Η Ερμίνα Κεχαγιά και ο Σταμάτης Νεδιλάκης, έχουν δημιουργήσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο ένα ξεχωριστό case study. Οι ξύλινες δημιουργίες τους κατακλύζουν την Ελλάδα και πλέον βρίσκονται σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Για τα σχέδιά τους χρησιμοποιούν περισσότερα από 25 είδη ξύλου από κάθε άκρη της γης, τα περισσότερα εκ των οποίων συγκαταλέγονται στην κατηγορία των πολύτιμων ξύλων. Και μπορεί πλέον όταν σκέφτεσαι ξύλινα παπιγιόν, γυαλιά, ρολόγια το μυαλό σου να πηγαίνει αυτομάτως στους 27 Wooden Accessories,  οι δυο τους όμως, παραμένουν δύο προσγειωμένοι, cool και απίστευτα θετικοί άνθρωποι, που έχουν έναν σκοπό. Να μη σταματήσουν ποτέ να δημιουργούν καινούργια πράγματα.

cDSC_9712

Ένα από αυτά ήταν και η ιδέα του γάμου με θέμα το ξύλο. Μας το είπαν και ενθουσιαστήκαμε. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλο υλικό που να δημιουργεί τόσο πετυχημένα αυτή τη ζεστή αίσθηση και την ρουστίκ ατμόσφαιρα. Τους ζητήσαμε λεπτομέρειες…

ΞΥΛΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ:

Ένας γάμος με θέμα το ξύλο μπορεί να έχει:

– ξύλινα προσκλητήρια

– μπομπονιέρες από ξύλο

– ξύλινα διακοσμητικά στα τραπέζια των καλεσμένων

– ξύλινο κουτάκι για τις βέρες

– ξύλινα πινακάκια για την αρίθμηση των τραπεζιών

– ξύλινα δεσίματα για την πετσέτα του κάθε καλεσμένου στο τραπέζι

– ξύλινα toppers για την τούρτα

– ξύλινα props για το PhotoBooth

Και όλα τα αξεσουάρ του γαμπρού και των κουμπάρων, όπως παπιγιόν, μανικετόκουμπα και ρολόι.

Το ζευγάρι επίσης, μπορεί να φοράει ξύλινα γυαλιά στο next day photoshooting!

THE WEDDING PRESENT:

Για δώρα γάμου προτείνουμε ξύλινα ρολόγια με tailor made αφιέρωση στο κάτω μέρος τους ή γυαλιά ηλίου για το ζευγάρι με κάποια ιδιαίτερα χαράγματα στo βραχίονά τους, όπως τα αρχικά τους ή την ημερομηνία του γάμου τους. Η αίσθηση του χειροποίητου, πάντα κερδίζει τον αποδέκτη του δώρου!

CHOOSE YOUR BOWTIE:

Τα νέα μας σχέδια θα έχουν αρκετό χρώμα, νέα σπάνια ξύλα, ενώ θα υπάρχουν πάντα τα κλασσικά κομμάτια εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 50. Επίσης, θα βγουν και κάποια πιο “επίσημα” για πιο glamorous εμφανίσεις.

cDSC_9685

cDSC_9741

FOR THE BOYS:

Φέτος όλα μας τα παπιγιόν μπορείτε να τα βρείτε σε αντρικό αλλά και σε παιδικό μέγεθος.

WEDDING TREND: ΞΥΛΙΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

Το χαρτί, όπως όλοι γνωρίζουμε, παράγεται από το ξύλο. Έτσι λοιπόν κι εμείς αποφασίσαμε να τυπώσουμε τα προσκλητήρια σας πάνω σε ό,τι ξύλο θέλετε. Μπορούμε να αποτυπώσουμε ό,τι σχέδιο και ό,τι κείμενο έχετε ονειρευτεί, άλλωστε το πάχος των προσκλητηρίων είναι μόλις 1,8 χιλιοστά! Στην ουσία, σκεφτείτε το σαν να παραγγέλνατε ένα χάρτινο προσκλητήριο, μόνο που τώρα θα είναι πολύ πιο “ζεστό”, πιο ξεχωριστό και πιο διαχρονικό.

cDSC_9691

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ:

Το ξύλο είναι ένα ζωντανός οργανισμός. Χρειάζεται φροντίδα και αγάπη για να το έχουμε για μια ζωή. Όλα μας τα προϊόντα είναι πολύ ανθεκτικά αλλά κανένα ξύλο δεν είναι αδιάβροχο. Επομένως, αν βραχεί κάτι, πρέπει απλά να το σκουπίσουμε. Και ίσως μετά από καιρό να χρειαστεί να περάσουμε ένα κερί ώστε να ξαναζωντανέψουν τα χρώματα του ξύλου μας.

cDSC_9728

Website: www.27woodenaccessories.gr

Facebook: 27 Wooden Accessories

Instagram: 27_wooden_accessories

CREDITS

Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

Hair, MakeUp & Grooming: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου, Σαββίνα Σκεπετάρη

Fashion Direction: Σπύρος Σαββίνος

Location: The Margi Hotel

*Η Ερμίνα φοράει ρούχα από την “TheLittleFabrica

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμα άρθρα στο 4ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

27 WOODEN

Διαβάστε περισσότερα για την ομάδα της 27 Wooden Accessories εδώ

Από τη Μυρτώ Κάζη