Ο γάμος αποτελεί μια επιλογή, μια προσωπική επιλογή που κάνει ένας άνθρωπος όταν νιώσει έτοιμος ή έτοιμη να περάσει στην επόμενη ”πίστα” της ζωής του. Σε μια άγνωστη ”πίστα” γεμάτη έρωτα, αγάπη, αμέτρητες περιπέτειες και φυσικά ups & downs που θα ζήσει παρέα με τον άνθρωπο που διάλεξε να είναι στο πλευρό του. Γιατί τελικά αυτό σημαίνει γάμος, να αντιμετωπίζεις τη ζωή μαζί, χέρι-χέρι, περπατώντας στο ίδιο μονοπάτι και όχι σε ξεχωριστούς δρόμους με διάφορες διακλαδώσεις και αδιέξοδα.

Μέχρι να περάσεις λοιπόν σε αυτή την ιδιαίτερη πίστα, ας πάμε μαζί στην ημέρα του γάμου σου και να σου πούμε με μια φωνή ότι ΕΙΣΑΙ η πιο όμορφη νύφη του κόσμου! Καταλαβαίνουμε, πιστεύεις ότι αυτό που σου λέμε είναι υπερβολή, άλλος ένας καλός λόγος και ένα κείμενο χωρίς νόημα και ουσία που στόχο έχει να σου φτιάξει τη διάθεση και να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση.

Όμως αγαπημένη bride-to-be, αυτή είναι η αλήθεια, ΕΙΣΑΙ η πιο όμορφη νύφη του κόσμου, γιατί είσαι εσύ. Είσαι μοναδική, υπέροχη και όσο και αν ψάξεις σε τούτο τον κόσμο, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άλλη να σου μοιάζει. Ξέρεις όμως, το να είσαι όμορφη δεν σημαίνει να έχεις τέλεια χαρακτηριστικά και αψεγάδιαστη σιλουέτα, αλλά το να είσαι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, είναι σίγουρη για τον εαυτό της και αγαπάει το σώμα και την ψυχή της όπως ακριβώς είναι. Με τις ατέλειες, τα περιττά κιλά, την όχι τόσο τέλεια επιδερμίδα και τα μαλλιά που δεν ”κάθονται” με τίποτα.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, κάνε στον εαυτό σου ένα ”δώρο”, ”πέταξε” από πάνω σου αμφιβολίες, αρνητικές σκέψεις και άγχη του τύπου ”Τα μαλλιά μου είναι χάλια”, ”Πω! φαίνομαι τόσο κουρασμένη”, ”Πήρα κιλά!”. Κοιτάξου στον καθρέπτη, θαύμασε το wedding look, χαμογέλασε και πες ”Είμαι η πιο όμορφη νύφη του κόσμου”. Και θα δεις, μέσα σε λίγα λεπτά θα το συνειδητοποιήσεις και όντως θα νιώσεις η πιο όμορφη νύφη του κόσμου.

Με λίγα λόγια αυτό που θέλουμε να σου μεταφέρουμε, είναι να ζήσεις τη στιγμή και να πεις ”όχι” σε κάθε είδους κόμπλεξ και ανασφάλειες που σε περιτριγυρίζουν και κορυφώνονται την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου. Οι θετικές σκέψεις και η αγάπη προς στον εαυτό μας, μας ομορφαίνουν με τον πιο εντυπωσιακό και αναπάντεχο τρόπο. Και μην ξεχνάς, στην εκκλησία θα σε περιμένει ένας άντρας που μόλις σε αντικρύσει με το νυφικό θα σκεφτεί ”Παντρεύομαι την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”!

Με το καλό, gorgeous!

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Γιατί οι νύφες φορούν λευκά την ημέρα του γάμου τους;

Πότε καθιερώθηκε το λευκό νυφικό ως statement κομμάτι της bridal εμφάνισης;

Wedding FAQs: Τι συμβολίζει το πέπλο της νύφης;

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει ολόκληρη τη bridal εμφάνιση!

Wedding FAQs: Ποια είναι η αληθινή ιστορία πίσω από τη ρίψη της νυφικής ανθοδέσμης;

Ήξερες ότι πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε στην Αγγλία πριν από το 1800;