Η bridal κολεξιόν του σχεδιαστικού διδύμου Georgina Chapman και Keren Craig του οίκου Marchesa, για την Άνοιξη 2017, είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσει και θα εμπνεύσει πολλές μέλλουσες νύφες. Φέτος, οι δύο σχεδιάστριες αντλούν ιδέες και έμπνευση από παραμυθένιους κήπους. Ολοφάνερο μιας και τα τρισδιάστατα λουλούδια που κοσμούν όλες τις δημιουργίες της συλλογής, είτε ως απλικαρισμένα άνθη σε νυφικά με βαθύ ντεκολτέ, είτε κεντημένα σε δαντέλα, πρωταγωνιστούν στα mermaid φορέματα.

Tα παστέλ ροζ, εκρού και κρεμ νυφικά, με τα βολάν και τις πτυχώσεις στις γραμμές τους, μας μεταφέρουν σε νεραϊδένια  σκηνικά. Τα αέρινα πλισέ νυφικά με δαντελένιο floral bodice εναλλάσσονται με αυτά σε γραμμή Α αλλά και με πολλά φορέματα σε mermaid style, ένα trend που τελευταία προτιμάται αρκετά.

Yes I do notice: πολλά νυφικά έχουν σχεδιαστεί για να έχουν αποσπώμενο το κάτω μέρος τους, με αποτέλεσμα να επιτρέπουν δύο διαφορετικές σιλουέτες σε μια μόνο δημιουργία. Αυτό φυσικά είναι και ιδιαίτερα πρακτικό για τη μοντέρνα νύφη που επιθυμεί να είναι ταυτόχρονα κομψή αλλά και άνετη – στη περίπτωση, για παράδειγμα, που αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου ακολουθήσει βάπτιση, ή πολύ απλά, για να είναι χαλαρή και να χορεύει ασταμάτητα στο wedding party της! Έτσι, ένα μόνο φόρεμα “επιτρέπει” δύο διαφορετικές εμφανίσεις!

Κάποιες από τις δημιουργίες του οίκου που μας εντυπωσίασαν…

01-marchesa-bridal
06-marchesa-bridal

11-marchesa-bridal

13-marchesa-bridal

15-marchesa-bridal

03-marchesa-bridal

08-marchesa-bridal

14-marchesa-bridal

12-marchesa-bridal

Μπορείτε να θαυμάσετε ολόκληρη την συλλογή εδώ.

Marchesa

Website: www.marchesa.com

Facebook:  marchesafashion

Instagram: https: marchesa.com

Από τη Σοφία Ιωάννου