώντας γράμμωση εκεί που πριν δεν υπήρχε. Το Vaser προσφέρεται ιδανικά και για λιπομεταφορά και λιπογλυπτική, καθώς το λίπος που αφαιρείται μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου με έγχυση σε άλλες περιοχές του σώματος ή του προσώπου για να προσδώσει όγκο.

Η λιποαναρρόφηση είναι ο πλέον ενδεδειγμένος και αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους, όπου κι αν βρίσκεται, όμως σήμερα η τεχνική Vaser κάνει την όλη διαδικασία πιο εύκολη, ασφαλή και γρήγορη από ποτέ. Η νέα αυτή μέθοδος είναι ιδανική για όλες τις μέλλουσες νύφες που θέλουν άμεσα, φυσικά και ασφαλή αποτελέσματα. Ενδείκνυται μάλιστα για την περίοδο πριν από το καλοκαίρι, ώστε να μπορούν να χαρούν το νέο bikini body τους σε bachelorette, pre-wedding parties και φυσικά στο honeymoon.

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης...

Tailor-made θεραπεία προσώπου για νύφες και όχι μόνο από τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο.

Χρήστος Μεγαπάνος M.D. : Θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για όλες τις brides to be

Οι 3 ιδανικές beauty θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Tags

Comments

Add new comment