Αντικρίζοντας κανείς τη δουλειά της ακόμα και με μια γρήγορη ματιά, αντιλαμβάνεται πως εδώ η υψηλή αισθητική έχει τον πρώτο λόγο. Άλλωστε η αγάπη της για την τέχνη και η δύναμη της δημιουργίας την ώθησαν να ασχοληθεί με τη διακόσμηση γάμων και να δημιουργήσει την παραμυθένια Favola creations. Συναντήσαμε την Κωνσταντίνα Γιούνη στον χώρο της στο Νέο Ψυχικό και μιλήσαμε για τις νέες τάσεις στους γάμους για τη σεζόν που έρχεται, αλλά και το λάθος που πρέπει να αποφύγουν όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια που ετοιμάζουν τον γάμο τους…

yesido_favola 1

Πότε γεννήθηκε η Favola creations, τι σημαίνει, και τι σας παρακίνησε ώστε να ξεκινήσετε να ασχολείστε με την διοργάνωση γάμων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων;

Λένε πως η ανάγκη για ελευθερία πνεύματος και ψυχής, γεννά δυνάμεις κρυφές. Η δύναμη της δημιουργίας χτύπησε τη δική μου πόρτα ένα χρόνο πριν, όταν τον Οκτώβριο του 2016 μέσα στη μελέτη περιοδικών και βιβλίων τέχνης αποφάσισα να ασχοληθώ με τη διακόσμηση. Είμαι ένα πνεύμα ανήσυχο, που πάντοτε αναζητούσε το διαφορετικό. Η σύνδεσή μου με την Ιταλία και τα σεμινάρια εκεί με βοήθησαν να αποκτήσω πολλές επιρροές από το εξωτερικό και να θέλω να τις εφαρμόσω στη δουλειά μου. Απαρνήθηκα, λοιπόν τη δικηγορία και αφέθηκα στο όνειρο της Favola creations. Μια παραμυθένια δημιουργία, όπως φανερώνει και το όνομά της. Πρόκειται για μια φυσική εξέλιξη όλων όσων είχα φανταστεί.

yesido_favola3

Ποιες είναι οι πέντε λέξεις που προσδιορίζουν την ταυτότητα του FAVOLA CREATIONS;

Αν κάτι προσδιορίζει την ταυτότητά μας είναι η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία. Μας αρέσει να ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και να αρνούμαστε τα παρωχημένα. Σκοπός μας είναι να έχουμε ένα άρτιο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό πάντοτε με το γούστο και την προσωπικότητα του ενδιαφερόμενου. Κάθε ανάγκη είναι πάντοτε κι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, διότι ακούμε τον καθένα ξεχωριστά. Η έμπνευση και η επιρροή από τα top trends του εξωτερικού μας βοηθούν να αποφεύγουμε όσα είναι συμβατικά και να αναδεικνύουμε το μοναδικό. Η καλλιτεχνική μας φύση εγγυάται ένα πανέμορφο αποτέλεσμα που σέβεται τις προτιμήσεις, το budget και φυσικά το προσωπικό στυλ.

yesido_favola4

Ποιες υπηρεσίες παρέχει η FAVOLA CREATIONS;

Σχεδιάζουμε μοναδικά concepts σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας ανάγκες event planning και διακόσμησης, σε συνεργασία με τους top vendors του χώρου. Οργανώνουμε όλα τα παρεμφερή σχετικά με την εύρεση του χώρου και του εξοπλισμού και παρέχουμε end to end υπηρεσίες σχεδιασμού, όπως το στολισμό των τραπεζιών, το σχεδιασμό και αποστολή προσκλητηρίων, τα προσωπικά και ιδιαίτερα give aways & thank you gifts κ.ο.κ., φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Παρέχουμε υπηρεσίες κάλυψης μουσικής, φωτογραφίας και ειδικών εφέ καθώς επίσης και όλη την παραγωγή της διοργάνωσης, των μεταφορών και των logistics. Όλα τα παραπάνω καλύπτουν τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου σε μια 24/7 επικοινωνία, είτε πρόκειται για γάμο ή βάφτιση είτε για εταιρικό event ή πάρτυ.

