Μια από τις δυσκολότερες επιλογές ενός άντρα είναι αυτή του μονόπετρου για την μέλλουσα γυναίκα του. Και αυτό γιατί το νυφικό μονόπετρο πρέπει να ταιριάζει όχι μόνο στο γούστο αλλά και στο χέρι της bride to be. Οι Πριγκιπώ βάζοντας ως προτεραιότητα την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας δημιουργούν ευφάνταστα και μοναδικά μονόπετρα που θα αγκαλιάσουν το χέρι της και θα τη συντροφεύουν σε όλη της τη ζωή. 

Τα μονόπετρα L by ΠΡΙΓΚΙΠΩ είναι κατασκευασμένα από χρυσό 14Κ & 18Κ σε όλα τα χρώματα ώστε να ικανοποιούν κάθε νύφη, ενώ οι πολύτιμες πέτρες και τα μαργαριτάρια που τοποθετούνται επιλέγονται ένα προς ένα δημιουργώντας δαχτυλίδια που φοριούνται μια ολόκληρη ζωή. Οι δημιουργοί του Πριγκιπώ, Καλομοίρα και Κέλλυ, μας αποκαλύπτουν τα μυστικά για μια σωστή επιλογή μονόπετρου και μας παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή.

Ποιες πέτρες και μέταλλα προτιμούν τα ζευγάρια;

Η πρώτη επιλογή είναι το διαμάντι. Όσον αφορά το μέταλλο, οι πιο παραδοσιακοί επιλέγουν τον λευκό χρυσό. Οι κλασικοί το χρυσό και οι πιο μοντέρνοι τον ροζ.

Πώς θα βρεί ένας άντρας το σωστό μέγεθος μονοπέτρου για την μέλλουσα γυναίκα του;

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να “δανειστεί” ένα δαχτυλίδι από την συλλογή της μέλλουσας γυναίκας του!

Πώς μπορεί να συντηρηθεί ένα μονόπετρο;

Αρχικά καλό θα ήταν να μην φοράτε το μονόπετρο όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι!

Ένας απλός τρόπος για πλύσιμο του δαχτυλιδιού είναι να γεμίσετε ένα μπολ με καυτό νερό μαζί με απορρυπαντικό πιάτων και να το αφήσετε για λίγα λεπτά. 

Χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να απομακρύνετε τις βρομιές. Ξεπλύνετε και στεγνώστε με ένα βαμβακερό πανί. 

Σίγουρα μια επίσκεψη στον χρυσοχόο σας για ένα επαγγελματικό γυάλισμα θα κάνει το μονόπετρό σας να λάμπει σαν καινούργιο!

Διαβάστε επίσης:

L by Πριγκιπώ: Οι πιο διαχρονικές γαμήλιες βέρες

«L» by Πριγκιπώ Έτσι σε Πριγκιπώ!

10 βήματα που θα σας οδηγήσουν στο σωστό νυφικό