Αν ανήκετε στις brides-to-be που σχεδιάζουν τον γάμο τους για το 2022 τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε την αναζήτηση για το πιο ονειρεμένο bridal dress. Κι όταν μιλάμε γι’ αυτό το συναρπαστικό κομμάτι της γαμήλιας προετοιμασίας, ο απόλυτος προορισμός είναι ο διάσημος οίκος νυφικών Demetrios.

yes_i_do_demetrios.jpg

Από τις 23/10 μέχρι και τις 6/11 μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε ένα exclusive κατάστημα Demetrios και να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας με έκπτωση έως και -70%.

Νυφικά φορέματα με ξεχωριστές υφές που ταιριάζουν απόλυτα σε chic, θηλυκές, ρομαντικές αλλά ταυτόχρονα μοντέρνες νύφες και αγκαλιάζουν με μοναδικό τρόπο κάθε γυναικείο σωματότυπο. Άλλοτε πιο ανάλαφρα και bohemian κι άλλοτε πιο πριγκιπικά και statement, τα νυφικά του οίκου Demetrios υπόσχονται να ντύσουν με τον καλύτερο τρόπο την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας!

yes_i_do_demetrios_2.jpg

Ο Demetrios είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως ο ηγέτης στη μόδα των νυφικών φορεμάτων. Τα νυφικά του προσφέρουν στις μέλλουσες νύφες ένα πολύ μεγάλο εύρος σχεδιασμών και βρίσκονται στην αιχμή της μόδας. Με καταστήματα σε όλο τον κόσμο που εμπορεύονται τα νυφικά του οίκου και με τα “Brides by Demetrios” και “Bridal Salons By Demetrios” που βρίσκονται εντός των πολυκαταστημάτων Macy’s στις ΗΠΑ, ο Demetrios διατηρεί ηγετική θέση στη βιομηχανία των νυφικών.

Must Read:

Demetrios 2021: Kομψές, θηλυκές, ενημερωμένες και -κυρίως- θεϊκές δημιουργίες στη νέα συλλογή «The Goddess Dreamer»

Demetrios | Ένα ταξίδι αντιθέσεων ανάμεσα στο καλλιτεχνικό και το πρακτικό, το glam και το μποέμ, με φόντο το Μαϊάμι

Demetrios James Elias: Όλες οι νύφες έχουν δικαίωμα στην κομψή πολυτέλεια

Most Popular:

Demetrios Bridal Secret Digital Show: «Τρυπώνουμε» στα παρασκήνια του πρώτου διαδικτυακού bridal show στην Ελλάδα!

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