Η Αιμιλία Κρητικού είναι μία από τις αγαπημένες μας νέες και συνεχώς ανερχόμενες σχεδιάστριες, συνεπώς η παρουσίαση της νέας της συλλογής νυφικών για τη φετινή Άνοιξη|Καλοκαίρι δεν μπορούσε παρά να μας κινήσει το ενδιαφέρον.

Θαυμάσαμε, λοιπόν, τις νέες της δημιουργίες και σας τις παρουσιάζουμε!

Αιμιλία Κρητικού (17)

Αιμιλία Κρητικού (8)

Τα υλικά και τα υφάσματα…

Εξαιρετικής ποιότητας δαντέλα σε κάθε της εκδοχή, chantilly, cordone, κιπούρ, και απαλό μετάξι που πέφτει ανάλαφρα στο γυναικείο σώμα δίνοντας στην νύφη μία μοναδική αίσθηση και χαρίζοντας της υπέροχη κίνηση είναι τα βασικά υλικά της συλλογής αυτής.

Η Αιμιλία μας εκμυστηρεύεται ότι: “Πιστεύω ακράδαντα ότι η υψηλή ποιότητα των υλικών καθρεφτίζεται στο τελικό αποτέλεσμα και για αυτό αποτελεί για μένα αδιαπραγμάτευτη επιλογή”, κάτι που φαίνεται σε κάθε της νυφική δημιουργία!

Αιμιλία Κρητικού (18)

Αιμιλία Κρητικού (2)

Αιμιλία Κρητικού (14)

Αιμιλία Κρητικού (1)

Η έμπνευση…

Οι δημιουργίες της Αιμιλίας δεν ταυτίζονται με συγκεκριμένες δεκαετίες και τάσεις, η ίδια ονειρεύεται γραμμές και στυλ και πάνω σε αυτά προσθέτει τη δική της πινελιά φρεσκάδας…

Στην ερώτηση τι αποτελεί έμπνευσή της μας απαντά: “Με εμπνέουν οι γυναίκες στην καθημερινότητά τους. Μου αρέσει να παρατηρώ το πλήθος, να ξεχωρίζω διαφορετικούς τύπους γυναικών και να τις “μεταμορφώνω” στην πιο όμορφη εκδοχή τους σχεδιάζοντας για κάθε μία στο μυαλό μου το τέλειο νυφικό ή φόρεμα”.

Αιμιλία Κρητικού (7)

Αιμιλία Κρητικού (12)

Αιμιλία Κρητικού (11)

Αιμιλία Κρητικού (3)

Τα χαρακτηριστικά…

Όλα τα νυφικά της συλλογής, χωρίς καμία εξαίρεση, είναι κομψά και κολακευτικά, γεμάτα μικρές προσεγμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά και πάντα μακριά από επιτηδευμένες υπερβολές και εκκεντρικότητες.

Χαρακτηριστικό των νυφικών της Αιμιλίας Κρητικού είναι και η ισορροπία των σχεδίων… Ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ ή μια περίτεχνη και εντυπωσιακή πλάτη μονοπωλούν το βλέμμα σε ένα κατά τ’άλλα κομψό minimal φόρεμα. Και αυτό είναι μια λεπτομέρεια που αξίζει και πρέπει να προσέξετε!

Αιμιλία Κρητικού (16)
Αιμιλία Κρητικού (5)

Αιμιλία Κρητικού (2)

Αν αναγνωρίσατε ανάμεσά στις παραπάνω δημιουργίες το νυφικό των ονείρων σας δεν έχετε παρά να το αναζητήσετε εδώ:

12965951_10207233064438926_1289435683_n

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 5, Νέα Ερυθραία

Τηλέφωνο: 210 80 77 292

FB: Aimilia Kritikou Atelier

Instagram: Aimilia Kritikou Atelier

Από την Ευαγγελία Σιγάλα