Αρκεί μια στιγμή – ή μάλλον μια ερώτηση– για να χαλάσετε τα happy vibes της νύφης την ημέρα του γάμου της. Αφήστε την περιέργεια και τον αυθορμητισμό σας πίσω στο σπίτι και εστιάστε στην ευγένεια, στην ενσυναίσθηση και στην κοινή λογική!

Ακολουθούν 10 ενοχλητικές ερωτήσεις που δέχονται οι νύφες την ημέρα του γάμου τους (και δεν πρέπει να κάνετε):

Bridal Question #1
«Να ζήσετε! Θα βάλετε μπρος για μωράκι ή είσαι ήδη έγκυος;»
Πρόκειται για μία αυστηρά προσωπική ερώτηση. Αν θέλει να μοιραστεί κάτι τόσο σημαντικό μαζί σας, θα το κάνει όταν εκείνη νιώσει έτοιμη ή σίγουρη ότι όλα βαίνουν καλώς με την εγκυμοσύνη της.

 

Φωτογραφία | Shutterstock

Bridal Question #2
«Ποιος πλήρωσε το τραπέζι; Τον wedding planner; Tη διακόσμηση; Και γενικά, πόσο κόστισε ο γάμος;»
Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να ενδιαφέρεστε για το κόστος του γάμου – ειδικότερα αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε το επόμενο διάστημα. Όμως, η ημέρα του γάμου ενός άλλου ζευγαριού δεν αποτελεί το ιδανικό timing για να κάνετε την προσωπική σας έρευνα. Κάντε λίγη υπομονή και σε βάθος χρόνου θα τα μάθετε όλα!

 

Bridal Question #3
«Γιατί δεν με ενημέρωσες ποιοι θα καθίσουν στο τραπέζι μαζί μας;»
Τόσο το θέμα του συγκεκριμένου ερωτήματος όσο και ο τόνος της φωνής σας ενδέχεται να προκαλέσουν επιπλέον στρες στην ήδη αγχωμένη και «εύθραυστη» νύφη. Καθίστε αναπαυτικά στη θέση σας, πείτε «όχι» στις αρνητικές σκέψεις και περάστε όσο πιο τέλεια γίνεται.

 

Bridal Question #4
«Καλά, είδες τι φόρεσε η πεθερά σου; Λανθασμένη στιλιστική επιλογή, αν με ρωτάς!»
Και επειδή σίγουρα δεν θα σας ρωτήσει, η παραπάνω άποψη καλύτερα να μείνει αποκλειστικά μια σκέψη στο μυαλό σας!

 

Φωτογραφία | pexels-снежана

Bridal Question #5
«Γιατί δεν με ρώτησες για τα λουλούδια του γάμου; Έχω έναν γνωστό που κάνει εξαιρετική δουλειά και θα σου ερχόταν πιο οικονομικά».
Περιττή ερώτηση σε έναν άνθρωπο που έκανε τα πάντα για να σας ευχαριστήσει με όποιον τρόπο μπορούσε. Λίγο καιρό πριν, η ίδια ερώτηση θα είχε άλλο νόημα και βαρύτητα!

 

Bridal Question #6
«Έχεις περισσότερους καλεσμένους από τον γαμπρό ή μου φαίνεται;»
Εδώ διαπιστώνουμε ότι έχετε έφεση στα μαθηματικά και στους αριθμούς. Αν όμως δεν θέλετε να χαλάσετε το υπέροχο κλίμα του γάμου, κρατήστε το «μαθηματικό αποτέλεσμα» για τον εαυτό σας.

Bridal Question #7
«Γιατί δεν κάλεσες τη Μαρία; Είχα την εντύπωση ότι ήσασταν πολύ καλές φίλες».
Αν η νεόνυμφη χρειαζόταν υπεύθυνη καλεσμένων, θα σας το είχε πει. Μην εξωτερικεύετε λοιπόν όλες τις απορίες σας, ειδικά την ημέρα του γάμου της!

 

Φωτογραφία | pexels-lina-kivaka

 

Bridal Question #8
«Ποιο catering επέλεξες; Τα μισά φαγητά δεν τρώγονται!»
Αρκετά aggressive και ενοχλητική ερώτηση-διαπίστωση, αν σκεφτούμε ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, η γεύση είναι υποκειμενική!

Bridal Question #9
«Είναι όλοι εμβολιασμένοι;»

Είναι λογικό ο Covid-19 να αποτελεί θέμα συζήτησης και στους γάμους. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν μπορεί να γνωρίζει την απάντηση.

 

Bridal Question #10
«Τι θα κάνετε αν βρέξει;»
Μην ανησυχείτε! Τόσο ο wedding planner όσο και το ζευγάρι έχουν προνοήσει για τα πάντα. Δεν υπάρχει λόγος να προσθέτετε επιπλέον άγχη στη νύφη.

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS

Little White Dress: Η ενημερωμένη νύφη του 2022 θα φοράει μίνι νυφικό!

Οι τάσεις που γεννήθηκαν στις περασμένες καραντίνες φέρνουν τη στιλιστική απελευθέρωση στις νυφικές εμφανίσεις, με φόντο χιονισμένες πλαγιές, πολυτελή σαλέ και βροχερά, urban σκηνικά.

Wedding FAQs: Τι συμβολίζει το πέπλο της νύφης;

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει ολόκληρη τη bridal εμφάνιση!

Wedding FAQs: Γιατί ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν από την εκκλησία;

Γνωρίζετε από πού προέρχεται η συγκεκριμένη παράδοση;