Η Βάσια Τζοτζοπούλου δημιουργεί κομψά νυφικά που ξεφεύγουν από τις παροδικές επιταγές της μόδας. Το στιλ τους είναι διαχρονικά κομψό και θέτει τις γυναίκες στο επίκεντρο. Ο ρομαντισμός της νύφης «παντρεύεται» με τη δυναμική φύση της ενώ η θηλυκότητα εξακολουθεί να είναι ζητούμενο σε κάθε εμφάνιση. Έτσι, οι ραφιναρισμένες δαντέλες δίνουν μορφή σε σύγχρονα crop tops, οι spaghetti τιράντες αποκαλύπτουν τη γοητεία της μέλλουσας νύφης και οι αρχαιοελληνικές γραμμές αναδεικνύουν τη σοφιστικέ πλευρά της. Παράλληλα, τα τούλινα gowns μοιάζουν αεικίνητα και ανάλαφρα, επενδύονται με δαντέλα ή λαμπερά sequins. Το αποτέλεσμα είναι πάντα διακριτικό και όχι κραυγαλέο, όπως και η πηγαία κομψότητα της Vasia Tzotzopoulou bride.

Κάντε scroll down και δείτε νυφικά της νέας της bridal collection από τη φωτογράφιση που έγινε στο Château de Villette:

To Château de Villette δεν επιλέχθηκε τυχαία για τη φωτογράφιση. Οι Μικρές Βερσαλλίες, όπως είναι αλλιώς γνωστή η επιβλητική έπαυλη, βρίσκονται έξω από το Παρίσι και είναι ένας χώρος επενδυμένος με διαχρονική πολυτέλεια, κομψότητα και γνήσια γαλλική φινέτσα. Όπως ακριβώς και τα νυφικά της Βάσιας Τζοτζοπούλου.

Credits φωτογράφισης: Designer: Vasia Tzotzopoulou | Model: Angeliki Tsionou | Venue: Chateau de Villette | Planner: Sofia Crokos Events and Lifestyle | Photographers: JamesxSchulze | Florist: Anne Vitchen | Videographer: Panagiotis Kastanidis | Cake: Sweet Creations Cakes

Yes I Do Info: H λειτουργία του ατελιέ έχει ανασταλεί μέχρι νεοτέρας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, οι ενδιαφερόμενες νύφες μπορούν να επικοινωνούν με το ατελιέ στο τηλέφωνο 2107254765 για οποιαδήποτε πληροφορία!

Διαβάστε επίσης…

Τα πιο ρομαντικά και αέρινα νυφικά της σεζόν έχουν την υπογραφή της Βάσιας Τζοτζοπούλου.

Όλες οι υποχρεώσεις της κουμπάρας: Ο πλήρης και ανανεωμένος οδηγός

Νύφες στην εποχή του κορωνοϊού! Οδηγός Επιβίωσης