Η Αθηνά Τρανούλη, αποτελεί πρότυπο του woman empowerment ισορροπώντας αξιοθαύμαστα την ηγετική θέση στον ιστορικό Οίκο Τρανούλη με την αγάπη της για τη μόδα και το ταλέντο της στο σχέδιο, την ενασχόλησή της με τα κοινά, την αδυναμία της για την Αρχαία Ελλάδα και τον σεβασμό στην ιστορία της! Η ίδια αντιλαμβάνεται την επιρροή ενός ρούχου στην ψυχολογία της γυναίκας θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία νυφικών, που λειτουργούν ως το απόλυτο booster αυτοπεποίθησης για τις νύφες που τα φορούν. Με βάση τη διαχρονική κομψότητα της νύφης και λαμβάνοντας υπόψη τις πιο ισχυρές fashion τάσεις δίνει μορφή στα όνειρα των brides-to-be μέσα από φίνες δαντέλες, μεταξωτά τούλια και ντελικάτο Mikado! 

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη.

Πώς θα περιγράφατε με 3 λέξεις τα νυφικά του Οίκου Τρανούλη για το 2021; 
Θεωρώ πως το 2021 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας… Τα νυφικά μας είναι θηλυκά, κομψά και μπορώ να πω παραμυθένια!

Από πού αντλείτε έμπνευση για τις νυφικές σας συλλογές;
Είμαι ένας άνθρωπος που λατρεύει τις τέχνες και τον πολιτισμό, οπότε η έμπνευσή μου έρχεται κυρίως από την Αρχαία Ελλάδα, η οποία αποτελεί για εμένα μια ανεξάντλητη πηγή.


Ποια είναι τα αγαπημένα σας υφάσματα;
Δύσκολη ερώτηση! Λατρεύω να δουλεύω τη γαλλική δαντέλα, τη μουσελίνα και το μεταξωτό τούλι, αλλά τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ αρκετά το Mikado.

Περιγράψτε μας την Tranoulis bride! Πώς είναι, τι της αρέσει και ποιο είναι το στιλ της;
Η Tranoulis bride είναι εκλεπτυσμένη, κομψή και πάνω απ’ όλα μοναδική! Είναι δραστήρια στην καθημερινότητά της, τολμηρή στις επιλογές της και δεν χάνει ποτέ τη θηλυκότητά της.

Τα νυφικά του οίκου κολακεύουν κάθε σωματότυπο;
Η συλλογή μας καλύπτει τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής νύφης! Οι γραμμές μας επιτρέπουν στο σώμα να κινείται με άνεση και το αγκαλιάζουν με τον πιο κομψό και κολακευτικό τρόπο.

Μιλήστε μας για την πρωτοβουλία του οίκου “Take Me Home”. Ποιος ήταν ο ρόλος σας σε αυτή;
Πριν λίγα χρόνια ο πατέρας μου εμπνεύστηκε να συνδέσει τις δύο μεγάλες του αγάπες, την Αισθητική και τον Πολιτισμό. Έτσι ξεκινήσαμε το κίνημα “Take Me Home”, που εκφράζεται μέσα από την Μόδα. Αφορά την επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ενημέρωση των Ελλήνων για το θέμα αυτό. Ήδη έχουμε δημιουργήσει ενημερωτικές καμπάνιες, ειδική συλλογή φορεμάτων και πολιτιστική δράση σε συνεργασία με διαπρεπείς καλλιτέχνες. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή..


Μόδα, πολιτισμός και πολιτική: Έννοιες που υπάγονται με την ίδια επιτυχία στο πεδίο δραστηριοτήτων σας. Τι κοινό εντοπίζετε;
Η μόδα στον σύγχρονο κόσμο, ανοίγεται με γενναιοδωρία σε νέα πεδία έκφρασης και ευαισθητοποίησης, ενώνοντας εαυτόν με την τέχνη, τον πολιτισμό, την οικολογική συνείδηση και την αλληλεγγύη. Όλα αυτά χρειάζονται και μια ώθηση μέσω της πολιτικής, ώστε να προωθηθούν πιο γρήγορα!

Κάντε scroll down για να δείτε περισσότερα νυφικά του οίκου….

Must Read:

Πώς να κάνεις έναν παραμυθένιο γάμο σε κλειστό κύκλο

Γάμος express | Πώς θα οργανώσεις τον γάμο σου σε 2 εβδομάδες;

Πολιτικός γάμος στην εποχή του κορωνοϊού: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Most Popular:

Νύφη με sneakers? Yes, we do!

5 ονειρεμένες handbags για νύφες με την υπογραφή του οίκου Saint Laurent

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.