Πώςς θα σας φαινόταν αν είχατε μαγικές ικανότητες με τις οποίες θα μπορούσατε να ακούσετε τις σκέψεις ενός γαμπρού περιμένοντας την αγαπημένη του στα σκαλιά της εκκλησίας; Εμείς, (ήρθε η στιγμή να σας το αποκαλύψουμε) τις έχουμε…Κι αφού τις  συγκεντρώσαμε είμαστε έτοιμοι να τις μοιραστούμε μαζί σας!

Photo: @ Alvin Mahmudov/unsplash

Στις 19.00 δεν είχαμε πει;

  • “Προλαβαίνω να φύγω; Όχι βέβαια, πλάκα κάνω, είναι και τα αδέρφια της εδώ, ούτε μέχρι το άλλο στενό δε θα φτάσω! Δε μιλάω εγώ μιλάει το άγχος μου! Κι αν δεν φανεί; Θα φανεί! Ναι αλλά γιατί αργεί;”

Η αλήθεια είναι πως σε κάθε γαμπρό που περιμένει την νύφη του στα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι τέτοιες σκέψεις έχουν σίγουρα περάσει από το μυαλό του. Βλέπετε, οι άντρες πολλές φορές αγχώνονται πολύ περισσότερο από εμάς. Εμείς είμαστε κάπως πιο εκπαιδευμένες στο να δίνουμε “εξετάσεις” καθημερινά, και να τις περνάμε με άριστα!

Yes I Do Tip: Μερικές βαθιές ανάσες θα βοηθήσουν. Επίσης, φέρτε στο μυαλό σας την αγαπημένη σας και θυμηθείτε όσα έχετε ζήσει μαζί, αλλά και όλα τα όμορφα που σας περιμένουν στην κοινή σας ζωή!

Ακόμα ένα ποτηράκι.

  • “Έπρεπε να είχα πιεί λίγο παραπάνω. Ακόμα ένα ποτηράκι θα ήταν ιδανικό.”

Η αλήθεια είναι πως λίγο αλκοόλ κατα την προετοιμασία συνηθίζεται. Το μυστικό όμως είναι, να μην το παρακάνετε. Πίνουμε για το καλό και για να χαλαρώσουμε. Ίσως κατά την αναμονή σας στην εκκλησία, να νιώσετε πως ένα ποτηράκι ακόμα, θα είχε καταλαγιάσει το άγχος σας. Όμως σκεφτείτε πως πολύ πιθανόν, να σας είχε χαλάσει τη διάθεση ή να σας είχε ζαλίσει.

Yes I Do Tip: Αν αισθανθείτε την ανάγκη να πιείτε κάτι, ενώ στέκεστε στο προαύλιο της εκκλησίας περιμένοντας το άλλο σας μισό, προτιμήστε ένα ποτηράκι νερό. Ζητήστε από κάποιον δικό σας να έχει ένα μπουκάλι μαζί του, για αυτές τις απαιτητικές στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Photo: @ Abhishek Gaurav/pexels

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

  • “Δεν το πιστεύω πότε πέρασε ο καιρός, πότε ήταν που της έκανα πρόταση; Ήθελα να πει το Yes I Do όσο τίποτα, αλλά δεν περίμενα να τα οργανώσει όλα τόσο γρήγορα! Και να΄μαι τώρα ντυμένος με αυτό το υπέροχο κοστούμι περιμένοντάς την. Ναι είναι η μέρα μας, πρέπει να χαλαρώσω!”

Οκ, οι άντρες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με το χρόνο. Άλλες καταστάσεις τις θυμούνται σαν χτές κι άλλες καθόλου. Πόσες φορές δεν έχετε διαφωνήσει για τα γενέθλια ενός φίλου, την χρονολογία που κάνατε εκείνο το μακρινό ταξίδι, ή το πότε ήταν το Πάσχα φέτος; Οπότε το να μην έχει καταλάβει πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός, δεν είναι καθόλου παράξενο. Για εκείνους! Γιατί για εμάς, που κάναμε όλη την οργάνωση του γάμου, που βρήκαμε το ιδανικό νυφικό, παπούσια, make up artist, hairstyle expert, φωτογράφο και ζήσαμε έντονα όλη την προετοιμασία, μπορούμε να πάρουμε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης και να παραδεχτούμε πως επιτέλους συμβαίνει ΤΩΡΑ!!

