Είναι η τελευταία λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Το κερασάκι στην τούρτα. Και σίγουρα πρέπει να το ψάξετε ενδελεχώς για να ταιριάζουν με το στυλ και να νιώθετε άνετα και σέξι μέσα σε αυτά.
Από την Αθηνά Γκαντήραγα.
Ο λόγος για τα εσώρουχα την πρώτη νύχτα του γάμου -που σίγουρα θα είναι το επόμενο πρωί του γάμου μετά το ολονύκτιο γλέντι-  αλλά και μόνο η ιδέα ότι θα φοράτε κάτω από το νυφικό κάτι διαφορετικό από τις άλλες μέρες είναι σέξι από μόνο του. Λοιπόν να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η παράδοση προστάζει λευκό που συμβολίζει την αγνότητα και δεν βρίσκω κανένα λόγο να πάτε κόντρα σε αυτήν. Και όταν λέμε λευκό εννοείται ότι συμπεριλαμβάνονται και όλες οι αποχρώσεις όπως ιβουάρ, απαλό ρόζ, κλπ.
f2be55705342703f9e70fa395bd7351a
5 tips από το Υes I do για τα εσώρουχα:
1. Φροντίστε να είναι άνετα και να μη σας στενεύουν γιατί σκεφτείτε την κούραση της ημέρας
2. Μια καλή συμβουλή γιατί σίγουρα θα ιδρώσετε είναι να φοράτε ένα εφεδρικό ζευγάρι εσωρούχων και να βάλετε τα “καλά” σας με το που γυρίσετε στο δωμάτιο μετά το πάρτι.
3. Καλό θα είναι τα εσώρουχα να ταιριάζουν με το ύφος του γάμου και της νύφης πχ. Ρομαντικό νυφικό – ρομαντικά εσώρουχα ωστόσο μπορείτε να κάνετε και την ανατροπή και κάτω από το νυφικό να φοράτε κάτι εξαιρετικά σέξι κορσέ, κορμάκι ή ακόμα και ζαρτιέρες.
4. Σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε τα χρωματιστά βρακάκια που φοράτε καθημερινά ή χρώμα μαύρο. Αφενός δεν είναι ωραίο και αφετέρου υπάρχει και το πρακτικό του θέματος – να φεγγίζουν κάτω από το νυφικό.
5. Κάντε την έκπληξη στο σύντροφό σας που από δω και πέρα θα είναι ο άντρας σας και φροντίστε να αλλάζετε στυλ πχ. από ρομαντική να φορέσετε κάτι σέξι ή από σέξι να φορέσετε κάτι boho για να κρατάτε τη φλόγα αναμμένη όχι μόνο εκείνη τη μέρα αλλά και τις υπόλοιπες μέρες της κοινής σας ζωής.
d9f155cdb754d71eda3893e703158974
Βρείτε τα bridal εσώρουχά σας στη Victoria Secret (χωρίς να συγκρίνετε βέβαια τις αναλογίες των VS angels γιατί αυτό μας βγάζει όλες εκτός συναγωνισμού!)

Victoria's Secret Bridal Lingerie Babydoll three piece set. Victoria’s Secret Bridal Lingerie Babydoll three piece set.
Victoria’s Secret Bridal Lingerie Babydoll three piece set.