Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Η προετοιμασία της νύφης είναι το απόλυτο pre-wedding event που συνήθως γίνεται στο πατρικό σπίτι της ή στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου – αν πρόεκιται για destination wedding – ή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κτήμα – αν πρόκειται για all- inclusive wedding. Όπου κι αν ετοιμαστείτε για το μεγάλο γεγονός, το σημαντικό είναι να έχετε μαζί σας μερικά items που δεν φανταζόσασταν ότι είναι απαραίτητα για τη bridal προετοιμασία σας. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε!

Φωτογραφία  |  www.pexels.com

Ολόσωμος καθρέφτης

Ένας καθρέφτης μέχρι το δάπεδο είναι απαραίτητος και θα σας βοηθήσει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο καθώς ετοιμάζεστε. Αν σκοπεύετε να ετοιμαστείτε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, ίσως θελήσετε να ρωτήσετε εκ των προτέρων αν διαθέτει ολόσωμο καθρέφτη. Είναι σημαντικό να δείτε καλά τον εαυτό σας με το νυφικό από μπροστά προς τα πίσω και από την κορυφή μέχρι τα νύχια πριν κάνετε τη μεγάλη σας εμφάνιση.

Χαρτομάντιλα που δεν αφήνουν χνούδι

Η συγκίνηση την ημέρα του γάμου είναι αναπόφευκτη. Καλό είναι να σκουπίζετε τα δάκρυά σας με χαρτομάντιλα που δεν αφήνουν χνούδι, ώστε να μην καταστρέψετε το bridal μακιγιάζ σας. Έχετε μερικά και στο bridal τσαντάκι σας σε περίπτωση που χρειαστεί να σκουπίσετε το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια ή μετά την τελετή.

Φωτογραφία  |  www.pexels.com

Steamer

Παραλείψτε το σίδερο και επενδύστε σε ένα steamer, το οποίο θα σας επιτρέψει να εξαφανίσετε στο λεπτό τυχόν τσακίσεις από το νυφικό σας χωρίς να φοβάστε μήπως καταστρέψετε το ύφασμά του.

Wedding Day Emergency Kit

Σε έναν γάμο μπορούν να συμβούν τα πάντα, από το να σκιστεί το παντελόνι του γαμπρού μέχρι να χυθεί κρασί στο φόρεμα της νύφης λίγο πριν από την τελετή. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ευτράπελα την ημέρα του γάμου σας, έχοντας μαζί σας ένα κιτ έκτακτης ανάγκης που θα περιέχει – μεταξύ άλλων – λακ και τσιμπιδάκια μαλλιών, είδη ραπτικής, αποσμητικό, στιλό αφαίρεσης λεκέδων κ.ά.

Φωτογραφία από Volodymyr (Unsplash)

Ανεμιστηράκι χειρός

Το άγχος και η θερμοκρασία του σώματός σας θα είναι στα ύψη εκείνη την ημέρα. Για να παραμείνετε ψύχραιμες και κύριως δροσερές, επενδύστε σε ένα ανεμιστηράκι χειρός που μπορείτε να έχετε μαζί σας κατά τη bridal προετοιμασία σας.

Must Read:

Getting ready outfits: 10+1 θηλυκά items για να φορέσεις κατά τη νυφική προετοιμασία

Έχει και ο γαμπρός ψυχή! 5 άγχη που μπορεί να νιώσει κατά την προετοιμασία ή την ημέρα του γάμου

Γράμμα στην αδερφή μου: «Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο στην προετοιμασία του γάμου μου»

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!