Μπορεί αναφορικά με τους γονείς της νύφης, η μητέρα να είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια, αλλά ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός στην προετοιμασία του γάμου σας.

Παρόλο που οι περισσότεροι μπαμπάδες δεν περιλαμβάνονται στην πρόβα νυφικού ή την επιλογή των λουλουδιών (αν και μπορεί να έχουν καλό γούστο!), υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές αρμοδιότητες που μπορείτε να αναθέσετε στον δικό σας!

Φωτογραφίες  /  instagram @hannah_costello

Δείτε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείτε να κάνετε τον μπαμπά σας να νιώσει χρήσιμος κατά την προετοιμασία του γάμου σας.

1. Αφήστε τον να επιλέξει το τραγούδι του χορού σας

Ποιος άλλος θα μπορούσε να επιλέξει το τραγούδι για τον χορό της νύφης με τον μπαμπά της; Αυτή η στιγμή θα είναι το αποκορύφωμα της βραδιάς για εκείνον, οπότε αφήστε τον να λάμψει! Θα μπορούσε επίσης να μην σας το αποκαλύψει, ώστε να κάνει τη στιγμή ακόμα πιο αξέχαστη!

2. Αναθέστε του το πλάνο με τις θέσεις των καλεσμένων

Είναι καλός στο να λύνει σταυρόλεξα; Αν ναι, τότε αναθέστε του το πιο δύσκολο σταυρόλεξο όλων των εποχών – το πλάνο με τις θέσεις των καλεσμένων του γάμου σας! Ξέρει πολύ καλά τους συγγενείς από την πλευρά της νύφης, οπότε η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη.

Φωτογραφία από Photos by Lanty (Unsplash)

3. Δώστε του τον ρόλο του ξεναγού

Είτε πρόκειται να παντρευτείτε στην πόλη είτε όχι, σίγουρα θα έχετε καλεσμένους από διάφορα μέρη της χώρας. Υπάρχουν πολλά διασκεδαστικά πράγματα για να εξερευνήσουν τις ημέρες πριν ή μετά τον γάμο. Ζητήστε από τον μπαμπά σας να φτιάξει μια μεγάλη λίστα με πράγματα για τους καλεσμένους από την επαρχία και να αναλάβει τον ρόλο του ξεναγού.

4. Αφήστε τον να κανονίσει τη μεταφορά γαμπρού/νύφης

Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να χαθεί ανάμεσα στη γευσιγνωσία, τις πρόβες νυφικού και τη διακόσμηση. Η μεταφορά του γαμπρού και της νύφης στην εκκλησία είναι συχνά αρμοδιότητα που ο γαμπρός καλείται να αναλάβει. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συμπεριλάβετε και τον μπαμπά σας, ώστε να περάσουν περισσότερο χρόνο οι δυο τους.

Φωτογραφία από Cleyder Duque (Pexels)

5. Αφήστε τον να βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού

Οι μέρες που προηγούνται του γάμου είναι γεμάτες με συναντήσεις της τελευταίας στιγμής και λίστες που απαιτούν πολύ από τον χρόνο σας. Ο πατέρας σας είναι το τέλειο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Μπορεί να αναλάβει να πάει βόλτα το σκυλί, ή να φροντίσει τον κήπο.

YES I DO TIP: Μην αισθάνεστε υποχρεωμένες για τη βοήθεια που ζητάτε από τους γονείς σας κατά την προετοιμασία του γάμου σας. Είναι η στιγμή που περίμεναν μια ζωή και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με όλη την καρδιά τους!

Must Read:

Wedding info: Τι πρέπει να φοράει ο πατέρας της νύφης;

Τι πληρώνει ο μπαμπάς του γαμπρού στον γάμο;

Father of the Bride: Το mini sequel της cult σειράς ταινιών είναι ένα απολαυστικό reunion μέσω Zoom…

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!