Η γαληνή και η καθαρότητα του λευκoύ, απόλυτα συνυφασμένου χρώματος με το μυστήριο του γάμου, συναντούν την κομψότητα και τον διαχρονικό χαρακτήρα των κοσμημάτων της συλλογής «Forestland» του Agapis Jewellery, που συνδυάζει αρμόνικα τις απλές  γραμμές  με την προσιτή πολυτέλεια.

White harmony

Το bridal look απογειώνεται με one-of-a-kind κοσμήματα που θυμίζουν μικρά έργα τέχνης. Με έμπνευση από τον μικρόκοσμο της φύσης και το αίσθημα της οικειότητας στο επίκεντρο, η ταλαντούχα Αγάπη Σμπώκου σχεδίασε μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη συλλογή για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας αλλά και τις casual εμφανίσεις σας.

Sweeten up your bridal style!

Σκουλαρίκια με καλλιεργημένα μαργαριτάρια και τα χαρακτηριστικά βελανίδια της συλλογής σε διάφορες παραλλαγές, μοντέρνοι κρίκοι, minimal δαχτυλίδια, ντελικάτα κολιέ, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε layers για ένα πιο ανατρεπτικό look, έρχονται για να αναδείξουν τη ρομαντική πλευρά κάθε bride-to-be.

Σύμβολο της αιώνιας αγάπης και της ολότητας, ο κύκλος κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή«Forestland», όπως αποδεικνύει το statement κολιέ με τους πέντε κύκλους που ενώνονται μεταξύ τους.

Keep in mind: Ο αριθμός 5 συμβολίζει τις πέντε αισθήσεις με τις οποίες αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, την ομορφιά και τη μαγεία της φύσης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Yes I Do

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS

Brides-to-be, welcome to Forestland! Η bridal συλλογή των κοσμημάτων Agapis Jewellery είναι παραμυθένια

Κλαδιά, φύλλα και καρποί βελανιδιάς μετατρέπονται σε περίτεχνα κοσμήματα που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι και κερδίζουν επάξια μια θέση στο boudoir κάθε bride-to-be!

Yes I Do reportage: Βρεθήκαμε στο showroom του Agapis Jewellery και δοκιμάσαμε τα πιο φίνα κοσμήματα του χειμώνα

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Αγάπη Σμπώκου μας υποδέχτηκε με το πιο γλυκό χαμόγελο και μας αποκάλυψε όλα τα jewelry trends που πρέπει να μάθεις!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press