Επιλέξατε ένα κοντό νυφικό φόρεμα για την τελετή του γάμου σας και θέλετε να εξασφαλίσετε ότι τα πόδια σας θα δείχνουν υπέροχα; Μάθετε τι χρειάζεται να προσέξετε.

Yes I do Kosmetatos August 1

Σύντομα θα ντυθείτε νύφη στο πλευρό του αγαπημένου σας και οι ετοιμασίες για τον γάμο σας βρίσκονται στο ζενίθ! Επιλέξατε λοιπόν, ένα μοντέρνο, κοντό νυφικό για την τελετή και την εκδήλωση, το οποίο αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια σας αλλά, έχετε άγχος για εκείνη την ημέρα καθώς επιθυμείτε να δείχνουν ακόμη πιο υπέροχα!

Πώς θα το πετύχετε;

Κάντε μασάζ στα πόδια σας

Βοηθήστε τα πόδια σας να ξεκουραστούν και να ξεπρηστούν από τις καθημερινές ταλαιπωρίες στις οποίες υποβάλλονται, κάνοντας ελαφρύ μασάζ στα πέλματα με ένα ρόλερ, για 1 με 2 λεπτά και κινήσεις εμπρός-πίσω. Στη συνέχεια, εστιάστε με κυκλικές κινήσεις μασάζ στα σημεία μεταξύ των τενόντων στη ράχη του κάθε ποδιού, από τη «ρίζα» των δαχτύλων σας μέχρι τον ταρσό -εφαρμόστε κυκλικές πιέσεις στο κάθε σημείο για μισό λεπτό της ώρας. Ύστερα, κάντε μασάζ στις περιοχές γύρω από τους αστραγάλους, κινώντας τα δάχτυλά σας κυκλικά, από το μπροστινό μέρος ως το πλαϊνό, επιμένοντας στο σημείο ακριβώς κάτω από τους αστραγάλους.

Yes I do Kosmetatos August 4

Πείτε «ναι» στο σκοτσέζικο ντους

Τα πόδια σας ευεργετούνται από το… σκοτσέζικο ντους! Βάλτε τα στην μπανιέρα και ρίξτε τους εναλλάξ χλιαρό και δροσερό νερό. Κάθε εναλλαγή χρειάζεται να διαρκεί τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, επειδή έτσι πετυχαίνετε να «εκγυμνάσετε» τα αγγεία των ποδιών σας, καθώς διαστέλλονται και συστέλλονται βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Απολαύστε ένα ποδόλουτρο

Ένας ακόμη τρόπος για να βελτιώσετε αισθητά την εικόνα των ποδιών σας είναι η διαδικασία του ποδόλουτρου. Σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό, ρίξτε μία χούφτα χονδρό, βιολογικό αλάτι και αφήστε τα πόδια σας για 10 λεπτά. Θα τα νιώσετε αμέσως ξεκούραστα και πιο ανάλαφρα, καθώς το αλάτι λόγω των συστατικών του ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει στην ισορροπία των υγρών του σώματος.

Yes I do Kosmetatos August 5

Κι αν σας ταλαιπωρούν κιρσοί ή ευρυαγγείες;

Ζητήστε τη βοήθεια εξειδικευμένου ιατρού προκειμένου να αντιμετωπίσετε το αισθητικό πρόβλημα που δημιουργούν οι κιρσοί και οι ευρυαγγείες -αλλά και για να εντοπίσετε τυχόν φλεβικές παθήσεις που αγνοείτε. Εξαιρετικά σύγχρονες θεραπείες που εφαρμόζονται πλέον, θα σας χαρίσουν αψεγάδιαστα πόδια σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς επιπλοκές ή σημάδια!

Yes I do Kosmetatos August 2

Αποκτήστε καλές συνήθειες

Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο σας, περιορίστε την κατανάλωση αλατιού και αυξήστε τις φυτικές ίνες και τα αντιοξειδωτικά που λαμβάνετε από τη διατροφή σας, καταναλώνοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Αποφύγετε την πολύωρη ορθοστασία αλλά και την καθιστή στάση, κάνοντας διαλείμματα με περπάτημα.

Μην φοράτε στενά παπούτσια και περιορίστε την έκθεσή σας στον ήλιο.

Όταν ξεκουράζεστε, τοποθετήστε τα πόδια σας ψηλότερα από το υπόλοιπο σώμα, για να τα αποσυμφορήσετε.

 

Yes I do Kosmetatos August 6