Οι πρέσες ghd platinum+ και ghd gold® που άλλαξαν μια για πάντα τα δεδομένα του hair styling, χαρίζοντας μαλλιά πιο υγιή και δυνατά από ποτέ, κυκλοφορούν στη νέα limited edition συλλογή της ghd, «ink on pink». Με αφορμή τον Οκτώβριο, τον μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, 10€ από κάθε αγορά της σειράς προσφέρεται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Η Grace Lombardo, το πρόσωπο της καμπάνιας της ghd ενάντια στον καρκίνο του μαστού «My Tattoo. My Story» και survivor της νόσου. 
Η Grace είναι 38 ετών, μητέρα τριών παιδιών και ζει στο Σικάγο.

Οι Yes I Do beloved details που καθιστούν τις πρέσες αναντικατάστατες…

ghd platinum+

Το σχήμα: Η πρωτοποριακή συνδεσμολογία σε σχήμα U διασφαλίζει ότι οι πλάκες είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες, ώστε να ελέγχετε πλήρως το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του styling

Η λεπτομέρεια: Το στρογγυλό στέλεχος την καθιστά κατάλληλη τόσο για μπούκλες και κυματιστμούς όσο και για εκπληκτικά ισιώματα.

Η υφή: Οι προηγμένες πλάκες ακριβείας με λαμπερό φινίρισμα στο τελείωμα γλιστρούν αβίαστα στα μαλλιά, χαρίζοντας εύκολο και ιδανικά απαλό styling και λάμψη.

Η τεχνολογία αιχμής: Η ultra-zone τεχνολογία πρόβλεψης του ghd platinum+ αποτελεί την τελευταία καινοτομία στα εργαλεία του styling. Αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών, ανιχνεύει την πυκνότητά τους αλλά και την ταχύτητα με την οποία τα ισιώνετε, ελέγχει τη θερμοκρασία 250 φορές το δευτερόλεπτο και την «κλειδώνει» στους ιδανικούς βαθμούς (185°C), παρέχοντας ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το μήκος των πλακών.

Η πρέσα ghd platinum+.

ghd gold®

Η φιλοσοφία νέας γενιάς: Η τεχνολογία dual-zone εξασφαλίζει ανώτερη απόδοση, ενώ οι δύο αισθητήρες θερμοκρασίας νέας γενιάς, ένας σε κάθε πλάκα, διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία στους 185ºC, δημιουργώντας λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα από τη ρίζα ως τις άκρες.

Ο χρόνος: Το ghd gold® styler διαθέτει βελτιωμένο χρόνο θέρμανσης 25 δευτερολέπτων, που μεταμορφώνει την καθημερινότητά σας.

Το design: Κομψός σχεδιασμός και στρογγυλό στέλεχος styling.

Η πρέσα ghd gold® ink on pink ​​​​​​.

Yes I Do Info: Η ghd platinum+ και η ghd gold® μπορούν ναταξιδέψουν οπουδήποτε χάρη στην παγκοσμίως συμβατή τάση και την ασφαλή θήκη, ενώ χάρη στην αυτόματη λειτουργία αναμονής (sleep mode) απενεργοποιούνται μετά από 30 λεπτά αδράνειας και βάζουν τέλος στο άγχος!

Και οι δύο πρέσες είναι διακοσμημένες με τα όμορφα περίτεχνα σχέδια που φιλοτέχνησε ο David Allen, διάσημος tattoo artist στο Σικάγο.

Διαβάστε επίσης… 

Η πρώτη θερμαινόμενη βούρτσα glide της ghd είναι εδώ…

Έλλη Πεταλίδου | A real hair queen!

Όλες οι τάσεις του bridal hairstyle που πρέπει να γνωρίζετε!