Διαλέξαμε τις 10 αγαπημένες μας βέρες από την ΚΚ Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou ανάλογα με το στυλ του γάμου σας!

Χειροποίητες, στυλάτες, minimal, αφαιρετικές αλλά με έντονο συναίσθημα, οι βέρες της KK Jewelry Lab είναι οι αγαπημένες μας με διαφορά. Αυτή τη φορά ζητήσαμε από την Κατερίνα Κουλουμπούρου, να μας προτείνει βέρες ανάλογα με τον τύπο του κάθε ζευγαριού. Άλλωστε η βέρα αποτελεί ίσως το πιο όμορφο δαχτυλίδι που θα φορέσετε ποτέ και συμβολίζει την αιώνια ένωση δυο ανθρώπων. Τη δική σας.

Alternative Couple

Τα εναλλακτικά ζευγάρια σίγουρα δεν επιλέγουν τον παραδοσιακό δρόμο, γι’ αυτό και ο γάμος τους θα είναι με λίγους καλεσμένους, κυρίως φίλους.  Μπορεί να εκπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους, χορεύοντας αντί για tango ή blues το αγαπημένο punk τραγούδι μαζί με τους «κολλητούς» χοροπηδώντας. Για αυτό το λόγο, οι βέρες που επιλέξαμε αντικατοπτρίζουν αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία.

1β εναλλακτικό

Χρυσός Κ18, εναλλακτικά η χάραξη έχει γίνει  στο πλάι της βέρας

1γ εναλλακτικό

Λευκόχρυσος και ροζ χρυσός Κ18, δύο δαχτυλίδια που όταν ενωθούν σχηματίζουν το άπειρο

Bohemian Couple

Τα Bohemian ζευγάρια έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και είναι πνεύματα ελεύθερα, μουσικοί, αρτίστες, άνθρωποι που αγαπούν και «κυνηγούν» την τέχνη. Η KK Jewelry Lab, επιλέγει για αυτούς δύο ζευγάρια βέρες με… κίνηση, γιατί τίποτα δεν μένει στάσιμο, η ζωή εξελίσσεται και για εμάς τα bohemian ζευγάρια σηματοδοτούν «τα ταξίδια της ζωής».

3δ bohemian style

3α bohemian style

Λευκόχρυσος και χρυσός Κ18 και για τα δύο ζευγάρια βέρες, λεπτές , φίνες γραμμές, με κίνηση

Classic Couple

“Sometimes it only takes one person to change your life, one to be there for you, to push you, to believe in you. It only takes one.’’

Τα ζευγάρια με κλασσική αισθητική, είναι άνθρωποι που αγαπούν να πορεύονται μαζί, να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλον και μέσω της αγάπης να παίρνουν ώθηση και δύναμη για την πορεία της ζωής τους. Έχουμε επιλέξει  δύο ζευγάρια βέρες, οι οποίες έχουν κλασσική γραμμή με μια ιδιαίτερη πινελιά.

4δ classic

Ροζ χρυσός Κ18, λεπτός σχεδιασμός για τη γυναίκα, φαρδύτερο για τον άντρα

4β classic

Ροζ και λευκός χρυσός Κ18 με μαύρο επιπλατίνωμα, κλασσική βέρα, που το μαύρο φινίρισμα κάνει τη διαφορά

Γνωρίζατε ότι….

Οι πρώτοι που άρχισαν να φορούν βέρες ήταν οι αρχαίοι Αιγύπτιο. Η βέρα για αυτούς ήταν ένα σύμβολο ατελείωτης αγάπης, καθώς το σχήμα του δαχτυλιδιού δεν έχει αρχή ούτε τέλος, όπως ακριβώς και η αγάπη που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στην πορεία, η βέρα άρχισε να κατασκευάζεται από χρυσάφι, το οποίο αντιπροσώπευε την αγνότητα. Κατά την περίοδο του Μεσαίωνα στην Αγγλία, τα ζευγάρια ξεκίνησαν να φορούν τη βέρα στο τρίτο δάχτυλο του αριστερού χεριού καθώς πίστευαν πως οι φλέβες του αριστερού χεριού οδηγούν κατευθείαν στην καρδιά. Έτσι, φορώντας το δαχτυλίδι στο συγκεκριμένο δάχτυλο, το ζευγάρι ένωνε τις καρδιές του σε μία.

Vintage Couple

“Old places have soul”

Για τα ζευγάρια που ζουν στο σήμερα αλλά αγαπούν, αναπολούν και αναζητούν τη μαγεία του vintage. Δύο ζευγάρια βέρες κατασκευασμένες στο σήμερα, με τη φινέτσα μιας αέναης, αλλοτινής εποχής.

5α vintage

Χρυσός Κ18 με ματ φινίρισμα

5γ vintage

Λευκόχρυσος και χρυσός Κ18 με ματ φινίρισμα, σφυρήλατες

Rock Couple

Στην  KΚ Jewelry Lab αγαπάμε τη διαφορετικότητα. Rock = τρόπος ζωής,  ευαισθησία, εσωτερικός ρομαντισμός και εκκεντρικές επιλογές.  Προτείνουμε λοιπόν δύο ζευγάρια βέρες με ματ φινίρισμα, που «κρύβουν» την καρδιά και τον κύκλο της κοινής ζωής!

Λευκόχρυσος Κ18 με ματ φινίρισμα, όταν ενωθούν σχηματίζουν μια καρδιά

2γ ροκ

Λευκόχρυσος και ροζ χρυσός Κ18 με ματ φινίρισμα, οι γνωστές για εμάς “donuts”

Yes I do info:

Όλες οι βέρες της ΚΚ Jewelry Lab  είναι χειροποίητες. Η Κατερίνα σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας τους. Επιπλέον -αυτό είναι και το αγαπημένο μας κομμάτι- μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί  με την ομάδα των ΚΚ ένα μοναδικό δαχτυλίδι ή να υλοποιήσετε μαζί τους μια δική σας ιδέα, που θα σημαίνει πολλά για εσάς.

Website: www.kkjewelrylab.com

Facebook: KK Jewelry Lab

Instagram: kkjewelrylab

Διάβασε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο 4ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

KK

KK2

Θες να δεις περισσότερα από την KK Jewelry Lab; Μπες και εδώ

Από την Αργυρώ Γιακούμα