Είναι το πρώτο άτομο στο οποίο τρέξατε να ανακοινώσετε την πρόταση γάμου που δεχθήκατε από τον σύντροφό σας. Είναι το άτομο που από εκείνη την ημέρα μέχρι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας. Είναι το άτομο που διευθέτησε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια για τον γάμο σας, κάνοντάς σας να αναρωτιέστε αν στην προηγούμενη ζωή της ήταν wedding planner. Είναι η μητέρα σας. Ύστερα από όλα αυτά δεν νομίζετε ότι χρειάζεται λίγη ξεκούραση;

Εσείς “honeymoon”, εκείνες “mamamoon”

Μία νέα τάση που έρχεται από το εξωτερικό και όπως όλα δείχνουν θα καθιερωθεί και στην Ελλάδα είναι το “Mamamoon”. Σε μια προσπάθεια να αναγνωρίσει την πολύτιμη βοήθεια της μητέρας της νύφης (αλλά και του γαμπρού!) στην οργάνωση του γάμου των παιδιών τους, η αλυσίδα ξενοδοχείων Warner Leisure Hotels συμπεριέλαβε το συγκεκριμένο πακέτο στις υπηρεσίες που προσφέρουν τα 14 ξενοδοχεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο “mamamoon”

Το πακέτο περιλαμβάνει πρόσβαση στο spa, γευσιγνωσία κρασιού, δωρεάν πρωινό γεύμα και δείπνο, καθώς και δραστηριότητες όπως yoga και τοξοβολία. Ο Simon Thompson, διευθύνων σύμβουλος της Warner Leisure Hotels, δήλωσε σχετικά: «Ήταν τόσο δύσκολο να βλέπουμε τα ζευγάρια να αναβάλλουν τον γάμο τους, τους τελευταίους 18 μήνες, αλλά πιο δύσκολο ήταν σίγουρα για τις μητέρες τους. Θέλαμε να αναγνωρίσουμε τις ηρωικές προσπάθειές τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινήσαμε το πρώτο “mamamoon” στον κόσμο.

 

YES I DO TIP: Μπορεί λοιπόν στην Ελλάδα να μην υπάρχει ακόμη κάτι αντίστοιχο για τη μαμά της νύφης και του γαμπρού, όμως αν θέλετε να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση του γάμου σας, μπορείτε να το κάνετε με ένα όμορφο δείπνο, μία συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ, ακόμα και με μία σύντομη απόδραση στην εξοχή. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ετοιμαστείτε να τις καταπλήξετε!

RELATED POSTS