Υπομονετικός, υπεύθυνος, αφοσιωμένος και αξιόπιστος, είναι λίγα από τα επίθετα που συνοδεύουν τον άντρα Ταύρο σε όλη του τη ζωή και φυσικά τον ακολουθούν και το διάστημα που ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός. Μη γελιόμαστε πρόκειται για έναν άνθρωπο που μπορείς να βασιστείς πάνω του με τα μάτια κλειστά, μιας και θα σε βοηθήσει σε ό,τι, ό,τι και αν του ζητήσεις.

Προσοχή όμως, τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου όσο και στην κοινη σας ζωή, μην τον βάλετε στη διαδικασία των ξαφνικών αλλαγών και των εκπλήξεων. Η αλήθεια είναι ότι θέλει να έχει τον έλεγχο στα πάντα και όταν τον χάνει, χάνει και και τη γη κάτω από τα πόδια του. Και ξέρετε σαν γήινο ζώο, δεν του αρέσει καθόλου αυτή η συνθήκη!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Aleksandr Neplokhov (PEXELS)

Και ας πάμε λίγο πίσω, τότε που τον γνωρίσατε! Τότε που αυτός ο άντρας σας έκλεψε την καρδιά, γιατί μη γελιόμαστε, σας την έκλεψε. Σαν άνθρωπος που προγραμματίζει τα πάντα και σκέφτεται κάθε κίνησή του, άργησε να δείξει τα συναισθήματά του. Όταν όμως ήταν σίγουρος για την αγάπη προς εσάς, άνοιξε με τον πιο ρομαντικό και όμορφο τρόπο. Σίγουρα την πρόταση γάμου ακόμα την θυμάστε, γιατί σας ξάφνιασε με το πως τα κανόνισε όλα χωρίς να καταλάβετε τίποτα.

Τι να κάνουμε ο άντρας Ταύρος όταν βάζει ένα στόχο ή αναλαμβάνει ένα ”project”, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει. Είναι έξυπνος και διαθέτει μια δημιουργικότητα που διαφέρει από τους υπόλοιπους άντρες. Και αυτή η δημιουργικότητα φάνηκε στην πρόταση γάμου και θα συνεχίσει να υπάρχει και τα υπόλοιπα χρόνια που θα περάσετε μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Andrew Wilus (PEXELS)

Και ας γυρίσουμε και πάλι στο κεφάλαιο ”γάμος”. Ο άντρας Ταύρος δυσκολεύεται με τις δευσμέσεις, γι’ αυτό τις περισσότερες φορές θα τον δείτε να παντρεύεται σε μεγαλύτερη ηλικία. Δεν είναι ότι δεν του αρέσει ο θεσμός του γάμου, απλά λατρεύει την ανεξαρτησία του και θέλει συνέχεια να ζει νέες εμπειρίες.

Όμως, υπάρχει αυτό το ”όμως” που τα αλλάζει όλα τη στιγμή που πρέπει και συγκεκριμένα τη στιγμή που τη νιώθει ο Ταύρος μας. Όταν καταλάβει ότι εσείς είστε εκείνη που τον συμπληρώνει, τότε θα σας αγαπήσει χωρίς όρια. Με κάθε ευκαιρία θα σας δείχνει πόσο τρυφερός και ρομαντικός είναι και κάθε φορά θα τον ερωτεύεστε ακόμα πιο πολύ.

Ακόμα και στην προετοιμασία του γάμου σας, θα καταλάβετε από πρώτο χέρι ότι είναι ο ”άνθρωπος – βράχος”, που θα σας λύσει τυχόν προβλήματα και φυσικά θα σας συμβουλέψει με τον πιο ουσιαστικό και άμεσο τρόπο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Jonathan Borba (PEXELS)

Δεν το συζητάμε, στα πρακτικά θέματα του γάμου, πρέπει να τον ”εκμεταλλευτείτε” αφού είναι ο μάστερ της οργάνωσης και του προγραμματισμού. Έχει τέτοια υπομονή, είναι τόσο αφοσιωμένος, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωσει με μεγάλη επιτυχία ό,τι και να του αναθέσετε. Βέβαια μην εκπλαγείτε όταν ξαφνικά εκεί που μιλάτε και οργανώνετε τα θέματα του γάμου σας, να σας προτείνει ιδιαίτερες ιδέες και αρκετά ρομαντικά σκηνικά.

Αν και δεν του φαίνεται (βλέπετε η σοβαρότητά του μπορεί νας μπερδέψει), έχει μια τόσο αγνή και ρομαντική ψυχή, που λιώνει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο. Η δοτικότητά του αποτελεί παράδειγμα στους υπόλοιπους γαμπρούς του ζωδιακού κύκλου και σίγουρα δεν θα δυσκολέψει τις διαδικασίες του γάμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Sandro Crepulja (PEXELS)

Αξίζει να τονίσουμε την ευαισθησία του. Μπορεί να φαίνεται τόσο δυναμικός και πολλές φορές αυστηρός, όμως μια λέξη, μια μικρή λέξη μπορεί να τον πληγώσει και του αλλάξει την ψυχολογία. Άρα κράτησε αυτό σαν δεδομένο και προσέξτε – έστω τον καιρό που οργανώνετε τον γάμο – να μη λέτε μεγάλες κουβέντες και λόγια που μπορεί να τον πειράξουν.

Με λίγα λόγια ο γαμπρός Ταύρος, θα είναι ”εκεί” για εσάς, δεν θα χάνεται στις δουλειές και τις υποχρεώσεις και φυσικά θα δώσει μέρος της ψυχής του στον γάμο σας. Είναι μέσα σε όλα, του αρέσουν οι νέες προκλήσεις αρκεί να μην κρύβουν εκπλήξεις. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του δώσετε εκείνο το boost για να συνεχίσει και να βγάλει εις πέρας και αυτήν την ”αποστολή”. Γιατί θα τα καταφέρει (για άλλη μια φορά) και στο τέλος όταν τελειώσει ο γάμος θα σας πει ”Στα’ λεγα, δεν στα’ λεγα όλα ήταν υπό έλεγχο!”.

RELATED POSTS

Η απόλυτη λίστα τραγουδιών για να χορέψει ο γαμπρός με τη μαμά του!

Σκεφτείτε ποιες αναμνήσεις «ξυπνούν» στο άκουσμα του τραγουδιού που θα επιλέξετε...

Ο γαμπρός το έσκασε…και άλλοι 5 bridal εφιάλτες!

Και πώς θα προλάβουμε αυτά τα τρομακτικά σενάρια - αν είναι στο χέρι μας να το κάνουμε, δηλαδή.

Wedding FAQs: Γιατί ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν από την εκκλησία;

Γνωρίζετε από πού προέρχεται η συγκεκριμένη παράδοση;

Γαμπρός Δίδυμος: Κυκλοθυμικός, ανεξάρτητος και σίγουρα η ψυχή του πάρτι!

Άραγε οι εναλλαγές στη διάθεση θα κάνουν την εμφάνισή τους και την ημέρα του γάμου;

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press