Η ημέρα του γάμου είναι ένα απαιτητικό task που μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον άγχος και στρες, ενώ κάποιες απρόσμενες καταστάσεις ενδέχεται να χαλάσουν τη διάθεση των brides-to-be. To Yes I Do συγκέντρωσε τα πιο εντυπωσιακά beauty hacks της τελευταίας στιγμής που όλες οι υποψήφιες νύφες αξίζουν να γνωρίζουν. And the fairytail begins…

Φωτογραφία  /  Cottonbro (Pexels)

– Πρησμένα μάτια

Τόσο η προετοιμασία του γάμου όσο και το τρέξιμο των τελευταίων ημερών μπορεί να επηρεάσουν την περιοχή των ματιών, τονίζοντας τους μαύρους κύκλους και δημιουργώντας πρήξιμο. Πριν ξεκινήσετε το νυφικό μακιγιάζ, τοποθετήστε ένα κουτάλι κάτω από τα μάτια, αφού πριν το έχετε αφήσει στην κατάψυξη για ένα τέταρτο. Την ημέρα του γάμου, κρατήστε το κουτάλι ως έκτακτη ανάγκη και όταν παρατηρήσετε πρήξιμο, αφήστε το απαλά στην περιοχή των ματιών για λίγα λεπτά. Θαύματα γίνονται!

– Μαύροι κύκλοι 

Μια μέρα πριν τον γάμο, βεβαιωθείτε ότι μέσα στο νεσεσέρ σας έχετε ένα ροζ ή ένα πορτοκαλί κραγιόν για να καλύψετε πολύ έξυπνα τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους. Πριν έρθει η σειρά του κονσίλερ – και πάντα ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδα σας – εφαρμόστε λίγη ποσότητα κραγιόν ως πρώτη καλυπτική στρώση. Στη συνέχεια πείτε ”Yes I Do” στο αγαπημένο κονσίλερ και πείτε αντίο στα κουρασμένα μάτια.

Φωτογραφία  /  Cottonbro (Pexels)

–  Άρωμα…που μένει 

Ακόμα και αν επενδύσετε σε ένα υπέροχο άρωμα, οι πιθανότητες να διαρκέσει περισσότερο από 5 ώρες είναι ελάχιστες. Τα ευχάριστα νέα έρχονται από ένα beauty item που καθεμία από εμάς έχουμε στο μπάνιο και χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά και δεν είναι άλλο από την βαζελίνη. Πριν βάλετε το νυφικό σας και με αρκετή προσοχή εφαρμόστε μια γεναιόδωρη ποσότητα στα εξής σημεία: καρπό, πίσω από τα γόνατα και τα αυτιά και το ντεκολτέ. Στη συνέχεια αρωματίστε τα και αφήστε τους καλεσμένους σας να αναρωτιούνται αν ανανεώνεται το άρωμα σας κάθε 5 λεπτά!

– Ατίθασα μαλλιά

Τόσο η ζέστη όσο και η υγρασία μπορούν να κάνουν κάποιες τούφες ή φύτρες ατίθασες και μη ελεγχόμενες, ειδικότερα κατά την διάρκεια της δεξίωσης και του γλεντιού. Άν δεν έχετε λάκ μαζί σας, τιθασεύστε τα μαλλιά σας με ελάχιστη ποσότητα κρέμα χεριών. Πανέξυπνο;

Φωτογραφία  /  Cottonbro (Pexels)

– Ψηλοτάκουνα

Αν θέλετε να αποφύγετε τυχόν χτυπήματα και φουσκάλες που μπορούν να δημιουργηθούν από τα bridal shoes και την ορθοστασία στον γάμο, εφαρμόστε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας εφαρμόστε διαφανές αποσμητικό στις φτέρνες σας. Όταν το αποσμητικό στεγνώσει, θα σχηματίσει ένα προστατευτικό φράγμα ανάμεσα στο δέρμα και στο παπούτσι, βοηθώντας στη μείωση της τριβής που προκαλεί φουσκάλες και ενοχλητικά χτυπήματα.

Yes I Do note: Και επειδή τα beauty hacks ποτέ δεν τελειώνουν, επιστρέφουμε με νέο άρθρο και νέες ιδέες ομορφιάς για όλες τις ψαγμένες brides-to-be!