Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε, είναι λογικό ακόμα και στα όνειρά σας να πρωταγωνιστεί ο επικείμενος γάμος σας. Αλλά, αν δεν πρόκειται σύντομα να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί ονειρεύεστε νυφικά, βέρες και γαμήλιες τούρτες;

Στον ονειροκρίτη του Yes I Do θα βρείτε όλες τις εξηγήσεις:

Αν ονειρευτείτε γάμο ενώ…είστε singles

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι παντρεύεστε ενώ είστε singles, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο άλλο είδος υποχρέωσης ή δέσμευσης στην πραγματική ζωή σας, την οποία το υποσυνείδητό σας παρουσιάζει με τη μορφή ενός γάμου. Αυτή η δέσμευση μπορεί να είναι κάτι προφανές, όπως μια νέα δουλειά ή μια νέα σχέση, ή κάτι πιο αφηρημένο, όπως η προσθήκη νέων συνηθειών στη ρουτίνα σας.

Αν ονειρευτείτε γάμο ενώ…είστε ήδη παντρεμένοι

Το να ονειρευτείτε ότι παντρεύεστε ξανά με τον σύζυγό σας συμβολίζει τη γαμήλια ευτυχία και την ισχυρή δέσμευση του ενός απέναντι στον άλλον. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι εισέρχεστε σε μια καινούρια φάση στη ζωή σας, όπως η γονεϊκότητα ή η απόκτηση ενός σπιτιού.

Αν ονειρευτείτε τον γάμο κάποιου άλλου

Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον άλλον να παντρεύεται, είναι ένα πολύ καλό σημάδι για εσάς. Υποδηλώνει ότι πρόκειται να λάβετε θετικά νέα, τα οποία θα έχουν αντίκτυπο στην τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας ή σε ένα γεγονός που πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

Νυφικό

Η ερμηνεία αυτού του ονείρου διαφέρει ανάλογα με το χρώμα του νυφικού. Το λευκό υποδηλώνει ασφάλεια και αρμονία, ενώ ένα κρεμ ή ιβουάρ νυφικό είναι σημάδι ότι επιθυμείτε να βρείτε έναν σύντροφο ζωής ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Το ροζ χρώμα στο νυφικό σηματοδοτεί την καλή τύχη και συνδέεται με τη στοργή, την αγάπη και την ευτυχία.

Πέπλο

Αν ονειρευτείτε το πέπλο της νύφης, σημαίνει ότι ανησυχείτε πολύ για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη ζωή σας αλλά προσπαθείτε να κρύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Αν το πέπλο είναι λευκό, τότε θα υπάρξουν νέες αλλαγές και προκλήσεις με τις οποίες θα κληθείτε να έρθετε αντιμέτωποι.

Βέρα

Το να δείτε μια βέρα στο όνειρό σας αντιπροσωπεύει την πληρότητα και την αιώνια αγάπη. Αν δεν είστε παντρεμένοι, τότε σημαίνει ότι η προσωπική σας σχέση έχει φτάσει σε νέο επίπεδο. Αν είστε παντρεμένοι και ονειρευτείτε ότι χάνετε τη βέρα σας, σημαίνει ότι σας απασχολεί ένα πρόβλημα ή ένα άλυτο ζήτημα στον γάμο σας.

Γαμήλια δεξίωση

Αυτό το όνειρο υποδηλώνει ότι σύντομα θα περάσετε υπέροχες στιγμές με τους φίλους σας. Ωστόσο, αν από το όνειρο λείπουν η νύφη και ο γαμπρός, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αισθάνεστε άβολα επειδή δεν ξέρετε πώς να ενεργήσετε σε μια δεδομένη κατάσταση.

Γαμήλια τούρτα

Η γαμήλια τούρτα στα όνειρα φανερώνει την αρμονία και την οικογενειακή ευδαιμονία. Απολαμβάνετε τη ζωή και έχετε ένα λαμπρό, ευτυχισμένο μέλλον μπροστά σας.

Γαμήλια μουσική

Το να ονειρευτείτε ότι ακούτε γαμήλια τραγούδια σημαίνει ότι αισθάνεστε καλύτερα όσον αφορά την εξέλιξη μιας δύσκολης κατάστασης. Μπορεί επίσης να συμβολίζει ένα κρυμμένο ταλέντο σας που δεν έχετε την αυτοπεποίθηση να αναδείξετε.

Ταξίδι του μέλιτος

Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε ταξίδι του μέλιτος, σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στη σεξουαλική ζωή σας. Μπορεί επίσης να είστε ανήσυχοι για κάποια νέα τροπή που παίρνει η σχέση σας και να εκφράζετε την επιθυμία για κάτι καινούριο που θα σας ενθουσιάσει.

Yes I Do bonus

• Αν δείτε ότι παντρεύεστε έναν πρώην σύντροφο, σημαίνει μια νέα αρχή.
• Ο χωρισμός ύστερα από έναν γάμο υποδηλώνει μια νέα καριέρα.
• Αν παντρευτείτε και χωρίσετε στο ίδιο όνειρο, σημαίνει μια ξαφνική έκπληξη.
• Αν δείτε ότι καθυστερείτε σε έναν γάμο, σημαίνει ότι διακατέχεστε από άγχος.
• Η πρόταση γάμου στα όνειρα δεν είναι καλός οιωνός.
• Αν ονειρευτείτε ότι είστε κουμπάρος/α, ίσως εκφράζετε την επιθυμία για μια σταθερή σχέση.
• Αν δείτε ότι ένας γάμος διαλύεται, είναι ένδειξη ότι κάποιος που εμπιστεύεστε θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Τι συμβολίζει το πέπλο της νύφης;

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει ολόκληρη τη bridal εμφάνιση!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press