Αν το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνώνυμο της ανεμελιάς, της απόλυτης ισορροπίας και της “σοφής” απλότητας, τότε όλες οι νύφες που παντρεύονται φέτος το καλοκαίρι σε κάποιο ελληνικό νησί και συμμερίζονται την παραπάνω άποψη, θα βρουν το ιδανικό αέρινο νυφικό τους  στη νέα bridal συλλογή της Βάσιας Τζοτζοπούλου.

summer wedding 1

Σύγχρονες, λιτές καθαρές γραμμές, που ταιριάζουν στο λουσμένο στο φως ελληνικό τοπίο, πολυτελή υφάσματα και μεταξωτά τούλια, που θα ανεμίζουν μπροστά από γραφικά ξωκλήσια, κι εκλεπτυσμένες γαλλικές δαντέλες αποκλειστικά από τον οίκο Sophie Hallette Paris, να παραπέμπουν στην ελληνική παράδοση, που αγαπάει την δαντέλα στο νυφικό. Όλα τους δεμένα αριστοτεχνικά, δίνουν ένα αέρινο αποτέλεσμα και αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

τζοτζοπούλου-2-684x1024

τζοτζοπούλου-1-681x1024

Η Άννα Πρέλεβιτς με νυφικό σχεδιασμένο από την Βάσια Τζοτζοπούλου.

Η σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου, που προσεγγίζει την κάθε μέλλουσα νύφη ως πρωταγωνίστρια του δικού της μοναδικού έργου, δημιούργησε τα πιο elegant, αέρινα και θηλυκά νυφικά φορέματα, για τις ρομαντικές νύφες του φετινού καλοκαιριού, που θέλουν να αποπνέουν αρμονία κι έναν αισθησιακό, αιθέριο δυναμισμό…

1

3

5

7

9

10

19

22

37

39

Για να δείτε περισσότερα νυφικά από τη νέα νυφική συλλογή της Βάσιας Τζοτζοπούλου, μπορείτε να μπείτε εδώ κι εδώ.

Από την Εύα Ανυφαντή