Yes I Do Tip: Κοιτάξτε γύρω σας όλα αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα. Ήρθαν εκεί μόνο για σας! Να χαρούν με την χαρά σας και να γιορτάσουν μαζί σας στο πιο όμορφο party της ζωής σας. Επιβεβαιώστε στον εαυτό σας πως όλα είναι καλά, όλα είναι έτοιμα και το κορίτσι σας φτάνει από λεπτό σε λεπτό!

Photo: @ Lawrence Suzara/pexels

Am i looking good?

  • “Άραγε θα της αρέσω; Είμαι ωραίος με αυτό το papillon που με έβαλε να φορέσω; Τα μαλλιά μου; Μήπως έπρεπε να τα είχα ξυρίσει εντελώς;”

Ακόμα κι αν δεν τους φαίνεται, οι άντρες γίνονται συχνά ανασφαλείς με την εικόνα τους. Ειδικά όταν νιώθουν έξω από τα νερά τους και φυσικά όταν γίνονται το επίκεντρο μιας κατάστασης. Έτσι λοιπόν και στον δικό τους γάμο, δεν είναι καθόλου σπάνιο, το να μην νιώθουν άνετα με τα ρούχα τους, με τα φλας των φωτογράφων καθώς και με τα τόσα μάτια καρφωμένα επάνω τους!

Yes I Do Tip: Όσο περιμένετε μοιραστείτε όμορφες κουβέντες με φίλους, συγγενείς, κάντε αστεία και γενικότερα απολαύστε τις στιγμές. Χαλαρώστε! Ρωτήστε που και που και κάποιον κοντινό σας, πως του φαίνεστε. Είμαι σίγουρη πως τα σχόλια που θα ακούσετε, θα σας κάνουν να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Ήρθε; OMG!

  • “Κοίτα με! Να εδώ είμαι! Πόσο όμορφη είναι! Άραγε είναι όλα όπως τα έχει ονειρευτεί; Ας μην έχει το ίδιο άγχος με μένα!”

Τα γλυκά μας τα αγόρια, η αλήθεια είναι πως κάπως σοκάρονται από την ομορφιά της νύφης τους όπως την βλέπουν στην εκκλησία. Πολλές φορές αναρωτιούνται πόσο τυχεροί είναι και ξεχνούν όλες εκείνες τις όχι και τόσο καλές στιγμές, ξέρετε αυτές που ξυπνάμε αχτένιστες, που πάμε για ψώνια χωρίς καν λίγο concealer στους μαύρους κύκλους ή μας συντροφεύει κάποιο σπυράκι για μέρες στο μέτωπο. Επίσης αγχώνονται και για το δικό μας άγχος! Είναι δυνατόν να μην τους λατρεύουμε;

Yes I Do Tip: Όταν φτάσει η γυναίκα της ζωής σας, προσαθήστε να εστιάσετε στο πρόσωπό της και αναζητήστε το βλέμμα της. Όταν το δικό της συναντηθεί με το δικό σας, τότε όλα θα εξαφανιστούν, σαν μια μυστική συμφωνία αγάπης που γνωρίζετε μόνο οι δυό σας και έτσι θα περάσει μαγικά κάθε σας ανησυχία.

Photo: @ Дима Черноусов/ pexels

Ότι κι αν συμβαίνει στο μυαλό σας κατά την αναμονή της νύφης σας, σίγουρα δεν είναι τόσο σημαντικό για να σας χαλάσει τη μέρα. Άλλωστε στον έρωτα όλα επιτρέπονται και όλα τα συναισθήματα είναι αποδεκτά! Ο γάμος σας είναι μια υπέροχη γιορτή αγάπης, και αν είστε χαλαροί είμαστε σίγουροι πως θα την απολαύσετε με όλη σας τη ψυχή!

RELATED POSTS

The groom files: Λύνουμε όλες τις απορίες του γαμπρού!

Όχι, δεν αρκεί να εμφανιστείτε στην εκκλησία!

Groom’s Anatomy: Βάζουμε στο μικροσκόπιο την εμφάνιση του γαμπρού

... και συνειδητοποιούμε πως, τελικά, ίσως η αναζήτηση του νυφικού να είναι πιο εύκολη υπόθεση.

Groom style: Αυτά είναι κατάλληλα υφάσματα για το κοστούμι του γαμπρού (το καλοκαίρι!)

Ανάλαφρα, δροσερά, χωρίς να χάσουν ίχνος από την κομψότητα και την επισημότητά τους.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press