Η συνεργασία Alûstre x Vassia Kostara Limited Collections είναι εδώ για τους λάτρεις της ομορφιάς και της μόδας. Η ποιότητα και η καινοτομία, συνδυάζονται με την καλλιτεχνική προσέγγιση της Βάσιας Κωσταρά, δημιουργώντας ένα μοναδικό συλλεκτικό set που ξεχωρίζει.

Με την εμπειρία και τη γνώση της πάνω στον σχεδιασμό ιδιαίτερου packaging, η σχεδιάστρια μέσα από τα μοναδικά prints της, αποτυπώνει μια νέα ματιά στη συνεργασία, την καλλιτεχνική χειραψία και την ιστορία του brand Alûstre.

Η χαρακτηριστική κίνηση του πινέλου που μαγικά χρωματίζει τα άκρα κάθε ατόμου εμπνέει τη σχεδιάστρια να δημιουργήσει ένα print βασισμένο στις πινελιές των βερνικιών, με ακατέργαστες και ακαθόριστες πινελιές στη χρωματική παλέτα των προϊόντων.

Κάποια από τα ζωηρά ίχνη των χρωμάτων αποτυπώνονται ανάγλυφα με glitter τεχνική πάνω στο κουτί, κάνοντας σημαντική αναφορά στη λάμψη και τη χρήση των διαμαντιών που καινοτόμα ενσωματώνει η Alûstre, με την τεχνολογία Diamond Infused TM.

Τα διαμάντια, ως κύριο και αναπόσπαστο συστατικό των προϊόντων της Alûstre, τα χρώματα και η καινοτομία, αποτελούν τη βασική έμπνευση για το νέο συλλεκτικό Packaging, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και εκλεπτυσμένου στιλ. Η Alûstre, με την αναγνωρίσιμη ποιότητα και την πρωτοποριακή προσέγγισή της, αποτελεί την κύρια έμπνευση για το σχεδιασμό των τεσσάρων καινούργιων βερνικιών που θα σας συντροφεύσουν σε κάθε γιορτινό σας look.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, καινοτομία και καλλιτεχνική αισθητική και να ανανεώσετε το στιλ σας με μια πινελιά πολυτέλειας!

Coming soon… Alûstre Boutique, Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα

Alûstre

Website: www.alustre.com

Instagram: @alustre_official

RELATED POSTS