Μπορεί να διαφωνείτε για τη διακόσμηση του γάμου ή την εκκλησία που θα τελεστεί το μυστήριο, αλλά σίγουρα έχετε πολλά περισσότερα κοινά με τη μητέρα του συντρόφου σας απ’ όσα φαντάζεστε! Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε κοινό σημείο επαφής, σίγουρα σας συνδέει το γεγονός ότι αγαπάει τον σύζυγό σας όσο εσείς. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους 5 λόγους που την κάνουν τόσο ξεχωριστή και της αξίζει να την αγαπάτε και να τη σέβεστε.

Φωτογραφία από Freepik

1. Μεγάλωσε τον γιο της σωστά. Λόγω εκείνης σέβεται τις γυναίκες και είναι ένας αφοσιωμένος σύζυγος που λατρεύει τη γυναίκα του. Του έδωσε το σωστό παράδειγμα, δείχνοντάς του πώς είναι μια ισχυρή, σίγουρη γυναίκα και του δίδαξε να σέβεται βαθιά και να στηρίζει όλες τις γυναίκες.

2. Δεν παρεμβαίνει στη ζωή σας – ΠΟΤΕ. Καταλαβαίνει ότι ο γιος της έχει πλέον σύζυγο και ότι ο γάμος του είναι εξίσου σημαντικός με τη σχέση του με εκείνη. Δίνει τη συμβουλή της αν της ζητηθεί, χωρίς να ασκεί κριτική. Προτείνει πράγματα με έναν μη προσβλητικό, απλό τρόπο. Μπορείτε να την ακούσετε ή όχι. Η επιλογή είναι δική σας.

Φωτογραφία από RDNE Stock project (Pexels)

3. Βοηθάει διακριτικά με τις δουλειές του σπιτιού κι έτσι δίνει τη δυνατότητα στη νύφη της να ξεπεράσει πιο εύκολα τις δύσκολες πρώτες ημέρες ως νέα μαμά. Προσαρμόζεται και σέβεται τον τρόπο που έχετε επιλέξει να μεγαλώσετε τα παιδιά σας αντί να προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις της.

4. Μπορείτε να μάθετε πολλά δίπλα της. Η πεθερά σας έχει περάσει πολλά περισσότερα στη ζωή της σε σχέση με εσάς, οπότε είναι λογικό να την αντιμετωπίζετε ως πηγή πληροφοριών και συμβουλών. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε σε όλα, υπάρχουν πράγματα που μπορεί να σας μάθει και να σας φανούν χρήσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Φωτογραφία από Freepik

5. Σας αγαπάει. Σίγουρα υπάρχουν πολλές από εσάς που σκέφτονται, «Ναι, δεν ξέρετε τη πεθερά μου». Αλλά είναι απλό, αγαπά τον γιο της. Ο κύριος στόχος στη ζωή της είναι να βεβαιωθεί ότι το παιδί της είναι χαρούμενο. Οι καρδιές σας είναι πραγματικά στο ίδιο μέρος. Αν υπάρχει οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ σας, προήλθε σίγουρα από την έλλειψη επικοινωνίας ή κάποια παρανόηση. Αν αρχίσετε να αναγνωρίζετε τα κοινά σημεία σας μπορεί να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι σας αγαπάει.

Yes I Do tip: Ακόμα κι αν δεν έχετε διαφωνίες με την πεθερά σας αλλά ούτε είστε τόσο κοντά, προσπαθήστε να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα και να κάνετε το πρώτο βήμα προς την οικοδόμηση μιας όμορφης σχέσης που αξίζει να έχετε μαζί της.

RELATED POSTS