Η περιποίηση των άκρων είναι κάτι που δεν πρέπει να αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Εκτός από το μανικιούρ, τα πόδια σας χρειάζονται και αυτά την ανάλογη προσοχή – αρκεί να σκεφτείτε τις ώρες ορθοστασίας πάνω στα υπέροχα τακούνια που διαλέξατε για τη μεγάλη μέρα καθώς και τις ώρες που θα χορεύετε μετά. Για αυτούς τους λόγους εμείς στο Yes I do σας προτείνουμε λύσεις για να καταπραΰνετε τους πόνους και να ξεκουράσετε τα πόδια σας!
 

 

yes i do bridal pedicure hansaplast 3

1. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα απολαυστικό pedicure μία με δύο μέρες πριν από το γάμο. Ζητήστε να σας κάνουν και μασάζ για να βοηθήσετε την κυκλοφορία του αίματος!
 

 

yes i do bridal pedi 5

2. Αν μπορείτε το βράδυ πριν το γάμο, βάλτε στα πόδια σας βαζελίνη, φορέστε ένα ζευγάρι κάλτσες και κοιμηθείτε. Δε θα πιστεύετε πόσο μαλακά και ενυδατωμένα θα είναι το πρωί!
 

3. Να θυμάστε: το ντους με κρύο νερό και αλάτι βοηθάει πολύ στο να ξεπρηστούν τα κουρασμένα πόδια, σε περίπτωση που όλες τις προηγούμενες μέρες τρέχατε για να ολοκληρώσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου!
 

 

yes i do bridal pedi hansaplast 4

4. Δοκιμάστε τα νυφικά παπούτσια και φορέστε τα όσο μπορείτε μέσα στο σπίτι για να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σας. Είναι πολλές οι ώρες που θα στέκεστε και σίγουρα δε θέλετε να σας χαλάσουν τη διάθεση οι φουσκάλες από τα πληγωμένα σας πόδια!
 

yes i do hansaplast 5

5. Αν παρόλα αυτά βγάλετε φουσκάλες, η λύση είναι τα νέα επιθέματα για φουσκάλες Hansaplast, με βελτιωμένη σύνθεση που ανακουφίζουν άμεσα από την πίεση και τον πόνο, ενώ δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για γρήγορη επούλωση της πληγής. Βάλτε λοιπόν στην τσάντα σας τα νέα επιθέματα Hansaplast και χορέψτε μέχρι το πρωί!

Από την Αθηνά Γκαντήραγα