Ο άντρας Καρκίνος από πολύ μικρή ηλικία έχει θέσει 2 βασικούς στόχους στη ζωή του. Ο πρώτος είναι να φτάσει σε ένα συγκεκριμέμο επίπεδο στη δουλειά του – που τον ικανοποιεί πλήρως και νιώθει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και πληρότητα – και ο δεύτερος είναι η δημιουργία οικογένειας.

Όσον αφορά το 2ο σκέλος των στόχων του, βασική προϋπόθεση για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα είναι να βρει την γυναίκα τη ζωής του. Μπορεί να παιδευτεί, να ταλαιπωρηθεί, να πέσει στα πατώματα και να στεναχωρηθεί αρκετά, ΟΜΩΣ την κατάλληλη στιγμή θα σηκωθεί και θα κοιτάξει επιτέλους στα μάτια τον έρωτα που περίμενε τόσα χρόνια.

yes_i_do_gabroskarkinos_3.jpg

Και εκεί ακριβώς, ο τόσο ρομαντικός Καρκίνος θα γυρίσει σελίδα στην συναισθηματική του ζωή και θα αποφασίσει –  ότι επιτέλους ΝΑΙ – ήρθε η στιγμή να ντυθεί γαμπρός. Η στιγμή που θα περάσει τα όριά του και θα γίνει ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου – ή έτσι θα νομίζει ο ίδιος.  Ας πούμε τώρα τα πράγματα με το όνομα τους. Ο γαμπρός Καρκίνος όσο καλό παιδί είναι, σας σκέφτεται και σας αγαπάει, άλλο τόσο θα δείξει την γκρίνια του και τις άπειρες μεταβολλές στη διάθεση του.

Αν θέλετε εκπλήξεις και κάποιες μικρο-διαφωνίες κατά την προετοιμασία του γάμου σας, τότε μπορείτε να έχετε δίπλα σας τον γαμπρό Καρκίνο. Αν όμως επιθυμείτε την ησυχία και την ηρεμία σας, τότε αφήστε τον να βγει με τους φίλους του και να περάσει καλά.

yes_i_do_gabroskarkinos_2.jpg

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η γκρίνια του μερικές φορές φτάνει σε όρια που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν. Γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά πριν τον φωνάξετε σε κάποιο σημαντικό ραντεβού, που αφορά τον γάμο σας.

Το ότι γκρινιάζει όμως, δεν σημαίνει ότι θα είναι απών από την οργάνωση, μια και η φαντασία του μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά στην αισθητική του γάμου σας. Είναι αυτός ο άνθρωπος που ακόμα και την πιο περιέργη στιγμή, θα σκεφτεί ιδέες μοναδικές και ιδιαίτερες που θα κάνουν τη διαφορά την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

yes_i_do_gabroskarkinos.jpg

Και περνάμε στην διαίσθηση του Καρκίνου, ξέρετε αυτό το χαρακτηριστικό που τον συνοδεύει μια ζωή και τον βοηθάει να ξεπερνά τις δύσκολες καταστάσεις. Αφήστε τον να μοιραστεί μαζί σας κάποιες σκέψεις που τον απασχολούν όσον αφορά την έκβαση γάμου. Θα σας συμβουλεύσει με τον καλύτερο τρόπο και θα δώσει λύσεις σε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σας τονίσουμε το γεγονός ότι ο γαμπρός Καρκίνος μπορεί να παρεξηγηθεί, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Λίγο προσοχή στα λόγια σας μέχρι να πραγματοποιηθεί ο γάμος σας. Μετέπειτα όλα θα έρθουν και πάλι σε κανονικές συνθήκες. Τι να κάνουμε το άγχος του, έτσι το δείχνει. Με παρεξηγήσεις και γκρίνια!

yes_i_do_gabros_karkinos.png

Την ημέρα του γάμου, ένα είναι σίγουρο! Ο συναισθηματικός του κόσμος και η ρομαντική του ψυχή, θα αναδειχτούν και θα περάσετε μια από τις πιο όμορφες και ”δυνατές” της ζωής σας. Πρόκειται για έναν άντρα που αγαπάε με όλη του τη δύναμη και προσέχει το άλλο του μισό με τρόπο που ακόμα και εμείς δεν μπορούμε να αντιληφτούμε! Είστε τυχερές που τον έχετε!

YES I DO TIP:  Η μνήμη του είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Καρκίνου! Φροντίστε την ημέρα του γάμου σας, να οργανώσετε πολλές εκπλήξεις, τις οποίες θα θυμάται μια ζωή!

Must Read:

Γαμπρός Ταύρος: Δυναμικός, μέσα σε όλα και αναπάντεχα ρομαντικός

Τι πληρώνει ο μπαμπάς του γαμπρού στον γάμο;

Μαθήματα υψηλής ραπτικής από τον Τάκη Γιαννέτο

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!