yesido_favola5

Ποια από τις υπηρεσίες που παρέχετε δεν θα βρει κάποιος πουθενά αλλού, παρά μόνο στη FAVOLA CREATIONS;

Στην πρώτη επαφή μας με τον ενδιαφερόμενο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Αυτό το πετυχαίνουμε με το να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο μαζί του, ακούγοντας τις ανάγκες του και μαθαίνοντας πώς έχει φανταστεί το event. Κατόπιν, προσαρμόζουμε όλο το service βάσει budget και σε συνδυασμό με το τι συμβαίνει σε αντίστοιχα events και trends του εξωτερικού, παρουσιάζουμε το πλέον ολοκληρωμένο και φρέσκο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με το τι συμβαίνει συνήθως, εμείς επιλέγουμε το ξεχωριστό, που θα κάνει τη διαφορά.

yesido_favola6

Ποιο πιστεύετε πως είναι το λάθος που κάνουν τα περισσότερα μελλόνυμφα ζευγάρια σε σχέση με τη διοργάνωση του γάμου τους;

Η  διοργάνωση ενός γάμου είναι ένα παιχνίδι για δυνατούς και υπομονετικούς παίκτες. Πολύ συχνά, μελλόνυμφα ζευγάρια παρασύρονται και χάνονται μέσα σε χιλιάδες εικόνες και προτάσεις, πράγμα που νομοτελειακά οδηγεί σε πολλές αλλαγές και καθυστερήσεις. Ένα πράγμα που θα πρέπει να έχει κατά νου το μελλόνυμφο ζευγάρι είναι να μην ξεχνά ότι κάθε επιλογή του πρέπει να φέρει και την προσωπικότητα του, σε συνεργασία πάντοτε με τον επαγγελματία δίπλα του. Είναι αρκετές εκείνες οι περιπτώσεις, που ζευγάρια στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν το στενό οικογενειακό τους κύκλο, πιέζονται, δεσμεύονται και χάνουν την άνεση και την χαρά της προετοιμασίας. Σκοπός είναι εκείνη η ημέρα να μείνει σε όλους αξέχαστη και να θυμούνται ένα δυνατό και κεφάτο πάρτυ!

yesido_favola7

Ποια είναι η τάση στους γάμους για την άνοιξη / καλοκαίρι 2018;

Οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν κάθε χρόνο και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στους γάμους. Φέτος ξεχνάμε τα μονόχρωμα και εντυπωσιάζουμε με bold floral arrangements. Aκόμα και αν θέλετε να είστε safe και να χρησιμοποιήσετε τα pastel χρώματα που αναδείχτηκαν πολύ μέσα στο 2017, τολμήστε να δώσετε μια πινελιά έντονου χρώματος, για περισσότερη λάμψη. Go brighter go bolder! Μια κορυφαία τάση που συνδυάζει κομψότητα και πρωτοτυπία επιβάλλει τη χρήση στοιχείων Μarble & copper. Ένας μοντέρνος συνδυασμός που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση, για έναν πιο fashion forward γάμο. Το σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία και απλότητα στο αποτέλεσμα. Όποιο trend και αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε, να θυμάστε ότι πρέπει να συνάδει με την προσωπικότητά σας. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε ένα timeless αποτέλεσμα που θα μείνει αξέχαστο, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας!

yesido_favola8

yesido_favola9

yesido_favola10

yesido_favola11

yesido_favola18

yesido_favola15

yesido_favola16

yesido_favola17

yesido_favola12

yesido_favola13

yesido_favola14

 

photo credits

photos 1- 14: photoshoot studio

photos 15- 16: manes

THANKS TO : Soul Kitchen Store, White Lilac Rentals, Pavlov’s Lab, Stylebox Rentals, Rtdeco Rentals, The Secret Garden, redboxdays.gr