Αν μέχρι τώρα στο άκουσμα της φράσης πολιτικός γάμος σάς έρχονταν στο μυαλό minimal εμφανίσεις, casual φορέματα, ολόσωμες φόρμες και πιο down-to-earth επιλογές, οι προτάσεις της Ειρήνης Μάκκου θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε.

yes-i-do-irene-makkou-dresses.jpg

Η σχεδιάστρια, που με τις δημιουργίες της έχει ντύσει την Ελένη Φουρέιρα, την Ιωάννα Μπέλλα και πολλά άλλα international it-girls, αλλάζει τα δεδομένα και δημιουργεί νυφικά για κάθε μελλόνυμφη που θέλει ανεβαίνοντας τα σκαλιά του δημαρχείου, να αισθάνεται μια πραγματική σταρ.

yes-i-do-irene-makkou-dresses_2.jpg

Sparkling στοιχεία, τολμηρά κοψίματα, εντυπωσιακές διαφάνειες και γραμμές που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα απογειώνουν τα bridal φορέματά της και επανασυστήνουν τη νύφη σε πολιτικό γάμο, που δεν απαρνιέται ούτε στιγμή την glam πλευρά της. Και γιατί να το κάνει άλλωστε;

yes-i-do-irene-makkou-dresses_3.jpg

«Στόχος της ομάδας μας είναι η custom εμπειρία για κάθε νύφη. Σχεδιάζουμε μαζί το νυφικό των ονείρων σας και επιλέγουμε ένα προς ένα τα υλικά που συνθέτουν ένα μοναδικό φόρεμα για κάθε glamorous bride-to-be», θα πει η Ειρήνη Μάκκου.

yes-i-do-irene-makkou-dresses_4.jpg

Φωτογραφίες: Μιχάλης Τσίτας

Διεύθυνση: Πανδώρας 16, Γλυφάδα

Email: emakkoucouture@gmail.com

Facebook: E.makkou collection

Instagram: @e.makkou

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

irene_makkou_couture.jpg

Must Read:

«November Rain» wedding dress: Tο πιο αμφιλεγόμενο νυφικό παραμένει hot!

Τα 5 στιλ νυφικού που κολακεύουν όλες τις γυναίκες

20 συγκλονιστικά νυφικά που θα λα-τρέ-ψε-τε!

Most Popular:

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον πολιτικό γάμο!

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας: Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ!