Από τη Μάρω Ζουγανέλη.

Αν κάθε ημέρα το μακιγιάζ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής σας, την ξεχωριστή ημέρα του γάμου γίνεται πραγματικά… big thing! Είναι κάτι που συνήθως σκέφτεστε καιρό πριν, δοκιμάζετε υφές και χρώματα, προετοιμάζεστε ώστε να ταιριάζει με τα ρούχα και σίγουρα δεν θέλετε να δείτε να χάνεται από το πρόσωπό σας μέσα σε λίγες ώρες.

Φωτογραφία  / pexels (снежана)

Βαθιά ανάσα. Δεν υπάρχει λόγω ανησυχίας. Εδώ σας έχουμε 5 πανεύκολους τρόπους για να διατηρήσετε το μακιγιάζ αναλλοίωτο αυτήν την ξεχωριστή ημέρα… αλλά και κάθε ημέρα:

Το χρήσιμο mist-ικό

Το mist προσώπου είναι κάτι που αξίζει να έχετε στην τσάντα σου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το foundation για extra ενυδάτωση ή πάνω από το μακιγιάζ για να το σταθεροποιήσει και να προσθέσει μία διακριτική λάμψη. Και το πιο σημαντικό; Μπορεί μες τη διάρκεια της ημέρας   – ή της νύχτας-  να χαρίσει ένα boοst ενυδάτωσης στην επιδερμίδα σας.

Φωτογραφία  / pexels (vika-kirillova)

Baby, powder

Μετά την εφαρμογή του make up, μην παραλείψετε να ταμπονάρετε όλο το πρόσωπο με μικρή ποσότητα πούδρας . Εκτός του ότι θα δώσει πιο όμορφη υφή, θα διατηρήσει και το μακιγιάζ… στη θέση του.

Go waterproof

Προτιμήστε προϊόντα με αδιάβροχη σύνθεση. Θα σας εξασφαλίσουν μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια, όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Δεν «τρέχουν», δεν «σπάνε» και δεν μουτζουρώνουν το δέρμα. Γι΄αυτό τα αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Φωτογραφία  / pexels (kyle-roxas)

Τύπος multitasking

Τι είναι μικρό, πρακτικό και μπορείς να το εφαρμόσεις στα χείλη, τα μάγουλα, ακόμη και τα μάτια; Μα φυσικά ένα πολυχρηστικό stick με δύο άκρα – ένα που λειτουργεί ως balm με χρώμα και ένα που διαθέτει πινέλο. Έτσι, μπορείτε να ανανεώσετε στα γρήγορα το μακιγιάζ σας και να έχετε ένα φυσικό, μονοχρωματικό αποτέλεσμα.

Ενυδάτωση τώρα

Το κλειδί για καλύτερα αποτελέσματα είναι πάντα είναι η καλή ενυδάτωση του προσώπου. Πριν αρχίσετε το μακιγιάζ και αφού καθαρίσετε το πρόσωπο, θα πρέπει να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις. Η διαδικασία αυτή θα δώσει λάμψη στο πρόσωπό σας, δημιουργώντας έναν υπέροχο καμβά για κάθε προϊόν.

 

RELATED POSTS