Σε αυτό το bridal beauty editorial πετάμε τις ‒χειρουργικές‒ μάσκες και αποκαλύπτουμε το νέο, ανανεωμένο, ακτινοβόλο μας πρόσωπο, με συμμάχους τις μάσκες… ομορφιάς και τα προϊόντα περιποίησης της Lierac για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. 

Στόχος: Απόλυτη Αντιγήρανση

Το μυστικό για την πηγή της νεότητας βρίσκεται στη Μάσκα Premium Απόλυτης Αντιγήρανσης και Ενυδάτωσης. Εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, εξαφανίζει τις βαθιές ρυτίδες, τη χαλάρωση, τις κηλίδες και άλλες ανομοιογένειες της επιδερμίδας. Η «νυφική μεταμόρφωση» ολοκληρώνεται με την Κρέμα Ματιών Premium Yeux που χαρίζει άψογο νεανικό και λαμπερό βλέμμα.

Στόχος: Σύσφιξη

Η Mάσκα Lift Flash της σειράς Lift Integral προσφέρει αποτέλεσμα lifting και ενισχυμένης λάμψης σε όλο το πρόσωπο. Για την περιοχή των ματιών, προτιμήστε τον Ορό Ματιών Lift Regard που ανορθώνει τα βλέφαρα. Με τον συνδυασμό των δύο αυτών προϊόντων, η εικόνα της δυναμικής σύσφιξης είναι μονόδρομος και η νυφική σας εμφάνιση εκθαμβωτική.

Photo: Δανάη Ίσαρη

Στόχος: Λάμψη & Τόνωση

Αν επιθυμείτε την ημέρα του γάμου σας το βλέμμα σας να είναι φωτεινό και η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια λεία, η λύση έρχεται με τον Ορό Λάμψης Ματιών Supra Radiance. Για το υπόλοιπο πρόσωπο, χρησιμοποιήστε τη Μάσκα Λάμψης Διπλής Απολέπισης Supra Radiance.

Στόχος: Ενυδάτωση

Δεν ονομάζεται τυχαία μάσκα SOS! Η Μάσκα SOS της σειράς Hydragenist προσφέρει ένα πραγματικό μπάνιο πυκνότητας και στην πιο διψασμένη επιδερμίδα, πράγμα που σημαίνει ότι την ημέρα του γάμου σας το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό. Προσθέστε στην bridal ρουτίνα ομορφιάς σας το Gel Ματιών Ενυδάτωσης και Λείανσης Hydragenist και καταπολεμήστε κάθε πρόβλημα στην περιοχή των ματιών.

Photo: Δανάη Ίσαρη

Ακούστε τη Lierac… μιλά τη γλώσσα της επιδερμίδας!

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

lierac.jpg

Διαβάστε επίσης…

Shining bright like a bride | Τα απόλυτα προϊόντα Lierac Paris για λαμπερές brides-to-be

Bridal beauty routine: Η Lierac Paris στο γαλλικό πρωινό της νύφης

Τα beauty προϊόντα της Lierac Paris, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της καλοκαιρινής νύφης!