Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ξεκινάτε τις γαμήλιες προετοιμασίες είναι το νυφικό σας. Το στιλ, η εφαρμογή, οι υφές… Ωστόσο, το ίδιο και ίσως περισσότερο καθοριστικά για το τελικό look είναι το νυφικό μακιγιάζ και το χτένισμα. Το αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικό, «φορτωμένο», αλλά ούτε και καθημερινό. Η ιδανική ισορροπία είναι εκείνη που θα αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά σας με τον πιο κολακευτικό τρόπο και θα σας κάνει να δείχνετε στην πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας! Ο Ιωάννης Μιχαλέλης και η ομάδα του θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό look για την ημέρα του γάμου σας για να περπατήσετε down the aisle γεμάτη λάμψη και αυτοπεποίθηση!

First things first

Οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη για την επιλογή του νυφικού μακιγιάζ και του χτενίσματος είναι:

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας
Το νυφικό που έχετε επιλέξει
Η προσωπικότητα και το στιλ σας

Πώς το νυφικό μακιγιάζ και το χτένισμά σας θα έχει την υπογραφή του Ιωάννη Μιχαλέλη:

Αρκεί να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του. Συμπληρώνοντας τα βασικά info για την ημερομηνία, την τοποθεσία και το ύφος του γάμου, αλλά και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, η έμπειρη ομάδα του Ιωάννη Μιχαλέλη θα επιστρέψει με μία νυφική προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. 

Το δοκιμαστικό

Μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στον κομψό χώρο ομορφιάς Michalelis Professional Hair & Makeup Team στο κέντρο της Αθήνας είτε στην άνεση του σπιτιού σας! Σύμφωνα με τον Ιωάννη Μιχαλέλη, το δοκιμαστικό θα πρέπει να γίνει έναν μήνα πριν από τον γάμο ώστε να έχετε στη διάθεσή σας τα latest trends και τις πιο πρόσφατες αφίξεις σε makeup και hairstyle προϊόντα που θα απογειώσουν το νυφικό σας look. Άλλωστε, η επιτυχία του αποτελέσματος έγκειται αφενός στην άψογη τεχνική του ίδιου και της ομάδας του και αφετέρου στα προϊόντα που επιλέγονται μετά από εκτεταμένη έρευνα. Έτσι, ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ δεν φαίνεται «σκληρό» στην επιδερμίδα.

Βρείτε τη φόρμα εδώ.

Kάντε scoll down για να δείτε τα bridal looks με την υπογραφή του Ιωάννη Μιχαλέλη που λα-τρέψα-με! 

Απροσποίητα σέξι. Το something blue στο eyeliner! Λαμπερό με μια διαφορετική δόση χρώματος.Το απόλυτο look για τη ρομαντική νύφη: φυσικό μακιγιάζ και ένα επιμελώς ατημέλητο updo.Tα updos πέρα από κομψά είναι και πρακτικά για τους ζεστούς μήνες του χρόνου.Προσθέστε ένταση στο βλέμμα τολμώντας ψεύτικες βλεφαρίδες. Κι όμως, το αποτέλεσμα μπορεί να περάσει για φυσικό.

Χρησιμοποιώντας κορυφαία προϊόντα και τις καλύτερες τεχνικές η ομάδα του Ιωάννη Μιχαλέλη κάνει τις απαραίτητες δοκιμές για να καταλήξετε στο ιδανικό look για τη μεγάλη ημέρα. Με επαγγελματισμό, τεχνογνωσία και εμπειρία που αγγίζουν την τελειότητα αλλά και με την αφοπλιστική ευγένεια, ο Ιωάννης Μιχαλέλης εμπνέει την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που χρειάζεται κάθε μέλλουσα νύφη. Κλείστε σήμερα το δοκιμαστικό σας και αφεθείτε στα χέρια του επαγγελματία που εμπιστεύονται οι celebrities για την εικόνα τους.

Διαβάστε επίσης… 

Ιωάννης Μιχαλέλης: Ο celebrity hairstylist & makeup artist που επιμελείται το look των πιο υπέροχων νυφών

Beautiful brides by Ioannis Michalelis

Πώς να επιλέξεις το νυφικό χτένισμα;