Η πολυπόθητη πρόταση γάμου έγινε, το διαμαντένιο μονόπετρο λάμπει πλέον στο χέρι σας και έχει έρθει – επιτέλους – η στιγμή της αναζήτησης του νυφικού των ονείρων σας. «Να είναι off-the-shoulder ή one-shoulder;», «μήπως θα είναι πιο fashionable ένα φόρεμα με spaghetti straps ή με sheer μανίκια;», αναρωτιέστε, σκεπτόμενη τις πιθανές ατέλειες στα χέρια σας.

Σίγουρα, δεν είστε η μόνη που μπορεί να έχετε «bat arms», δηλαδή μπράτσα που εμφανίζουν χαλάρωση και χρειάζονται σύσφιξη. Και, σίγουρα, δεν υπάρχει λόγος ούτε να στερηθείτε το νυφικό που ονειρευόσασταν μία ζωή, ούτε να ξεκινήσετε εξαντλητική γυμναστική την περίοδο που βρίσκεστε στον πυρετό των γαμήλιων προετοιμασιών. Η λύση, για να αισθανθείτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση λίγο πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και να αποκτήσετε καλλίγραμμα χέρια, είναι να εμπιστευθείτε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο, MD, επιλέγοντας την τεχνική Renuvion.

Freepik.com/v.ivash

Πώς λειτουργεί

Η καινοτόμος τεχνική Renuvion υπόσχεται να σας χαρίσει υπέροχα σμιλεμένα μπράτσα, που θα αναδείξουν το νυφικό και τις γαμήλιες φωτογραφίες σας στο έπακρον. Κι όλα αυτά… χωρίς τομές και ταλαιπωρία!

Πώς γίνεται αυτό; Η τεχνολογία Renuvion δρα κάτω από το δέρμα και συνδυάζει το ψυχρό πλάσμα του αερίου ηλίου με την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων (σ.σ. φαινόμενο Dual Thermal Effect), προσφέροντας απίστευτα στοχευμένη και ελεγχόμενη δράση, και κατ’ επέκταση μέγιστη αποτελεσματικότητα με ελάχιστες πιθανότητες επιπλοκών. Στην ουσία, αυτή η μορφή ενέργειας έχει την ικανότητα να θερμαίνει και να ψύχει τους ιστούς σχεδόν ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα τη θεαματική σύσφιξη του δέρματος και, βέβαια, την ταυτόχρονη προστασία τους από οποιαδήποτε βλάβη. Απλά φανταστικό!

Freepik.com/freepic.diller

The process

Ας δούμε, όμως, πώς ακριβώς εφαρμόζεται στα μπράτσα η πρωτοπόρα τεχνική Renuvion για να σας λυθεί κάθε απορία!

  1. Η κεφαλή Renuvion εισάγεται, αρχικά, μέσα από μία απειροελάχιστη οπή – συνήθως στην περιοχή της μασχάλης.
  2. Από εκεί, εισχωρεί κάτω από το χαλαρό δέρμα – και μάλιστα σε διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος – προκαλώντας εντατική και δραστική σύσφιξη σε όλη την περιοχή της εφαρμογής, χωρίς καμία τομή!
  3. Αμέσως, η εικόνα του μπράτσου βελτιώνεται εντυπωσιακά, ενώ η διαδικασία δεν αφήνει στο δέρμα κανένα σημάδι.
Freepik.com/senivpetro

The perfect fit!

Από τις πρώτες κιόλας μετεγχειρητικές ημέρες, η αλλαγή στα χέρια είναι ορατή. Το δέρμα παρουσιάζει βελτιωμένη υφή και αυξημένη ελαστικότητα, ενώ οι βραχίονες δείχνουν πιο λεπτοί και κομψοί. Το πιο ενδιαφέρον, όμως, από όλα; Η όψη των μπράτσων συνεχίζει να βελτιώνεται για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επέμβαση – οπότε και κορυφώνεται – με την υπέροχη εικόνα τους να διαρκεί για πολλά χρόνια.

Αν, λοιπόν, θέλετε καλοσχηματισμένα χέρια, χωρίς ατέλειες, τα οποία θα αναδείξουν το dreamy νυφικό σας, μη διστάσετε να δοκιμάσετε την τεχνική Renuvion. Όσο νωρίτερα επισκεφθείτε τον πλαστικό χειρουργό, Χρήστο Μεγαπάνο, MD, τόσο πιο εκθαμβωτικό θα είναι το αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου σας!

Photo: Nikos Zikos

Yes I Do Note: Σε περίπτωση που, εκτός από χαλάρωση, εντοπίζετε στα χέρια σας και περίσσεια λίπους, η οποία πρέπει να αφαιρεθεί, το Renuvion μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με την καινοτόμο τεχνική λιποαναρρόφησης Vaser, ώστε να απογειώσει το αποτέλεσμα, χαρίζοντας συμμετρικά και σμιλευμένα μπράτσα. Εάν, βέβαια, πρέπει να αφαιρεθεί και περίσσεια δέρματος, τότε η συγκεκριμένη τεχνική δεν ενδείκνυται.

RELATED POSTS