Από την Ισμήνη Γεωργιλάκη

Tο Bridal beauty αποτελεί την πιο bridal beauty addiction για κάθε bride-to-be αλλά και κάθε γυναίκα που χρειάζεται επαγγελματική περιποίηση από την άνεση του σπιτιού της! Η πιο bright ιδέα που κάνει την ομορφιά “παιχνιδάκι” αλλά και την νυφική προετοιμασία πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ βρίσκεται στο Yes I Do για να τη γνωρίσουμε καλύτερα. Η Γεωργία Λάσκου, founder και ψυχή της εταιρείας μας μίλησε για τη λειτουργία, τη διαδρομή και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάθε μέλλουσα νύφη για να βρει τον καλύτερο επαγγελματία για το bridal look της.

Πριν κλείσετε την πρώτη σας πρόβα, περιηγηθείτε στην σελίδα της bridal beauty και βρείτε σε λίγα μόλις βήματα τον τρόπο με τον οποίο θα απογειώσετε την εικόνα σας την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

yes_i_do_bridal_beauty1.png

Κυρία Λάσκου γνωρίζοντας πως η Bridal Beauty είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς από το σπίτι μας, μιλήστε μας λίγο για τις υπηρεσίες της. Πώς ξεκίνησε, τι ακριβώς θα βρει μια μέλλουσα νύφη σε εσάς;

Καταρχάς ευχαριστώ για την υποδοχή και την φιλοξενία. Η Bridal Beauty ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007 και τα τελευταία 15 χρόνια καλύπτει με εξαιρετική επιτυχία την ανάγκη της μέλλουσας νύφης να βρει τον κατάλληλο hair stylist και make-up artist για αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα. Έτσι, είμαστε με διαφορά το Νο1 πρακτορείο επιλεγμένων επαγγελματιών ομορφιάς γάμου. Σε εμάς η μέλλουσα νύφη θα βρει εμπειρία, έμπνευση και ασφάλεια. Η εξειδίκευση της ομάδας μας είναι τέτοια που μπορούμε να εγγυηθούμε τα δύο απλά αλλά σημαντικά πράγματα που αναζητά η μέλλουσα νύφη. Δηλαδή συνέπεια και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

 Ποια είναι η δική σας πορεία στον χώρο της; Μιλήστε μας για εσάς, να σας γνωρίσουμε καλύτερα.

Αυτό που πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε, είναι πως οι καλοί επαγγελματίες ομορφιάς, οι εμπνευσμένοι hair stylists και make-up artists, είναι πραγματικοί καλλιτέχνες! Αυτό δεν το λέω τυπικά. Το πιστεύω, συνεργάζομαι μαζί τους καθημερινά. Επειδή μάλιστα είναι δυσεύρετοι, και ο καθένας από αυτούς έχει τις τεχνικές του, τα υλικά του, τις απόψεις του, τα αδύναμα και δυνατά του σημεία, χρειάζεται μια εξαιρετικά απαιτητική και πολυδιάστατη οργάνωση για να συνεργαστεί κάποιος μαζί τους. Εδώ ακριβώς έρχεται η δική μου προσωπική εμπειρία. Προερχόμενη από το χώρο της πληροφορικής και των μεγάλων επιχειρήσεων με πολλά ερεθίσματα στους τομείς της οργάνωσης αλλά και του marketing, υπήρξα ο κατάλληλος άνθρωπος τη σωστή στιγμή. Εγώ και η ομάδα μου καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό που λειτουργώντας μεταξύ της μέλλουσας νύφης και των επιλεγμένων αυτών επαγγελματιών ομορφιάς, αναλαμβάνει να κάνει το perfect matching ενώ παράλληλα εποπτεύει και συντονίζει τα πάντα, από την πρόβα μέχρι τη στιγμή που η νύφη μας θα αναχωρήσει για την εκκλησία.

yes_i_do_bridal_beauty_5.jpg

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να δημιουργήσετε την Bridal Beauty;

