Φανταστείτε μία μεγάλη, επιβλητική βελανιδιά με πολλά κλαδιά και φύλλα, που, ανάλογα με το πώς πέφτει το φως, αλλάζουν χρώμα… Αυτό το παραμυθένιο σκηνικό παίρνει σχήμα και μορφή μέσα από εντυπωσιακά κολιέ, περίτεχνα βραχιόλια, πρωτότυπα δαχτυλίδια και ιδιαίτερα σκουλαρίκια, που σκορπίζουν extra πινελιές κομψότητας, λάμψης και μαγείας σε κάθε bridal outfit.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο ανυπέρβλητο μεγαλείο της φύσης, πόσο μάλλον όταν είναι καλλιτέχνης που εμπνέεται κυρίως από αυτή, όπως έχει δηλώσει η Αγάπη Σμπώκου, σχεδιάστρια και δημιουργός των αγαπημένων κοσμημάτων Agapis Jewellery. Αυτό ακριβώς κάνει και στη νέα της συλλογή, που είναι μία πραγματική ωδή στον μαγικό κόσμο του δάσους…

Δαχτυλίδι με μεσαίο βελανίδι και καλλιεργημένο μαργαριτάρι.
Κολιέ με μεγάλο στεφάνι κλαδιού και καλλιεργημένα μαργαριτάρια.

Όπως σε όλα τα παραμύθια, έτσι κι εδώ τα κοσμήματα της συλλογής Forestland κρύβουν αμέτρητους συμβολισμούς για το ερωτευμένο ζευγάρι που βρίσκεται στο ξεκίνημα της νέας του ζωής. Και που, από την ένωσή του, θα βλαστήσουν οι καρποί της αγάπης, του αλληλοσεβασμού, της αφοσίωσης και της εμπιστοσύνης

Μεγάλοι ανοιχτοί κρίκοι με καλλιεργημένα μαργαριτάρια και κολιέ με μεσαίο στεφάνι κλαδιού και καλλιεργημένα μαργαριτάρια.

 

 

Σκουλαρίκια με μικρό ανοιχτό καρπό με κλαρί και καλλιεργημένο μαργαριτάρι.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Yes I Do

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS

Yes I Do reportage: Βρεθήκαμε στο showroom του Agapis Jewellery και δοκιμάσαμε τα πιο φίνα κοσμήματα του χειμώνα

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια Αγάπη Σμπώκου μας υποδέχτηκε με το πιο γλυκό χαμόγελο και μας αποκάλυψε όλα τα jewelry trends που πρέπει να μάθεις!

Summer brides: Ανακαλύψτε τον λαμπερό βυθό του Agapis Jewellery

Τη μοναδική συλλογή ''Seastories'', υπογράφει η χαρισματική σχεδιάστρια Αγάπη Σμπώκου.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press