Λίγο πριν από τη μέση του Yes I Do Catwalk by ghd, πέφτει η αυλαία και κλείνουν τα φώτα. Στο κοινό επικρατεί σιγή. Δευτερόλεπτα μετά, οι κουρτίνες ανοίγουν και η Άννα Πρέλεβιτς στέκεται στο κέντρο της σκηνής χαμογελώντας στο κοινό, ενώ η ουρά του Demetrios νυφικού της «γεμίζει» τον χώρο. Στη συνέχεια, η Εμμανουέλα Βιντιάδη ανεβαίνει στο stage με ένα ανάλαφρο νυφικό με φτερά που ακολουθούν κάθε της κίνηση, ενώ, αμέσως μετά, εμφανίζεται η Τέα Πρέλεβιτς με νυφικό που την κάνει να θυμίζει πριγκίπισσα παραμυθιού, με τα χιλιάδες στρας του να την κάνουν να ακτινοβολεί. Η εμφάνιση της Πένυς Αγοραστού μάς θύμισε παλιά σταρ του σινεμά, ενώ η εντυπωσιακή Ιωάννα Μπέλλα ολοκλήρωσε το show με το πληθωρικά λαμπερό νυφικό της.

Η Άννα Πρέλεβιτς άνοιξε το show του Demetrios με ένα νυφικό με εντυπωσιακή ουρά.Στη νυφική εμφάνιση της Εμμανουέλας Βιντιάδη, τα φτερά διακόσμησαν το νυφικό, την κάπα, αλλά και το headpiece με το οποίο στόλισε τα μαλλιά της.Το σχέδιο και η ονειρική απόχρωση του νυφικού της Τέας Πρέλεβιτς την έκαναν να μοιάζει με πριγκίπισσα του παραμυθιού.Old Hollywood vibes για την εμφάνιση της Πένυς Αγοραστού με το κεντημένο με κρύσταλλα νυφικό.Τα διαφορετικά επίπεδα και τα διακοσμητικά φτερά στο τελείωμά τους, έκαναν το νυφικό της Ιωάννας Μπέλλα αντικείμενο θαυμασμού.

Διαβάστε επίσης… 

Demetrios: Tο brand του Ελληνοαμερικανού σχεδιαστή Demetrios James Elias απογειώνει το glamour με nothing less than perfect νυφικά φορέματα

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το backstage του Yes I Do Catwalk by ghd

Yes I Do Catwalk by ghd | Ένα φαντασμαγορικό Great Gatsby Show χωρίς προηγούμενο!