Τα μοντέρνα και εξαιρετικά κομψά hairstyles της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για το νέο εξώφυλλο του Yes I Do έφεραν την υπογραφή της Εύης Πατσιατζή. Η έμπειρη bridal hair expert μπορεί να κάνει πραγματικότητα το χτένισμα των ονείρων σας, αναγνωρίζοντας τι είναι εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ και την προσωπικότητά σας, όπως ακριβώς συνέβη και με το It girl του νέου τεύχους μας. Μιλήσαμε μαζί της και μάθαμε τα πάντα για τα δύο hairstyles που κέρδισαν τις εντυπώσεις των brides-to-be και όχι μόνο!

Bob with a vintage twist

«Πρόκειται για ένα αγαπημένο μου χτένισμα με επιρροές από τη δεκαετία του ’90, το οποίο προτείνω σε νύφες που έχουν αυτό το μήκος μαλλιών. Ωστόσο, φαίνεται εξίσου όμορφο κι εντυπωσιακό και σε πιο μακριά μαλλιά, στο ύψος των ώμων», μας λέει η Εύη Πατσιατζή που τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρεί όλο και περισσότερες νύφες της να το επιλέγουν. «Με τη Γαρυφαλλιά και όλη την ομάδα θέλαμε να ακολουθήσουμε ένα girly concept και το συγκεκριμένο χτένισμα μας βοήθησε να το πετύχουμε. Είναι εξίσου ιδανικό για τις νύφες που θέλουν να προσθέσουν ένα θηλυκό touch στο look τους ή να υιοθετήσουν ένα red carpet style». Yes I Do Note: Με ένα show-stopping, strapless νυφικό σε ίσια γραμμή, αυτό το hairstyle θα δημιουργήσει ένα απόλυτα glamorous αποτέλεσμα.

Flipped ponytail alert!

Το δεύτερο hairstyle της Γαρυφαλλιάς συνήθως επιλέγεται από κοπέλες που πραγματοποιούν γάμο και βάπτιση μαζί, σύμφωνα με την Εύη Πατσιατζή. «Το flipped ponytail γνωρίζει τεράστια ανταπόκριση από τις brides-to-be. Είναι μια αλογοουρά που συναντάμε σε αρκετές παραλλαγές, είτε σε κυματιστά μαλλιά, είτε με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω για ένα πιο 60s hair look. Είναι κολακευτικό, θηλυκό αλλά ταυτόχρονα πολύ κοριτσίστικο».

Τι γίνεται όμως με τα κορίτσια που δεν έχουν το κατάλληλο μήκος μαλλιών για ponytail; «Το συγκεκριμένο χτένισμα δεν είναι καθόλου απαγορευτικό για τις νύφες με κοντά μαλλιά, καθώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε extensions αλογοουράς, τα οποία επιλέγουμε πολύ προσεκτικά ώστε να έχουμε ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το μυστικό είναι να ταιριάζουν στην ποιότητα και την απόχρωση της τρίχας», αναφέρει η ταλαντούχα hairstylist στο Yes I Do.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ

Yes I Do Note: Οι brides-to-be επιλέγουν όλο και πιο συχνά τα ponytails, καθώς το κλίμα στην Ελλάδα έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και -ειδικά το καλοκαίρι- νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια. Εξωγενείς παράγοντες, όπως ο αέρας και η υγρασία, είναι δεδομένοι τον χειμώνα, όμως το καλοκαίρι ο καιρός είναι απρόβλεπτος, γεγονός που τις ωθεί σε πιο safe επιλογές, με πιο δημοφιλή τα updos και τα half up half down χτενίσματα.

Shhh… it’s a secret!

Ολοκληρώνοντας τη συζήτησή μας, ζητήσαμε από την Εύη Πατσιατζή να μας αποκαλύψει το μυστικό της ασύγκριτης διάρκειας, για την οποία φημίζονται τα χτενίσματά της. «Η σωστή τεχνική αλλά και η γνωμάτευση της τρίχας, είναι οι δύο παράγοντες που καθορίζουν τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσω, τα οποία με τη σειρά τους θα μας δώσουν τη διάρκεια που επιθυμούμε, καθώς κάθε τύπος τρίχας αντιδρά διαφορετικά. Αυτό το κομμάτι είναι και το πιο δύσκολο».

 

RELATED POSTS