Όλα ξεκίνησαν από την προσωπική μου ανάγκη. Ήμουν καλεσμένη σε γάμο και έψαχνα καιρό να βρω λύση για χτένισμα και μακιγιάζ στο σπίτι. Τελικά δεν τα κατάφερα. Για να είμαι πιο ακριβής, κατάφερα να βρω μια κοπέλα, η οποία τελικά δεν εμφανίστηκε… Καταλαβαίνετε πως δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Είδα την ανάγκη, μελέτησα παρεμφερή μοντέλα στο εξωτερικό και πήρα τη μεγάλη απόφαση. Εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε σωστή!

Τι σας κάνει και ξεχωρίζετε και για ποιο λόγο πιστεύετε θα πρέπει να σας εμπιστευτεί μια bride-to- be;

Μετά από τα όλα αυτά τα χρόνια, τις υπέροχες νύφες, τους καταπληκτικούς συνεργάτες και τους χιλιάδες γάμους που έχουμε εξυπηρετήσει με επιτυχία, επιτρέψτε μου να υποστηρίξω πως για εκείνη την ημέρα είμαστε, απλά, η τέλεια λύση.

Καταρχάς είμαστε εξειδικευμένοι. Κάνουμε μόνο αυτό! Νυφικό χτένισμα και νυφικό μακιγιάζ, και το κάνουμε τέλεια!

Συγκεκριμένα παρέχουμε:

– Εξειδικευμένους κομμωτές και make-up artists.

-Επαγγελματικά και επώνυμα υλικά μακιγιάζ και hair styling.

-Συνέπεια από την αρχή έως το τέλος.

-Άψογη οργάνωση και υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά.

yes_i_do_bridal_beauty_7.jpg

Έπειτα από τόσα χρόνια στον χώρο της ομορφιάς αλλά και του γάμου, τι είναι αυτό στο οποίο έχετε καταλήξει πως αναζητούν όλες οι νύφες;

Τα δύο απλά πράγματα που αναζητά η μέλλουσα νύφη είναι συνέπεια και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Είναι και τα 2 πολύ σημαντικά, πρέπει να συνυπάρχουν και τα δύο στο μέγιστο βαθμό. Σκεφτείτε πως το ένα από μόνο του δεν φτάνει! Αφενός θέλεις έναν επαγγελματία που να ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό στυλ, είναι δυνατός στη δική σου ανάγκη και φυσικά είναι ενημερωμένος, ευχάριστος και ξέρει να ακούει προσεκτικά, ενώ έχει και προτάσεις. Φυσικά να χρησιμοποιεί επαγγελματικά υλικά ενώ παράλληλα τηρεί και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ταυτόχρονα, πρέπει να είναι συνεπής, από την αρχή έως το τέλος. Έτσι θα εμπνεύσει ασφάλεια και σιγουριά στη νύφη, η οποία θα πρέπει να ασχοληθεί και με πόσα ακόμη πράγματα για την μεγάλη της ημέρα.

 Περιγράψτε μας την ιδανική νύφη για εσάς, αλλά και τη νύφη του καλοκαιριού για το 2022.

Ιδανική νύφη, για εμένα προσωπικά, είναι η χαμογελαστή νύφη. Εάν υπάρχει χαμόγελο, υπάρχει χάρη και ομορφιά, όλα είναι διαφορετικά! Με αυτό το πρίσμα, η ιδανική νύφη για αυτό το καλοκαίρι αλλά και για όλα τα υπόλοιπα είναι εκείνη που θα μπορέσει να ξεπεράσει το άγχος της προετοιμασίας και θα χαρεί αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή.

yes_i_do_bridal_beauty2.png

Τι είναι αυτό που θυμάστε σε αυτά τα χρόνια που δουλεύετε με νύφες; Έχει μείνει κάποια νύφη χαραγμένη στη μνήμη σας, και γιατί;

