Η Βάσια Τζοτζοπούλου δημιουργεί κομψά νυφικά που ξεφεύγουν από τις παροδικές επιταγές της μόδας. Το στιλ τους είναι διαχρονικά κομψό και θέτει τις γυναίκες στο επίκεντρο. Ο ρομαντισμός της νύφης «παντρεύεται» με τη δυναμική φύση της ενώ η θηλυκότητα εξακολουθεί να είναι ζητούμενο σε κάθε εμφάνιση. Έτσι, οι ραφιναρισμένες δαντέλες δίνουν μορφή σε σύγχρονα crop tops, οι spaghetti τιράντες αποκαλύπτουν τη γοητεία της μέλλουσας νύφης και οι αρχαιοελληνικές γραμμές αναδεικνύουν τη σοφιστικέ πλευρά της. Παράλληλα, τα τούλινα gowns μοιάζουν αεικίνητα και ανάλαφρα, επενδύονται με δαντέλα ή λαμπερά sequins. Το αποτέλεσμα είναι πάντα διακριτικό και όχι κραυγαλέο, όπως και η πηγαία κομψότητα της Vasia Tzotzopoulou bride.

Κάντε scroll down και δείτε νυφικά της νέας της bridal collection από τη φωτογράφιση που έγινε στο Château de Villette:

To Château de Villette δεν επιλέχθηκε τυχαία για τη φωτογράφιση. Οι Μικρές Βερσαλλίες, όπως είναι αλλιώς γνωστή η επιβλητική έπαυλη, βρίσκονται έξω από το Παρίσι και είναι ένας χώρος επενδυμένος με διαχρονική πολυτέλεια, κομψότητα και γνήσια γαλλική φινέτσα. Όπως ακριβώς και τα νυφικά της Βάσιας Τζοτζοπούλου.

Credits

Designer: Vasia Tzotzopoulou

Model: Angeliki Tsionou

Venue: Chateau de Villette

Planner: Sofia Crokos Events and Lifestyle

Photographers: JamesxSchulze

Florist: Anne Vitchen

Videographer: Panagiotis Kastanidis

Cake: Sweet Creations Cakes

RELATED POSTS

Vasia Tzotzopoulou | Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που γράφει τους δικούς της κανόνες στο bridal dressing, εξυμνώντας τη μοναδικότητα και την ελευθερία του να είσαι ο εαυτός σου

Το όραμα της Βάσιας Τζοτζοπούλου είναι ξεκάθαρο και το 2023: Ανεπιτήδευτα, κομψά νυφικά με διαχρονική αισθητική...

Vasia Tzotzopoulou: Grecian chic αισθητική, παριζιάνικη φινέτσα και σοφιστικέ πολυτέλεια

Μια συλλογή με τα πιο σαγηνευτικά, ρομαντικά και ταυτόχρονα κομψά νυφικά, που έχουμε δει τελευταία!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press