Μπορεί να μην πηγαίνεις για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, το να έχεις επιλεγεί ως κουμπάρος, όμως, δεν το λες και κάτι ασήμαντο. Αφού αποδέχθηκες την πρόταση του κολλητού σου και αγκαλιαστήκατε πριν σας πάρουν τα κλάματα, μάθε τι ακριβώς σε περιμένει από εδώ και στο εξής!

Φωτογραφία από Carsten Vollrath (Pexels)

Μιλώντας για χρήματα, κάνε check σε αυτά τα έξοδα…

  • Στέφανα γάμου
  • Λαμπάδες
  • Κρασί
  • Καράφα
  • Ποτήρι
  • Δίσκος (μαζί με τα κουφέτα)
  • Έξοδα μυστηρίου
  • Στολισμός εκκλησίας
  • Bachelor party
  • Γαμήλιο δώρο

… και στη συνέχεια διάβασε τα απαραίτητα tips! 

Φωτογραφία από @senivpetro (Freepik)

1. Συνόδευσε τον γαμπρό στην αγορά του κοστουμιού. Πρώτον, για να βεβαιωθείς ότι το πήρε και, δεύτερον, για να πάρεις και το δικό σου.

2. Μια πρόβα με τα στέφανα θα φανεί χρήσιμη. Πάντα ξεκινάς με τα χέρια σταυρωμένα. Σε αντίθετη περίπτωση, το βίντεο του γάμου θα αποδειχθεί ξεκαρδιστικό!

3. Για να βοηθήσεις το ζευγάρι, καλό είναι να το αποδεσμεύσεις από τα γραφειοκρατικά ζητήματα, τα πιστοποιητικά και την αναγγελία του γάμου στην εφημερίδα, και να τα αναλάβεις εσύ.

4. Σχετικά με το bachelor party, συζήτησέ το με τον γαμπρό. Αν αρνηθεί το strip club, μπορείς να τον ξαναρωτήσεις όταν θα λείπει από την κουβέντα η νύφη!

5. Σε περίπτωση που ο γαμπρός αγχωθεί, προσπάθησε να τον ηρεμήσεις και όχι να του δείξεις την πόρτα διαφυγής σε περίπτωση κινδύνου. Εκτός κι αν είσαι σίγουρος ότι ο επικείμενος γάμος πρόκειται να αποτελέσει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του…

Φωτογραφία από @tom balabaud (Pexels)

6. Το αλκοόλ δεν είναι καλή παρέα πριν από το μυστήριο. Η νύφη σίγουρα δεν θα θέλει ο μέλλοντας σύζυγός της να εμφανιστεί στην εκκλησία σαν τον Ορέστη Μακρή – σκέψου ποιος θα την πληρώσει!

7. Φρόντισε ώστε να μην ξεχάσεις τις βέρες. Διαφορετικά, θα μάθεις τον ακριβή τρόπο με τον οποίο ένας γάμος μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε… κηδεία, και μάλιστα τη δική σου!

8. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, θα πρέπει να είσαι η ψυχή του πάρτι. Με λίγα λόγια, πρώτος θα σέρνεις τον χορό!

9. Αν έχεις σκοπό να κάνεις πρόποση και να βγάλεις τον περίφημο «λόγο του κουμπάρου», λάβε υπόψη σου ότι θα πρέπει να είναι μικρός, όχι πολύ «μελό» ούτε πολύ αστείος. Καλό είναι να παραλείψεις να αναφέρεις ό,τι μπορεί να οδηγήσει το ζευγάρι σε διαζύγιο την επόμενη ακριβώς ημέρα του γάμου του.

10. Προσπάθησε να είσαι εκεί για τον φίλο σου και να το δείχνεις έμπρακτα. Θα αποτελέσεις έτσι τον καλύτερο κουμπάρο που πέρασε ποτέ από την ιστορία!

RELATED POSTS

Tο YID ξέρει! Πώς ακριβώς αλλάζει τις βέρες ο κουμπάρος / η κουμπάρα;

Μια επανάληψη πριν το μυστήριο και είστε έτοιμοι!

Γίνεσαι κουμπάρα ή κουμπάρος; Μάθε πως να αλλάξεις ΣΩΣΤΑ τα στέφανα!

Το απόλυτο tutorial για να διαπρέψεις στον ρόλο σου!

Οι 10 υποχρεώσεις των κουμπάρων!

Αυτές είναι οι υποχρεώσεις σας για να είστε έτοιμοι για τη μεγάλη μέρα!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press