Η κάθε νύφη είναι σημαντική για εμάς, θα σας φανεί υπερβολικό αλλά στην ομάδα μου τις θυμόμαστε όλες! Με κάποιες μάλιστα έχουμε κρατήσει και επαφή. Όλες μας στέλνουν μπομπονιέρες και φωτογραφίες μετά το γάμο. Αυτό που θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια και είναι κοινό σε όλες τις νύφες, είναι η αγωνία να πάνε όλα όπως τα έχουν ονειρευτεί. Μην ξεχνάτε πως εκτός από επαγγελματίες είμαστε και οι άνθρωποι που είμαστε δίπλα τους μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την εκκλησία. Δεν φεύγουμε αν δεν είναι όλα στην εντέλεια.

 Τι θα πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες που ετοιμάζονται να παντρευτούν κατά την επιλογή των επαγγελματιών που θα επιμεληθούν την εικόνα τους;

Είναι πολλά αυτά που πρέπει να προσέχουν. Αρκεί να σας αναφέρω πως πολλές φορές μας έχουν καλέσει αγχωμένες νύφες που ο κομμωτής / make-up artist που είχαν συμφωνήσει τους ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει τελικά να τις αναλάβει. Επίσης, έχουμε πολλές κλήσεις από νύφες που έχουν κάνει πολλές πρόβες αλλά δεν έχουν βρει αυτό που αναζητούν. Όλα αυτά είναι λογικά, αναμενόμενα και συμβαίνουν κάθε μέρα. Για αυτό η λύση του Bridal Beauty είναι η ιδανική. Εξειδίκευση αλλά και συνέπεια.

yes_i_do_bridal_beauty_10.jpg

 Πως δουλεύει το bridal beauty; Ποια είναι τα βήματα που ακολουθεί μια μέλλουσα νύφη από το πρώτο ραντεβού μαζί σας μέχρι την ημέρα του γάμου;

Η διαδικασία είναι απλή: Η υποψήφια νύφη καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο, ή στέλνει email ή (το καλύτερο) συμπληρώνει τη φόρμα που θα βρει στο site μας. Στη συνέχεια εμείς φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα. Επιλέγουμε και δεσμεύουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες από την ομάδα μας για την ημερομηνία του γάμου, ενώ προγραμματίζουμε τις πρόβες στις ημέρες και ώρες που εξυπηρετεί τη νύφη πάντα στην άνεση του σπιτιού της. Γενικά η διαδικασία είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό μας, δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη και όλα προχωράνε ομαλά μέχρι την ημέρα του γάμου!

 Πόσο καιρό πριν από τον γάμο θα πρέπει μια υποψήφια νύφη να απευθυνθεί σε εσάς;

Εμείς προτείνουμε περίπου 3 μήνες πριν το γάμο, αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αυτό που επίσης ζητάμε είναι να έχει κλείσει το νυφικό της μέχρι τη πρόβα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το στιλ ώστε να κινηθούμε ανάλογα.

yes_i_do_bridal_beauty_3.jpg

 Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι νύφες σε νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ;

Δεν υπάρχει κανένα λάθος σε καμία νύφη, αρκεί αυτό που βλέπει στο καθρέφτη να την κάνει ευτυχισμένη. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και είναι όλες τους υπέροχες!

yes_i_do_bridal_beauty14.png

YES I DO NOTE:  Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και απολαύστε την πιο άνετη εμπειρία ομορφιάς από τον χώρο του σπιτιού σας. Με την Βridal beauty είμαστε σίγουροι πως βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια, που θα αποκαλύψουν τον πιο όμορφο εαυτό σας την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας.

Must Read: 

Τι είναι το hair detoxing και γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμάσετε πριν τον γάμο σας;

5 πανεύκολες και αποτελεσματικές μάσκες ομορφιάς που μπορείς να κάνεις με υλικά που έχεις στο σπίτι

Οι πιο αποτελεσματικές bridal beauty θεραπείες της τελευταίας στιγμής

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!