Η επιθυμία κάθε νύφης για τη μεγάλη μέρα είναι ένα φρέσκο, δροσερό, λαμπερό δέρμα.

Στο Yes I Do αναζητάμε πάντα εκείνα τα προϊόντα που μπορούν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Εκείνα τα… beauty gadgets που εγγυώνται στις νύφες ένα υπέροχο δέρμα και μια μοναδική λάμψη. Το νέο Nude Magique Cushion όμως δεν είναι απλά ένα μεικ απ, δεν είναι απλά ό,τι πιο αποτελεσματικό θα έχεις δει ποτέ.  Είναι μια πραγματική ανακάλυψη!

cushion (2)

Τι είναι το Cushion;

Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία που έρχεται από την Ασία, μέσα σε μια υπέροχη, pastel και super girly συσκευασία! Είναι ένα απαλό, ελαστικό σφουγγαράκι/ μαξιλαράκι εμποτισμένο με υγρό φωτεινό make up και καθαρό νερό, που διατηρεί τις χρωστικές δροσερές και σου προσφέρει ένα μοναδικό λαμπερό αποτέλεσμα στη στιγμή! Στην ουσία πρόκειται για μια τέλεια συνδυαστική κίνηση ανάμεσα στο πον-πον & στο tap-tap. Νιώθεις αμέσως μια αίσθηση δροσιάς ενώ βλέπεις την επιδερμίδα σου να λάμπει και μάλιστα για αρκετές ώρες μετά, κάτι που είναι απαραίτητο τη μεγάλη μέρα!

cushion (7)

Πώς θα το εφαρμόσεις;

Για να δημιουργήσεις λάμψη στα μέτρα σου και να έχεις όση κάλυψη χρειάζεσαι, αρχικά θα “βουτήξεις” (εσύ ή ο makeup artist σου) το σφουγγαράκι στο υγρό make up για να καλύψεις το πον-πον με μια ανάλαφρη δόση make up. Στη συνέχεια θα κάνεις απαλά “tap tap” στο δέρμα σου και θα δεις στον καθρέφτη έναν νέο εαυτό, μια επιδερμίδα με πραγματικά τέλεια κάλυψη. Kαι το πιο σημαντικό; Το Cushion της L’ Oreal Paris ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει διόρθωση στο χρώμα, προστασία UV  και φυσικά κάνει την επιδερμίδα ακόμα πιο φωτεινή! Ποια καλοκαιρινή νύφη θα του αντισταθεί λοιπόν;

Η κίνηση είναι διπλή: 1) πιέζεις απαλά το πον-πον 2) κάνεις #TapTap! Ένα ταπ για ένα nude αποτέλεσμα και λάμψη. Δύο ταπ για την ιδανική δροσερή κάλυψη!

cushion (5)

Emergency bridal tip:

Για να έχεις πλήρη κάλυψη καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, βάλε το Cushion στην τσάντα της κουμπάρας σου. Το cushion είναι ο τέλειος bridal beauty σύντροφος, γιατί με ένα “tap tap” θα επαναφέρεις τη λάμψη, την κάλυψη και τη φρεσκάδα στη στιγμή! Ακόμα και κατά τη διαδρομή από την εκκλησία στο wedding reception!

cushion (3)

Το δοκιμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε με το αποτέλεσμα. Πλέον σε όλες τις φωτογραφίσεις του Yes I Do χρησιμοποιούμε και τις 6 αποχρώσεις του Cushion, ανάλογα με την επιδερμίδα της καλεσμένης μας. Τα κορίτσια του τεύχους, δοκίμασαν και αγάπησαν το μικρό αλλά τόσο θαυματουργό αυτό beauty gadget!

Διάλεξε το δικό σου ανάμεσα σε 6 αποχρώσεις!

cushion (4)

Άλλωστε το Cushion αποτελεί τη νέα γυναικεία beauty εμμονή!

Από τη L’ Oreal Paris.brand

Yes I do free press 5 CUSHION

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμα άρθρα στο 5ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Από τη Μυρτώ Κάζη